Тема за Нджонго Присо

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Re: Присо в игра, Лучев вън!

Мнениеот W84me » 09 апр 2012 10:27

leski написа:Ексклузивно в понеделник: ГДБОП влиза в БФС след разкритията на Градев! :!: :?:

Как да му нямаш доверие на Градев! :mrgreen:
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Аз_съм_Спас

Re: Присо в игра, Лучев вън!

Мнениеот Аз_съм_Спас » 09 апр 2012 10:44

Teo написа:
leski написа:Ексклузивно в понеделник: ГДБОП влиза в БФС след разкритията на Градев! :!: :?:

Време беше да почне да се прави нещо, само на приказки няма да стане, оставки, уволнения и затвор за корумпираните от БФС.

1-ви април мина бре, хаймани! :lol:

madbutcher
Контакти:

Re: Тема за Нджонго Присо

Мнениеот madbutcher » 09 апр 2012 10:58

Това за ГДБОП не го вярвам, защото Левски вече 20 години крачи заедно с власта. Как да стане такова нещо, като самия премиер налива пари в отбора. Всичко ще отмине за няколко дни, някои документи ще изчезнат, ще се пренапишат закони със задна дата и готово. Както винаги! Примерите са много и все в посока Подуене. Присо го наказват за 7 мача и нямят кворум за да оневинят, заради настоящия ни мач, а Илиан Стоянов го оправдават на нощно съвещание, тайничко. Спомнятели си един наш играч-португалец, който го наказаха заради един приятелски мач със Славия. Заради контрола играна на Панчарево, където белите играха свирепо, контузиха Манчев, а подготвящия се за националния Бербатов се възмути. Каква беше идеята на Славия? Идваше мач ЦСКА-Левски и пускането на кръв беше добре дошло за геренци. Затова Венци да не ми се прави на големия борец за правда, защото откакто еъпрезидент в Овча Купел винаги е лягал на Левски.Тъжно ми е, че същото се случва с Берое последните мачове, заради Илиан Илиев. Готов съм да се басирам, че Левски ще бие старозагорци на Герена без никакъв проблем, както беше и през миналия полусезон.

svetlan28

Мнениеот svetlan28 » 09 апр 2012 19:00

От доклада на дежурния делегат Тодор Лучев ясно се вижда нещо, което се видя и по телевизията - не само, че публиката на "Локомотив" (Пд) не провокира по никакъв начин Присо, а точно обратното: футболистът показва неприличен жест и предизвиква хвърлянето на бутилки

Цитат от отговора на бфс до ЦСКА!!!Още тук загубих интерес,защото имам чувството че съм гледал друг мач!!!

fen0212
Контакти:

Мнениеот fen0212 » 09 апр 2012 19:27

Я млъкнете ,бе ,разбиратели.От човек ,който е плавдивчанин и е бил там зная ,че срещу Присо е имало маймунски крясъци .Може бутилките да се хвърлени след неговия жест ,но той е ПРОВОКИРАН именно от тези крясъци.А за хрвърлените бутилки ,които удрят няколко човека ,какво получиха Локото-само 1000 лв.глоба.За същото даже и без улучен човек .---ЦСКА е лишен от домакинство освен глобата.Това честно ли е???

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 09 апр 2012 19:29

fen0212 написа:Я млъкнете ,бе ,разбиратели.От човек ,който е плавдивчанин и е бил там зная ,че срещу Присо е имало маймунски крясъци .Може бутилките да се хвърлени след неговия жест ,но той е ПРОВОКИРАН именно от тези крясъци.А за хрвърлените бутилки ,които удрят няколко човека ,какво получиха Локото-само 1000 лв.глоба.За същото даже и без улучен човек .---ЦСКА е лишен от домакинство освен глобата.Това честно ли е???

"От човек ,който е плавдивчанин и е бил там зная ,че срещу Присо е имало маймунски крясъци ..."
Изображение

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 09 апр 2012 19:32

Интересно защо в доклада на делегата пише, че Присо бил ударил Даксон след червения картон, след като ясно се вижда, че става точно обратното, при това не веднъж преди картона и след него!
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 09 апр 2012 19:37

vaskonti написа:Интересно защо в доклада на делегата пише, че Присо бил ударил Даксон след червения картон, след като ясно се вижда, че става точно обратното, при това не веднъж преди картона и след него!

В правилника няма понятие "след ЧК"!Нито "преди ЧК"!Има "при спряла игра"!

fen0212
Контакти:

Мнениеот fen0212 » 09 апр 2012 19:42

Е ,БЛУ,кое не ти е ясно.Даже още едно уточнение---човекът е адвокат и е дълбоко възмутен от случилото се,защото не е привърженик на расистките изцепки.Ясно???Да не би ти и там да си бил случайно? А нещо за хвърлените предмети ,които удрят Присо да кажеш??

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 09 апр 2012 19:49

fen0212 написа:Е ,БЛУ,кое не ти е ясно.Даже още едно уточнение---човекът е адвокат и е дълбоко възмутен от случилото се,защото не е привърженик на расистките изцепки.Ясно???Да не би ти и там да си бил случайно? А нещо за хвърлените предмети ,които удрят Присо да кажеш??

Доколкото знам,тук се обсъждат действията на Присо и неговото наказание.За "бутилките" можеш да отвориш друга тема.
Така както гледам,и ти не си бил на стадиона.Нали знаеш каква юридическа тежест имат изрази от рода на "Еди кой си ми каза,че чул от еди кой си еди какво си..."

Върни се в “Архив”