Тема за Стойчо Младенов в ЦСКА

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

Re: Тема за Стойчо Младенов в ЦСКА

Мнениеот Синьо сърце » 02 авг 2012 20:34

Желю Станков е глупак и е написал глупости. Със Стойчо и без него-все тая...Ситуацията е безнадеждна.
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Мнениеот Red Warrior » 04 авг 2012 18:24

Кашчей написа:
GOLEADOR написа:Кашчей,всеки може сам да осмисли статията и да разбере пързалят ли го или не.И не съм "стойчовист",а армеец!Боли ме за ЦСКА и това което се случва в клуба.Ето защо пасквили дето се опитват да ми замазват очите ме дразнят.Виж и самото заглавие,дали е вярно,а?Младенов два пъти направи ЦСКА шампион и един път втори (знаем по какъв начин бе спрян ).Знаем и за изявите му в ЕКТ (грешката на Данчо в мача с Тулуза,мача с 9 човека срещу Торпедо,лудия мач с Блекбърн и позора с Мура).Що се отнася до това дали обиждам цесекарите които не мислят като мен,ще отбележа ,че отговор на въпроса ти дава зрителите на мача ЦСКА-Мура!След края на мача целия стадион искаше Титан да си ходи и нито един не поиска оставката на Стойчо.Ти тук може да заблудиш някой човечец,но тези на стадиона не можеш.И пак ти казвам,ако искаш да си честен към съфорумците тук напиши го ясно:"Аз мразя ЦСКА и за това искам Младенов да бъде уволнен!"И аз за да съм честен към съфорумците трябва да обявя:"Искам най-доброто за ЦСКА и за това Титан трябва да си ходи от Армията.Вън боклуците от ЦСКА!"Така трябва за да се знае кой кой е и за какво се бори!

Значи от тук пишещите 5-6 фена на ЦСКА, които не са възхитени от Стойчо, всички са изпързаляни, защото нямат глави на раменете си, само ти виждаш нещата правилно :roll: ..е, и още няколко, като теб.Сам знаеш, че съм по-дълго време от теб във форума и имам поглед върху писанията и вижданията на доста хора тук.Да кажеш, че Васконти и Кико 75 са изпързаляни.. (ти дори определи преди време кико 75 като левскар :mrgreen: )-нямам думи просто :roll:

Нищо лично към "кико 75", не го засичам често във форума, може би се разминаваме, но и аз го мисля за левскар.:roll:
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост

PR_CSKA
Контакти:

Мнениеот PR_CSKA » 04 авг 2012 20:44

Red Warrior написа:
Кашчей написа:
GOLEADOR написа:Кашчей,всеки може сам да осмисли статията и да разбере пързалят ли го или не.И не съм "стойчовист",а армеец!Боли ме за ЦСКА и това което се случва в клуба.Ето защо пасквили дето се опитват да ми замазват очите ме дразнят.Виж и самото заглавие,дали е вярно,а?Младенов два пъти направи ЦСКА шампион и един път втори (знаем по какъв начин бе спрян ).Знаем и за изявите му в ЕКТ (грешката на Данчо в мача с Тулуза,мача с 9 човека срещу Торпедо,лудия мач с Блекбърн и позора с Мура).Що се отнася до това дали обиждам цесекарите които не мислят като мен,ще отбележа ,че отговор на въпроса ти дава зрителите на мача ЦСКА-Мура!След края на мача целия стадион искаше Титан да си ходи и нито един не поиска оставката на Стойчо.Ти тук може да заблудиш някой човечец,но тези на стадиона не можеш.И пак ти казвам,ако искаш да си честен към съфорумците тук напиши го ясно:"Аз мразя ЦСКА и за това искам Младенов да бъде уволнен!"И аз за да съм честен към съфорумците трябва да обявя:"Искам най-доброто за ЦСКА и за това Титан трябва да си ходи от Армията.Вън боклуците от ЦСКА!"Така трябва за да се знае кой кой е и за какво се бори!

Значи от тук пишещите 5-6 фена на ЦСКА, които не са възхитени от Стойчо, всички са изпързаляни, защото нямат глави на раменете си, само ти виждаш нещата правилно :roll: ..е, и още няколко, като теб.Сам знаеш, че съм по-дълго време от теб във форума и имам поглед върху писанията и вижданията на доста хора тук.Да кажеш, че Васконти и Кико 75 са изпързаляни.. (ти дори определи преди време кико 75 като левскар :mrgreen: )-нямам думи просто :roll:

Нищо лично към "кико 75", не го засичам често във форума, може би се разминаваме, но и аз го мисля за левскар.:roll:

ХАХАХАХХХАХА
Кико левскар :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: този гамен е :mrgreen: е чорбе. Това че не ти харесва какво пише си е твой проблем. Тук е форум и всеки изразява личното си мнение. Аз също съм с особено мнение за Стойчо. Статията на Жельо Станков за мене е доста реална. Знам че Подуянци не го харесват. Но за мене са едни от най обективните медии.

biser4o
Контакти:

Мнениеот biser4o » 04 авг 2012 21:58

PR_CSKA написа:ХАХАХАХХХАХА
Кико левскар :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: този гамен е :mrgreen: е чорбе. Това че не ти харесва какво пише си е твой проблем. Тук е форум и всеки изразява личното си мнение. Аз също съм с особено мнение за Стойчо. Статията на Жельо Станков за мене е доста реална. Знам че Подуянци не го харесват. Но за мене са едни от най обективните медии.

