Всичко за кризата и напрежението в Украйна

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Балкански Орел
Контакти:

Re: Ще бъде ли поделена Украйна?

Мнениеот Балкански Орел » 27 фев 2014 18:00

galin56 написа:Все ми е тая, и аз за последен път коментирам подобни предложения. При Китай няма нищо общо, там е за всички, не за отделни хора. Като толкова си държиш на предложението - предлагай го, твоя работа. И без това не зависи от мен да се приеме, а от други хора. Предложи го на тях и кажи какво са ти отговорили.

За последно ти отговарям защото не четеш.Естествено, че това ще стане когато се вземе властта, след време от БЪЛГАРИ, а не от дпс,батака, бкп и пожарникаря.

Кой ти говори за еврейска политика и демокрация Галинчо ? Аз ти говоря за истинска власт, която отстоява националните интереси, а не власт която се контрулира от Израел, САЩ, Англия и Русия.
[center]Levski & Lazio[/center]

КРАСОТА ВЯРА БОРБА
Контакти:

Мнениеот КРАСОТА ВЯРА БОРБА » 27 фев 2014 18:01

obi4am_pirin написа:Русия струпва войски по границата...Самата Украйна е разделена между про-руски и про-европейски настроени украинци.В автономната Кримска провинция също има безредици!Моето мнение е че Русия няма да изпусне Украйна и ще отхапе части от нея!

Вие в кой свят живеете.Украйна да не ви южна Осетия.Там има повече ядрено оръжие колкото в половината свят.

Потребителски аватар
IvanGit
Контакти:

Мнениеот IvanGit » 27 фев 2014 18:03

Просто тези които дърпат конците в света забравиха ,че Украйна не е Сирия, Либия, Египет и т.н.Алчността ще запали света.Навремето беше Куба сега Украйна може да запали фитила .

Потребителски аватар
FLANKER
Контакти:

Мнениеот FLANKER » 27 фев 2014 18:12

Аз съм го написал в темата за Украйна. Огромна военна сила се предислоцира към границата.Лошо. :(
Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили „Титаник“.
Изображение

Потребителски аватар
1912plovdiv
Контакти:

Re: Всичко за протестите и за сблъсъците в Украйна

Мнениеот 1912plovdiv » 27 фев 2014 18:14

FLANKER написа:Ами този българин защо не се махне от Русия тогава?Но ти си вярвай.

Огромни рукси квартали и общности отдавна са се формирали на Запад , все "от хубаво" сигурно, тоя ми вика що не се махне :lol:

На вас пещерните дърти диваци ако ви наврът главата в руско л@йно сигурно ще кажите че ядете торта Гараш.
▒▓█▄▀ БОТЕВ ▄▀█▓▒

[offtopic][youtube]http://www.youtube.com/watch?v=UP20C5agYoE&list=LLDu9hpyDTcjHX9bXKfC5wsA[/youtube][/offtopic]

Потребителски аватар
FLANKER
Контакти:

Мнениеот FLANKER » 27 фев 2014 18:19

1912plovdiv написа:
FLANKER написа:Ами този българин защо не се махне от Русия тогава?Но ти си вярвай.

Огромни рукси квартали и общности отдавна са се формирали на Запад , все "от хубаво" сигурно, тоя ми вика що не се махне :lol:

На вас пещерните дърти диваци ако ви наврът главата в руско л@йно сигурно ще кажите че ядете торта Гараш.

Първо не съм ти тоя,и второ в случая ти се държиш като пещерен дивак откакто си в този форум. Написах ти и преди,жалко ,че си от такъв голям отбор като Ботев.Ако обичаш се дръж прилично. Злобата не е добър съветник.
П.П. На колко години си ако не е тайна?(българина не живееше ли в Русия, затова те питам защо не се махне,като е кофти положението там?)
Последна промяна от FLANKER на 27 фев 2014 18:32, променено общо 5 пъти.
Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили „Титаник“.
Изображение

