Левски - Локо София

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Re: Левски - Локо София

Мнениеот TristaNNN » 13 апр 2013 23:40

delqnski47 написа:Значи,Ралке,дай да си дойдем на думата....на Бранеката крачката беха по направление към топката!Няма как такава ситуация да застраши силно противников играч!Такова животно в Европа му дават жълт картон...ма чак червен за играене за топката(макар и опасно...но за топката),ай нема нужда! ;) Просто пастеливият си намери причина да изгони защитник на Локото!Друг е въпросът голът на Локото дали беше от засада...само човек,който е на линията може да прецени на 100%!Аз не знам какво е,но по скоро има!

Значи да обобщим: Според теб, понеже крачаката на червеното недоразумение е по направление на топката :shock: , няма как влизането на шпагат с бутоните напред централно срещу двата крака да застраши силно противниковия играч :shock: И думаш, в Европа за това дават жълт картон. Може, даже може в Македония (все пак е в границите на континента) да черпят и една сливова за подобно действие, но в Англия може да изгориш и за няколко мача :!:
Виж сега, тия ще ги разправяш на пуберите в цесекисткия форум-там може, там минават. Тука обаче говорим за груба селска проява от пишман-цесекист извършена срещу един от най-големите родни таланти. Няма да ти минат пошлите номерца.
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 13 апр 2013 23:44

Red_Neck написа:Не в този мач само - в серия от мачове!
Как елиминирахте Литекс от КБ?
Този мач от 1-0 за Левски ли започна? ... или и полягването на Базил за "дузпата" е 100%-во?
Какава засада при гола? - ти този ли мач гледа?
.... и 3-те червени картона в мача бяха ала-бала, особено първия!
Абе с две думи и съдиите са хора и те грешат ..... ама защо все във ваша полза?

Ахаааа, нов екземпляр
Кажи синко, отвори нашите очи за дузпата, как виждаш положението и защо според теб отсъждането е неправилно?
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 13 апр 2013 23:55

TristaNNN написа:
delqnski47 написа:Значи,Ралке,дай да си дойдем на думата....на Бранеката крачката беха по направление към топката!Няма как такава ситуация да застраши силно противников играч!Такова животно в Европа му дават жълт картон...ма чак червен за играене за топката(макар и опасно...но за топката),ай нема нужда! ;) Просто пастеливият си намери причина да изгони защитник на Локото!Друг е въпросът голът на Локото дали беше от засада...само човек,който е на линията може да прецени на 100%!Аз не знам какво е,но по скоро има!

Значи да обобщим: Според теб, понеже крачаката на червеното недоразумение е по направление на топката :shock: , няма как влизането на шпагат с бутоните напред централно срещу двата крака да застраши силно противниковия играч :shock: И думаш, в Европа за това дават жълт картон. Може, даже може в Македония (все пак е в границите на континента) да черпят и една сливова за подобно действие, но в Англия може да изгориш и за няколко мача :!:
Виж сега, тия ще ги разправяш на пуберите в цесекисткия форум-там може, там минават. Тука обаче говорим за груба селска проява от пишман-цесекист извършена срещу един от най-големите родни таланти. Няма да ти минат пошлите номерца.

Червеното недоразумение,ако искаше щеше да пребие вашето момче!Само че червеното недоразумение игра ЗА ТОПКАТА...и ако си имал предвид ''централно С двата крака'',то не беше много много така!НЯМА как в белите държави да ти дадат ЧЕРВЕН картон за тази ситуация...за играене за топката!Не е важно ''как ти изглежда ситуацията'' и ''колко е опасна'',а каква е в действителност!Тва е ФУТБОЛ,не ти е балет!
Това е мое лично мнение...виждал съм контузии на играчи,но създадени от противникови футболисти,които обаче са играли за топката и са се разминавали поне с жълт!
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 13 апр 2013 23:58

delqnski47 написа:
TristaNNN написа:

Червеното недоразумение,ако искаше щеше да пребие вашето момче!Само че червеното недоразумение игра ЗА ТОПКАТА...и ако си имал предвид ''централно С двата крака'',то не беше много много така!НЯМА как в белите държави да ти дадат ЧЕРВЕН картон за тази ситуация...за играене за топката!Не е важно ''как ти изглежда ситуацията'' и ''колко е опасна'',а каква е в действителност!Тва е ФУТБОЛ,не ти е балет!
Това е мое лично мнение...виждал съм контузии на играчи,но създадени от противникови футболисти,които обаче са играли за топката и са се разминавали поне с жълт!

Оттук идва и второто обобщение: Според теб няма значение колко опасно е влизането, щом е за топката-няма ядове :shock: Божееееее, слез и си ме прибери...
ПП: Това ли съм написал, бе, хитрец! "централно срещу двата крака" дали значи "''централно С двата крака''
[offtopic]

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 14 апр 2013 00:10

TristaNNN написа:
Оттук идва и второто обобщение: Според теб няма значение колко опасно е влизането, щом е за топката-няма ядове :shock: Божееееее, слез и си ме прибери...

