Кинти ниц!
ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
-
гражданин от село
Re: ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи
Още ли се връзвате на Мекадона?Вече му казах(ама ми изтриха мнението), че пари от ЦСКА няма да види
и съвсем взе да перкулясва.Сега касевци му се привиждат и се чуди как да вкара някоя интрига и манипулация, ама на - не става.
Кинти ниц!
Кинти ниц!
Tommi написа:pomiqr270 написа:Tommi написа:pomiqr269 написа:Тук чета страшни глупости. Собственици не можели да се самоизточват. ще дам пример само с банковата криза в средата на 90-тте в Бъл;гхария и КТБ от миналата. Няма да Ви натоварвам със световно самоизточване.
Като даваш такъв пример, можеш ли да се сетиш защо банките, пенсионните фондове, застрахователните дружества, инвестиционните посредници подлежат на допълнителен надзор (банките даже са с двоен надзор), а останалите търговски дружества - не?
Допълнитъелния надзор следи евентуалните рискове от верижна дестабилизация, сложност и концентрация на т.нар. групови рискове, както и на откриването и отстраняването на "двойна употреба“. Или просто казано банкрута на една банка може да доведе до банкрут на държавата. Но при Рейгън започва процесът за дерегулирането на банковия сектор или по точно при Картър, но Рейгън го узаконява и започват спекулациите на банкерите на финансовите пазари, подлагащи на риск парите на своите клиенти. Както знаеш скоро след това започва финансова криза. А при малкия Буш комисията по ценните книжа на САЩ разреши на инвестиционните банки без ограничения да кредитират сделки по покупки на ценни книжа
Много сериозно си взел въпроса ми, чак си търсил отговор в Гугъл.А аз исках далеч по-простичък отговор. Той е, че изброените по-горе работят с чужди пари, за разлика от останалите търговски дружества (в това число и футболни клубове).
Да, при останалите също има заемен капитал, но нещата са малко по-различни.
Не съм ползвал гугъл. Гледал съм телевизия и съм чел, което всъщност означава, че съм ползвал гугъл.
"В повечето случаи, когато човек твърди, че любовта не се купува, то той не притежава собствен самолет и яхта, а тя никога не е попадала на човек собственик на самолет и яхта", Николай Николаев известен кът помияра у форуму на гонг.
Локо Сф улетя и без дебелака да идва. ЦСКА също е неспасяем-поне идентичният ЦСКА. Не виждам логика в теорията да се праща някой да ги затрива. Евтиният опит да се пробута новото ФК ЦСКА във В група обаче говори, че ГГ няма план Б, нито идея какво ще прави. С тези 30 млн дългове няма как да се спаси този отбор, няма как да вземе догодина лиценз за Б група, дори и да спечели промоция.
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]
pomiqr270 написа:Не съм ползвал гугъл. Гледал съм телевизия и съм чел, което всъщност означава, че съм ползвал гугъл.
Това изречение е от един доклад на Европейската комисия:
...евентуалните рискове от верижна дестабилизация, сложност и концентрация на т.нар. групови рискове, както и на откриването и отстраняването на "двойна употреба“.
Както и да е, не съм казал, че има нещо лошо в ползването на Гугъл, даже е хубаво и полезно.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!
гражданин от село написа:Още ли се връзвате на Мекадона?Вече му казах(ама ми изтриха мнението), че пари от ЦСКА няма да видии съвсем взе да перкулясва.Сега касевци му се привиждат и се чуди как да вкара някоя интрига и манипулация, ама на - не става.
![]()
Кинти ниц!
Нямам грешна информация ! Като референтна новинарска агенция съм !
Beladona написа:гражданин от село написа:Още ли се връзвате на Мекадона?Вече му казах(ама ми изтриха мнението), че пари от ЦСКА няма да видии съвсем взе да перкулясва.Сега касевци му се привиждат и се чуди как да вкара някоя интрига и манипулация, ама на - не става.
![]()
Кинти ниц!
Нямам грешна информация ! Като референтна новинарска агенция съм !
Инджов ли беше мажоритарен акционер в ЦСКА?
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?
Tommi написа:pomiqr270 написа:Не съм ползвал гугъл. Гледал съм телевизия и съм чел, което всъщност означава, че съм ползвал гугъл.
Това изречение е от един доклад на Европейската комисия:
...евентуалните рискове от верижна дестабилизация, сложност и концентрация на т.нар. групови рискове, както и на откриването и отстраняването на "двойна употреба“.
Както и да е, не съм казал, че има нещо лошо в ползването на Гугъл, даже е хубаво и полезно.
Относно директива 2002/87/ЕО за допълнителния надзор на кредитните институции, застрахователните дружества и инвестиционните предприятия От 2002 г. Някой хора сме учили Търговско и Банково право и сме писали курсови, въпреки че не сме го желали
"В повечето случаи, когато човек твърди, че любовта не се купува, то той не притежава собствен самолет и яхта, а тя никога не е попадала на човек собственик на самолет и яхта", Николай Николаев известен кът помияра у форуму на гонг.
-
EmilCSKASOFIA
- Контакти:
Влезнете в ТР и намерете ми къде пише,че Юлиян Инджов или ИСА 2000 АД е мажоритарен собственик на ЦСКА.Собственик е Финансово маркетинговата компания на Милко и Морко.