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 27 фев 2014 18:19

FLANKER написа:Дано не съм лош пророк,но войната е близо:
Морски пехотинци от руския Балтийски флот се натоварват на големи десантни кораби. Те ще получат конкретна задача след излизането на корабите в открито море.Според пресслужбата на руското министерство на отбраната, въздушни десантчици от Псков се готвят за предислоциране в райони,които ще станат известни едва след като самолетите стигнат определените зони. Всички високомобилни подразделения от въздушно-десантните войски и морската пехота са готови за стоварване при всякакви климатични условия.Командващите армии и съединения са получили от ГЩ. запечатани поликове съдържащи задачите.Руски изтребители носят бойно дежурство.Изтрбителите постоянно патрулират въздушното пространство в граничните зони.Влакови композиции с войски от вътрешността на Русия , пътуват към зоните.
Цифрите (приблизително):Над 150хил. военнослужещи,90 самолета,над 120 хеликоптера,880 танка,80 кораба и над 1200 единици друга военна техника.
ИТАР-ТАСС-БТА
П.П.Така и не стана ясно кой е с кафявото на дупето,както се изрази фена на Ботев (Пд) :roll:

Не се знае. Руснаците са големи играчи в дипломацията. По последна информация, Кримският парламент е обявил референдум за бъдещето на автономията. При положение че в Крим е руско население, можем да се досетим какъв ще е резултата от референдума. Леко и тактично прехвърлиха топката в тези, които с пълно гърло крещяха за спазване на човешките права в Украйна 8-) Ако признаят резултатите от референдума, това ще означава разделяне на Украйна, а ако не ги признаят, нарушение на човешките права :) В общи линии, новите еврейски послушковци нямат правилен ход 8-) Едно обаче е сигурно, разделението на Украйна съвсем скоро ще бъде факт 8-)
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Потребителски аватар
donDiego

Мнениеот donDiego » 27 фев 2014 18:19

Не, ако извият ръцете на ЕС за 15 млрд $ + военен контингент от НАТО в Ч.Море и много диалог вътре в страната
Пак станахме за ташак на кучетата. Имаме пари, нямаме пари, ще продаваме, няма да продаваме..ЕЙ БОГУ, НАСР***Е СЕ ПРАВИ

Потребителски аватар
FLANKER
Контакти:

Мнениеот FLANKER » 27 фев 2014 18:22

CTAHKO написа:
FLANKER написа:Дано не съм лош пророк,но войната е близо:
Морски пехотинци от руския Балтийски флот се натоварват на големи десантни кораби. Те ще получат конкретна задача след излизането на корабите в открито море.Според пресслужбата на руското министерство на отбраната, въздушни десантчици от Псков се готвят за предислоциране в райони,които ще станат известни едва след като самолетите стигнат определените зони. Всички високомобилни подразделения от въздушно-десантните войски и морската пехота са готови за стоварване при всякакви климатични условия.Командващите армии и съединения са получили от ГЩ. запечатани поликове съдържащи задачите.Руски изтребители носят бойно дежурство.Изтрбителите постоянно патрулират въздушното пространство в граничните зони.Влакови композиции с войски от вътрешността на Русия , пътуват към зоните.
Цифрите (приблизително):Над 150хил. военнослужещи,90 самолета,над 120 хеликоптера,880 танка,80 кораба и над 1200 единици друга военна техника.
ИТАР-ТАСС-БТА
П.П.Така и не стана ясно кой е с кафявото на дупето,както се изрази фена на Ботев (Пд) :roll:

Не се знае. Руснаците са големи играчи в дипломацията. По последна информация, Кримският парламент е обявил референдум за бъдещето на автономията. При положение че в Крим е руско население, можем да се досетим какъв ще е резултата от референдума. Леко и тактично прехвърлиха топката в тези, които с пълно гърло крещяха за спазване на човешките права в Украйна 8-) Ако признаят резултатите от референдума, това ще означава разделяне на Украйна, а ако не ги признаят, нарушение на човешките права :) В общи линии, новите еврейски послушковци нямат правилен ход 8-) Едно обаче е сигурно, разделението на Украйна съвсем скоро ще бъде факт 8-)

И аз така мисля Станко( за разделението)
Изображение

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 27 фев 2014 18:22

Почти сигурно е, че ще бъде разделена 8-)
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Върни се в “Архив”