Чичкааа как не те е срам да кажеш "чорбе" бе ?!?!?! какво доживях, феновете на ЦСКА да си казваме "чорбе" :shock: :shock:

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 07 авг 2012 14:31

Стойчо Младенов: Когато казвам истината, съм ревльо, но аз не плача!

Старши треньорът на ЦСКА Стойчо Младенов говори пред журналисти, след като новите футболисти спазиха традицията да посещават клубния музей преди началото на шампионата.

„За мача с Литекс имаме 11 полеви футболисти. Знаете аз съм наказан, наказани са Грънчов и Анисе. Уморих се да говоря. Като казвам истината, ставам ревльо. Непрекъснато си създавам нови врагове, но да знаете, аз не плача“, каза Младенов.

Той допълни, че не очаква апелативната комисия да промени становище на ДК.

„Не очаквам нищо от апелативната комисия, очаквам нещата да се влошават. Както знаете, единият от мачовете ни първоначално беше насрочен за 1-и септември, но вчера го дръпнаха за 31-и август. Сами си направете извода защо, причината не е мачът на националния отбор (бел. а. - след 31-и август изтича наказанието за картотекиране и ЦСКА може да картотекира свободни агенти, каквито са всички нови футболисти.)“, каза Стойчо Младенов.

„От петък не съм говорил нищо нито със сегашните собственици, нито с хора от инициативния комитет. По-късно днес ще се виждам с нашите шефове и ще имам яснота. Но не знам дали ще мога да ви я споделя“, каза Младенов.

Специалистът припомни, че е изпадал в подобна ситуация по времето на Илия Павлов и смяната на властта, когато всички са си тръгнали от лагера в Германия, и на Младенов се е налагало да помагат лекарят и операторът.

„Не ме интересува кой ще ръководи клуба, за мен е важно нещата да са в цветущо състояние“, каза Младенов.

Треньорът заяви, че няма намерение да връща нито един от освободените футболисти кат Коста Янев, Христо Янев и Николай Дюлгеров, въпреки че те имат право да играят в мачовете през август.

Късмет Стойчо.И не обръщай внимание на атаките на противниците,ти си силната фигура в ЦСКА и докато не те махнат от Армията,няма да спрат да те плюят!
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

Мнениеот Синьо сърце » 07 авг 2012 22:22

GOLEADOR написа:
Късмет Стойчо.И не обръщай внимание на атаките на противниците,ти си силната фигура в ЦСКА и докато не те махнат от Армията,няма да спрат да те плюят!

Хм, а генерал Плешич към кои спада, че не ми е много ясно? И кои противници го атакуват, че не виждам...Освен от хора на ЦСКА няма атаки към Стойчо, защо ли?
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Мнениеот шивача » 07 авг 2012 22:34

Синьо сърце написа:
GOLEADOR написа:

Хм, а генерал Плешич към кои спада, че не ми е много ясно? И кои противници го атакуват, че не виждам...Освен от хора на ЦСКА няма атаки към Стойчо, защо ли?

ми логично е. обикновено интервюират бивши футболисти, треньори и директори, свързани с ЦСКА. навсякъде е така, няма нищо подозрително. все едно да питат Никодимов или Мъри за противоположния лагер, да, ще кажат две общи приказки, но не е да навлизат с подробности. Изключвам Майкъла, които знае и може всичко
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !

Потребителски аватар
olfix
Контакти:

Мнениеот olfix » 08 авг 2012 06:29

Аз например никога не бих атакувал Стойчо,както и никой милеещ за цска фен не би атакувал Гонзо,като треньор на Левски!И двамата са толкова некадърни,като треньори,че е мед за душите на опонентите!

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 08 авг 2012 09:40

olfix написа:Аз например никога не бих атакувал Стойчо,както и никой милеещ за цска фен не би атакувал Гонзо,като треньор на Левски!И двамата са толкова некадърни,като треньори,че е мед за душите на опонентите!

Слагането на Гонзо и Младенов под един знаменател е много интересно.И докато за Левски единствения проблем е да си намери добър треньор,то за ЦСКА единственото нещо което е на мястото си е треньора.И колкото и да изглежда невъзможно с оглед програмата и управленския хаос ,всички армейци се надяваме Стойчо да изведе ЦСКА до шампионска титла.Много от вас разбира се ,ще се изсмеят на тези надежди и ще кажат,че тази мисия е невъзможна и провала е сигурен,но пък след това спокойно може да твърдиш,че Стойчо е некадърен и е провалил един шампионски тим на ЦСКА!Все някой идиот ще ти се хване на въдицата.
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

Потребителски аватар
olfix
Контакти:

Мнениеот olfix » 08 авг 2012 14:00

Не няма да се изсмея на нищо.И за да не го кажа "после",ето казвам го сега-със Стойчо цска е обречен във всеки важен мач!

Върни се в “Архив”