ПП Жалко... 11 на 11 тези недоразумения нямаше как да ни бият.
+1914
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
khan uvigi написа:ralka_levskarka написа:shotgun blues написа:Ралка тази въздушна целувка на феновете на ИРТИШ ли я праща
Не, за феновете на Левски я пращам, те са най- хубавите
https://www.facebook.com/pages/%D0%9B%D ... 1798492625
sslevski написа:Стоичо Младенов написа:sslevski написа:Стоичо Младенов написа:Играят отборите на ДПС1 и ДПС2,сега ДПС2 реанимира ДПС1,какво значение имат коментаторите?
Извинявам се розов.Ама шопарите нямате право да говорите,защото:
ТУРЦИ СТЕ!!
ТУРЦИ СТЕ!!
ТУРЦИ СТЕ!!
и ВСИЧКИТЕ ЧОРБАРИ В ТУРЦИЯ В ТУРЦИЯ.
A вие, понеже не сте турци,президента ви е помак,и парите ви идват от банката на ДПС и КГБ -ВТБ,ама можеш ли да разбереш с таз глава рогата....
Розова свиня си няма да ти отварям очите.
alexveselinov написа:ПП Жалко... 11 на 11 тези недоразумения нямаше как да ни бият.
+1914
ralka_levskarka написа:turbogena написа:Много ясно се видя ,че тия футболисти не заслужават публиката на Левски!
На Герена ще се ходи ли, няма лиЗа Берое мисля да се явя
tatusindo написа:Нищо неочаквано за мен лично. С тази защита - толкова. А да се говори,че Ботев не са нищо особено,тогава не знам ние какво сме ... Безобразно слаби,без никаква идея напред, поредна глупост на някой футболист( срещу Иртиш Димов, сега Гари) ... Има толкова много неща за промяна. Дано Славиша да не се откаже бързо бързо.
Sardukar написа:хаха то тук не се пише за футбол, а само тролове. Ботев не са нищо особено.... Нашите се бориха, но Бруто е просто абсурден изпълнител на статични положения. Толкова ли не можаха да сменят Рамос със Силва и двамата с Цецо да седят до двамата централни бранители и да остават Ботев с един човек да изнася.... Никаква мисъл...
Най-лошото е, че уж бивши левскари правят най-мръсните номера срещу "Левски". Рано или късно всеки ще си го получи!
RIR написа:Sardukar написа:хаха то тук не се пише за футбол, а само тролове. Ботев не са нищо особено.... Нашите се бориха, но Бруто е просто абсурден изпълнител на статични положения. Толкова ли не можаха да сменят Рамос със Силва и двамата с Цецо да седят до двамата централни бранители и да остават Ботев с един човек да изнася.... Никаква мисъл...
Най-лошото е, че уж бивши левскари правят най-мръсните номера срещу "Левски". Рано или късно всеки ще си го получи!
Съгласен съм.
Мислех, че идеята е Жоао да влезе за да пресира повече, защото Цецо не го правеше въобще, но явно не е имало идея.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 3 госта