Това си беше директен ЖЪЛТ картон,защото ситуацията е такава!На промити сини мозъци,които не им се мисли,нямам време и нерви да разубеждавам,че зеленото не е жълто!Затова се подсигурих предварително(защото знаех какво ще последва) и казах ''това си е мое лично мнение''....както на мене,така и на комисията,която за пореден път пенсионира предварително съдия на ФК ''Левски''!
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 14 апр 2013 00:16

delqnski47 написа:
TristaNNN написа:

Това си беше директен ЖЪЛТ картон,защото ситуацията е такава!На промити сини мозъци,които не им се мисли,нямам време и нерви да разубеждавам,че зеленото не е жълто!Затова се подсигурих предварително(защото знаех какво ще последва) и казах ''това си е мое лично мнение''....както на мене,така и на комисията,която за пореден път пенсионира предварително съдия на ФК ''Левски''!

Добре, финално обобщение, според червената правоверна глава: Понеже крачаката на червеното недоразумение е по направление на топката, няма как влизането на шпагат с бутоните напред централно срещу двата крака да застраши силно противниковия играч.И понеже ситуацията е такава, няма значение колко опасно е влизането, щом е за топката-няма ядове. :shock: :shock: :shock:

[offtopic]...Но нещо го подпираше в гърдите, мъчеше го. И като пусна шилото и погледна към небето, той извика:
- Боже, колко мъка има по тоя свят, боже![/offtopic]
[offtopic]

Потребителски аватар
ehh
Контакти:

Мнениеот ehh » 14 апр 2013 00:25

Смятам, че в съдийската комисия има нещо сбъркано, а в случая се нагъзи на Гигов. Не може да се отнасяш така с твой служител, не и по подобен начин. Аз няма да коментирам играта, защото не гледах мача, но видях репортаж със спорните моменти и за мен:
- пресилен втори жълт и съответно червен за играч на Локо (първия червен)
- никаква дузпа за Левски, симулация на Карвальо, като трябваше да му бъде показан жълт картон
- справедлив червен картон за Михелич, отново замахване с ръка, опасна игра за висока топка - по Европа се е давало и ще дават и занапред червен картон за подобно нещо
- НАПЪЛНО справедлив червен картон за играч на Локо Сф (ситуацията с острото влизане) - по Европа се дава и ще се дава и занапред червен картон за такива опасни влизания, пък било то и това, че краката на атакувания не били докоснати
Т.е., ако можем да направим едно обобщение, за мен Пастата е сгафил за първия червен в мача и дузпата на Левски. Окей - за наказание е. Но трябва ли да бъде толкова тежко и да му отрежат главата само няколко часа след края на мача? Това си мязаше на жива екзекуция, като столчето бе ритнато от Гигов.
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!

Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 14 апр 2013 00:26

TristaNNN написа:
delqnski47 написа:
TristaNNN написа:

Добре, финално обобщение, според червената правоверна глава: Понеже крачаката на червеното недоразумение е по направление на топката, няма как влизането на шпагат с бутоните напред централно срещу двата крака да застраши силно противниковия играч.И понеже ситуацията е такава, няма значение колко опасно е влизането, щом е за топката-няма ядове. :shock: :shock: :shock:

[offtopic]...Но нещо го подпираше в гърдите, мъчеше го. И като пусна шилото и погледна към небето, той извика:
- Боже, колко мъка има по тоя свят, боже![/offtopic]

Точно така,драми ми смехурко...''Опасна игра'' НЕ е равно на ''ГРУБО НАРУШЕНИЕ''!За първото нормалните съдии те предупреждават да внимаваш!
Пример....високо вдигнат крак...и тук ли се дава ЧЕРВЕН картон(макар че в тая ситуация буквално може да ти откъснат главата)!И тук ли се дава я ми кажи?
Най-тежката санкция за ''опасна игра'' е ЖЪЛТ картон....драги ми смехурко! ;)
Sofia.

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 14 апр 2013 00:36

delqnski47 написа:Точно така,драми ми смехурко...''Опасна игра'' НЕ е равно на ''ГРУБО НАРУШЕНИЕ''!За първото нормалните съдии те предупреждават да внимаваш!
Пример....високо вдигнат крак...и тук ли се дава ЧЕРВЕН картон(макар че в тая ситуация буквално може да ти откъснат главата)!И тук ли се дава я ми кажи?

Ясно. След тези думи, категорично нямам какво да кажа. Щом след опасна за здравето на противников състезател игра, червената кратуна смята че е нормално само да "те предупреждават да внимаваш", то всякакви правила на ФИФА, УЕФА, БФС и т.н. бледнеят.
Успех в живота!
[offtopic]

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 14 апр 2013 00:40

TristaNNN написа:
delqnski47 написа:Точно така,драми ми смехурко...''Опасна игра'' НЕ е равно на ''ГРУБО НАРУШЕНИЕ''!За първото нормалните съдии те предупреждават да внимаваш!

Ясно. След тези думи, категорично нямам какво да кажа. Щом след опасна за здравето на противников състезател игра, червената кратуна смята че е нормално само да "те предупреждават да внимаваш", то всякакви правила на ФИФА, УЕФА, БФС и т.н. бледнеят.
Успех в живота!

Да...явно и комисията е пълна с ''кретени'',щом за пореден път изгони съдия от ваш мач! ;)
Сега ще кажеш,че са го изгонили заради ''засадата''....опс...ама Пастата май не е страничен съдия!Или бъркам... ;)
Знам ги тия ситуация,когато споря с подуенец...последният просто решава да не мисли,затапва си нещо в главата и го повтаря!Няма лошо,негова си работа...само че сега Пастата ще пие бири с Дюран Дюран и останалите,дето ги пратиха на заточение!
Sofia.

Върни се в “Архив”