Берое - ЛЕВСКИ 1:2

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Re: Берое - ЛЕВСКИ /5 кръг, А група/ - 16 септември, 20:00

Мнениеот blue avalanche » 17 сеп 2012 15:14

zlobul написа:
Обичам Левски написа:Темата пак се напълни със спамери.Нека Левски да бие пък ми пука за вас !

Пък ти ако мислиш , че на мен ми пука от мнения на безличници , значи жестоко си се объркал .

ПП: И ако досега не сте с усетили , то ще ви кажа , защото е време да разберете , че аз съм бивш играч на отбора , вкарал решителен гол в един от мачовете при европохода ни 2006 . Повече нищо няма да кажа . Само малка част от форумците знаят повече .

Ми така кажи,бре...
Или си Коприваров или си Боримиров...
И в двата случая-озлобено нищожество.Плювалник!
Голям праз!!!

Потребителски аватар
Обичам Левски
Контакти:

Мнениеот Обичам Левски » 17 сеп 2012 15:16

Levskar_90 написа:
zlobul написа:
Обичам Левски написа:Темата пак се напълни със спамери.Нека Левски да бие пък ми пука за вас !

Пък ти ако мислиш , че на мен ми пука от мнения на безличници , значи жестоко си се объркал .

ПП: И ако досега не сте с усетили , то ще ви кажа , защото е време да разберете , че аз съм бивш играч на отбора , вкарал решителен гол в един от мачовете при европохода ни 2006 . Повече нищо няма да кажа . Само малка част от форумците знаят повече .

Мисля че се досещам кой си ;)

Той не знае,че ти ще знаеш.Не ми пука кой е даже,защото точно старите ни футболисти ни развалиха отбора,защото всички те бяха едни капацитети извън отбора.На злобул не му пука,че Левски побеждава,за него е важно той да мрази,защото е егоист

Потребителски аватар
Обичам Левски
Контакти:

Мнениеот Обичам Левски » 17 сеп 2012 15:18

Ако наистина си някой бивш футболист.Предполагам,че ти си Даниел Боримиров,защото всички знаем колко ограничен човек е като се бие по детски мачове.

zlobul
Контакти:

Мнениеот zlobul » 17 сеп 2012 15:23

В тоя ред на мисли знам , кой кой е , като се почне от агитката и се стигне до президента . Левски не върви на добре и това е повече от сигурно .
За комфорта на управляващите в момента се грижат и определени журналисти , които получават по 100 лв за всяка правилна статия .
1-Подписа на агент Тара все още стои под документа за ликвидирането на "Левски" и трансформацията му във "Витоша".
2-Гонзо- с този некадърник тръгна разрухата .
3-Тоньо е вреден за Левски !

Потребителски аватар
СВОБОДЕН
Контакти:

Мнениеот СВОБОДЕН » 17 сеп 2012 15:26

gorg написа:
СВОБОДЕН написа:Стоилов направи отбор почти без пари, но с този отбор заработи финансови постъпления доста за агент тара. Последния за благодарност го изгони. Чудя се сега с многото повече пари с които сегашните управляващи в Левски разполагат в сравнени с онзи период, ще успеят ли да постигнат поне половината от успехите на онзи отбор? Мисля си, че няма, но все пак само времето ще покаже.

Стоилов го изгониха заради -16 точки разлика! А тези -16 точки станаха защото стоиловия отбор играеше еднотипно! Никой ли не помни как цял мач се въртяхме около наказателното поле на противника и толкова?!

Тези 16т. бяха благодарение на купените с кредит прескъпи играчи от Сашо с онзи прякор и благодарение на това ЦСКА фалира и не може да се оправи и до днес. Левски пък беше преминал зенита си след участието в групите на ШЛ и беше в ход изграждането на нов отбор.

gorg написа:ПП. Отново подчертавам, че не омаловажавам успехите на Сираков и Стоилов, но и те стигнаха своя лимит. И не случйно когато става дума за периода на Стоилов в Левски трябва винаги да се подчертава ролята на Сираков, защото си мисля, че ако не беше Сираков, Стоилов никога нямаше да постигне това, справка - Литекс, Националния отбор, Анортозис!!!
Имат лимит и въпроса е дали той не е твърде висок за сегашните? Стоилов е треньора и този който определя тактиката, съставите, воденето на тренировките. Сираков е този който се грижи за всичко останало в това число дисциплина, транфери, наблюдава школата и пр. Двамата се сработиха идеално. Но Сираков се доказа като добър ръководител и имаше успехи и при други треньори преди Мъри. Що се отнася до работата на Мъри извън Левски. В Литекс беше година и малко. Всъщност той изгради отбора който после с всичките условности на два пъти спечели титлата. Но лимита на следващите треньори беше до там. В Анортозис също беше за малко. Бяха се запътили към дъното, той ги вдигна до третото място. После отпаднаха в турнирите, но на Мъри му трябваше още време за изграждане на силен отбор. Впрочем Анортозис след като освободи Мъри не постигна нищо повече освен отново да отпадне от слаб отбор след позорна загуба у дома. За националния. Аз лично не помня последните години да сме изиграли по-добър мач от гостуването на Беларус при победата с 2:0. Тогава всички бяха здрави и на линия и се получи идеално. При второто му назначение не беше същото. Бербатов се отказа, имаше напрежение в отбора, част от ръководството на БФС беше откровено срещу него, тези хора насъскаха и медиите. В такава обстановка беше невъзможно да се работи. Какво постигна Матеус след това е ясно. Любо Пенев също още нищо не е постигнал, макар да признавам, че е доста амбициозен и има качества. Едно равенство срещу Италия която не беше в оптималния си състав и една измъчена победа над средняка Армения не са достатъчни за да се приемат за нещо значимо. Истинските мачове тепърва предстоят и този отбор няма потенциал за нещо голямо въпреки амбициите на Любо.

