Всекидневна около Челси(Трансфери, Новини, Слухове и т.н)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Pro.Daeg
Контакти:

Re: Всекидневна около Челси(Трансфери, Новини, Слухове и т.н)

Мнениеот Pro.Daeg » 24 май 2011 16:12

Абрамович иска Кака и Тевес в Челси
Изображение

Капитанът на Сити Карлос Тевес и полузащитника на Реал Мадрид Кака са приоритетни цели за покупка на собственика на Челси Роман Абрамович."The Telegraph" пише, че Абрамович работи усърдно, за да изпълни желанията си за попълнение на отбора, като се не губи надежда да привлече Кака от Реал Мадрид.Руският олигарх се опитва да създаде отбор от млади таланти, но и опитни футболисти, които да помагат на Фернандо Торес.Абрамович ще се опита да направи оферта и за Карлос Тевес, макар, че е по-вероятно аржентинецът да отиде в Италия, ако напусне Сити.

Потребителски аватар
christian825
Контакти:

Мнениеот christian825 » 24 май 2011 20:51

[center]Невен Суботич: Искам да играя с Иванович в Челси или с Видич в Юнайтед[/center]
[center]Изображение[/center]
[center]Един от стълбовете в отбраната на Борусия (Дортмунд) Невен Суботич мечтае да играе в Англия. 22-годишният сърбин този сезон постигна най-големия успех в кариерата си, спечелвайки титлата на Германия."Голямата ми мечта е да играя в Англия. Не ме интересува къде. Може би с Иванович в Челси или с Видич в Манчестър Юнайтед", каза бранителят.Все още Суботич не мисли за трансфер, като е пределно концентриран върху бъдещите предизвикателства с "жълто-черната" фланелка."През следващия сезон ще играем в Шампионската лига и мисля, че все още ще бъда в Борусия. Що се отнася до Байерн? Не, този път не е за мен", завърши сърбинът.Суботич играе в Дортмунд от 2008-а, като преди това изкара един сезон в Майнц. Той е ключов играч в тима на Юрген Клоп, като този сезон записа 31 мача.[/center]
[center][wrapimg=]http://i.imgur.com/GVGpODO.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Frankie Lampard
Контакти:

Мнениеот Frankie Lampard » 24 май 2011 22:45

Суботич е машина, ама не ни трябва ... Зимата замалко да го вземем, ама отказа ...

Потребителски аватар
bekono
Контакти:

Мнениеот bekono » 25 май 2011 00:23

Кака ми е странно къде ще играе, или ще има нова схема с двама плеймейкъри - Кака и Лампард.
При схема 4-3-3 Тевез е добре дошъл. Има опит, нюх на голмайстор и определено ще е по-ефективен от Торес. Може да е капризен и да е изредил всичките врагове на Челси, но какво от това. Ако облече синята фланелка и бележи за лондончани, няма да го мразя толкова много.
Суботич - за него мисля, че просто не ни трябва. Алекс, Тери, Луиз, Брума и Иванович са достатъчни причини за това.
[wrapimg=]http://i45.tinypic.com/2yywn10.gif[/wrapimg] Изображение Изображение Изображение

Потребителски аватар
christian825
Контакти:

Мнениеот christian825 » 25 май 2011 09:57

[center]Челси с ултиматум към Агуеро[/center]
[center]"Сините" искат от нападателя да намали финансовите си изисквания, за да го привлекат[/center]
[center]Изображение[/center]
[center]Английският гранд Челси е подновил интереса си към аржентинската звезда на Атлетико Мадрид Кун Агуеро и се очаква лондончани да се опитат да го привлекат в редиците си през летния трансферен прозорец, твърди "Мирър".За да стане това обаче, ще трябва нападателят да намали финансовите си изисквания.
Смята се, че "Сините" са се прицелили към гаучоса още преди Карло Анчелоти да бъде уволнен от клуба.Ръководството планира да направи всичко по силите си, за да се пребори с конкуренцията на Реал Мадрид за подписа на младия нападател.Агуеро призна пред собствения си сайт, че според него е време за промяна и изрази желанието си да напусне "Висенте Калдерон".Има не малка вероятност ръководството на Атлетико да се съобрази с него и да го продаде при добра оферта. Самият футболист обаче ще иска 120 хиляди паунда седмична заплата, ако премине на "Стамфорд Бридж".От Челси обаче трудно биха се съгласили да му плащат тези пари и лондончани не са склонни да му дават повече от 100 хиляди паунда на всеки седем дни.Тепърва ще стане ясно, дали самият футболист ще приеме да намали заплатата си, за да премине в английския гранд.
Цената на Агуеро към момента иначе е около 20 милиона паунда.[/center]

Потребителски аватар
Chelsea Forever
Контакти:

Мнениеот Chelsea Forever » 25 май 2011 11:17

Реднап: Няма възможност аз да наследя Анчелоти

Хари Реднап опроверга слуховете, че е един от фаворитите за поста мениджър на Челси.

"Не са ме търсили, това е сигурно. Никой не ми се споменавал нищо за Челси", сподели Реднап.

"Имам страхотно работа в Тотнъм. Нещата се развиват добре за мен тук. Имах две невероятни години, които нямаше как да бъдат по-добри", допълни английският специалист.

Както е известно, собственикът на "сините" Роман Абрамович уволни Карло Анчелоти след края на този сезон и сега клубът от Западен Лондон търси нов наставник.

Потребителски аватар
christian825
Контакти:

Мнениеот christian825 » 25 май 2011 11:37

Не знам за вас, но аз се надявам Мойс да дойде в отбора.

Потребителски аватар
fireblood
Контакти:

Мнениеот fireblood » 25 май 2011 11:46

А аз се надявам на Хидинк и Ван Бастен. Дано и Дзола се завърне, дори и не като помощник треньор или треньор. ;)

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 25 май 2011 11:56

За Ван Бастен няма как да се надявам ;)
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Върни се в “Архив”