CSKA 78 написа:Red Warrior написа:CSKA 78 написа:Я да чуем кой казваше още миналата година, че това е истинският план на Божков? И кой казваше, че оздравяване няма да има? Като борбата е кой да контролира старото ПФК, да го фалира и да пробута собственото си ФК?
Сега вече паднаха маските на "оздравителите", те не са фенове на ЦСКА, а на Божков! И Божков, каквото и да направи, е морално!![]()
![]()
ПП И каква е разликата между това, което прави Божков, и това, което прави Ганчев?!![]()
![]()
![]()
Ако ми покажеш ЕДИН пост, в който съм го лигавил на Божков, така както вие на Ганчев - ще те черпя синьо джони. Дори съм се изказвал много пъти остро спрямо него, и че не му вярвам след като преди година казваше, че няма да оздравява, а сега обратното. Само че Жуже излъга, че ще оздравява и дори направи по-гадното от Божков. Чери искаше да почнем с ново дружество, а Жуже направо пребоядиса Литекс. Вие затова говорите за Божков и Ганчев и нищо не казвате за ЦСКА. Пак ви питам, ако Джуджи утре реши да смени името на Литекс на Реал Мадрид и феновете на белия балет от Стрелча го припознаят, това значи ли, че това дружество ще има 10 ШЛ?
"Жужето" никога не казвал, че ще оздравява! Има записи от срещата миналата година с феновете, така че си освежи паметта! 95% от феновете на ЦСКА сме решили, че Ганчев е много по-добрата алтернатива, и си отстояваме позицията! А, фенове като теб, които искат оздравяването на старото ПФК, вече трябва да прогледнат - оздравяване няма да има! И единственият, който лъже е Божков, за да се опита по този начин чрез фиктивен план оздравяване да контролира старото ПФК! И след това да прокара истинският си план![]()
Ти си освежи паметта.Срещата на Армията беше 10.2015.А 01.2016 Жужи каза/и излъга/:Оздравявам..