ПП. Не бих имал нищо против Иво Тонев да продължи да си седи като паметник на герена и да се кичи с длъжности, ако беше позволил на дуета СС да се върне. Така и на него щеше да му е по-лесно защото нямаше да носи тази отговорност, а можеше да си припише част от заслугите при евентуални успехи.
СТО ГОДИНИ, СТО ГОДИНИ, СЛАВЕН ЛЕВСКИ СОФИЯ! СТО ГОДИНИ СЛАВЕН ЛЕВСКИ, ХИЛЯДИ СМЕ НА СВЕТА!

Потребителски аватар
terata
Контакти:

Мнениеот terata » 17 сеп 2012 15:29

Малее, ма що "специалисти" се извъдиха в тоя форум не е истина :) 90% от пишещите в темата, тоя сезон не са изгледали и ЕДИН мач на Левски, но въпреки това го раздават компетентни и правят разбор на играта, на мач, който не са гледали. Че даже и некъв фен на Литекс ръси "умозаключения" за моментното състояние на Левски без дори и секунда да ги е гледал. Тва се вика спец :mrgreen: PFK Litex, тряя брат, да те вземат в некой клуб на работа. Че шпионираш играта на противника и без да е гледаш, кой друг е с такъв талант.

ПП: Абе тука мнооо ревлювци освен от наще и от разни други отбори със затихващи функции има бре. Гледам, че и разни мрънкащи фенове на берое мерое мрънкаляват нещо, за съдии а у. Та да питам във връзка с тоя въпрос. Абе де.ба, все твърдите че Левски се дъни в Европата, щото съдиите го подпирали. Хубуу ОК, ама м.ама му стара,в последните 20 години у европата не рита само Левски бе. Другите "чисти и неопетнени" отбори "не подпирани от съдиите" кво направиха през тоя период? А? май едно голямо ЦВЪК, нищо май. Ама де, да си ревеме ей така, за спорта.

zlobul
Контакти:

Мнениеот zlobul » 17 сеп 2012 15:32

Чао засега гълъби . Нещата не са винаги такива каквито ви се предоставят . Запомнете го .
Жалко за Илианчо , той ще е следващия бушон на тази вредна за отбора клика .

ПП : Ще ви кажа още нещо ....отказах се от част от премията , която заслужавах в името на Левски . Тръгнах си като пич и не съм търсил нищо повече , но да знаете , че с хора като тара не се работи . Той е главния виновник за всичко станало последните години . Гонзо с последното връщане в отбора ,, развали колектива ..... не искал да бъде резерва на Валери , защото той бил гонзо . После Левски се върна към допотомния стил с вечните центрирания към него .
накрая дойде Бате и всичко свърши . Питайте и гошко бачев от мездра за определени мачове с Левски .Пумията е страшна
1-Подписа на агент Тара все още стои под документа за ликвидирането на "Левски" и трансформацията му във "Витоша".
2-Гонзо- с този некадърник тръгна разрухата .
3-Тоньо е вреден за Левски !

Потребителски аватар
terata
Контакти:

Мнениеот terata » 17 сеп 2012 15:33

blue avalanche написа:Или си Коприваров или си Боримиров...

...или и той няма представа кой е :)

Sisi 1914
Контакти:

Мнениеот Sisi 1914 » 17 сеп 2012 15:36

Трудна, но сладка победа!
:P
Не може всички мачове да са ни лесни.
:evil:
Левски завинаги в моето сърце![

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 17 сеп 2012 15:37

За футбалер, Злоби, пишеш доста грамотно. Съмнително ми е нещо... Маа кой знае, може пък да има и грамотни футболисти (в езиково отношение).

Не си и Бориморов. На него речника му куца, какво остава за граматиката. Освен да си Емо Ангелов, ма пък той не изглежда да има толкова жлъч в себе си. Остава един от многото юноши прокудени от Герена... Ако не бе го казал това за "похода" щях да си помисля, че си Гаджев - той изглежда с малко по-голямо IQ... И Влади определено има защо да е недоволен - той като вкара - нищо, отбора като падне - Владо все виновен.

Злобул ти да не си Мариян Огнянов

Е, на мен Мариян не ми изглежда като злостен човек, а и това с граматиката... хич не се връзва с някой, който от 8-9 годишен рита топка по цял ден и му пишат оценките ей така...

Ако Насето не беше се изложил във Фейса, щях да си заложа топките, че си Наско, ма той горкия още не е открил кирилицата...
Последна промяна от metodito на 17 сеп 2012 15:46, променено общо 3 пъти.

Върни се в “Архив”