sMotLiO написа:40 сезона без загуба......дооооообре.
то интернетя е за туй - да поизлъжеш, да се изчеткаш, да се почувстваш мъШ ...

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....
JackPackage написа:sMotLiO написа:40 сезона без загуба......дооооообре.
+1
невъзможно е това, аз съм стигал макс до 2-3 сезона без загуба, идва някой отбор, прави ми 1 удар във вратата, бие ме 1:0 и вратаря им го обявяват за национален герой...
tatusindo написа:JackPackage написа:sMotLiO написа:40 сезона без загуба......дооооообре.
+1
невъзможно е това, аз съм стигал макс до 2-3 сезона без загуба, идва някой отбор, прави ми 1 удар във вратата, бие ме 1:0 и вратаря им го обявяват за национален герой...
[offtopic]Аз само един сезон направих без загуба - и то само в първенството 37 победи и един равен кат домакин...[/offtopic]
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....
JackPackage написа:sMotLiO написа:40 сезона без загуба......дооооообре.
+1
пред Марка написа:Симулираш ли?
- Много се изговори за онази случка с Арбелоа. Във всички мачове Реал бе страшно агресивен.
Алваро ме удари, макар и не в лицето
Стреснах се от здравия контакт, нищо повече. Но всичко вече е минало.
Middlesbrough написа:Фокс ти си играл луд мениджър :Д аз още го имам на компа :Д и аз не можех да загуба на него влизаш в тактика излизаш гледаш оценките :Д ако са високи натискаш ескейп и биеш винаги :Д и играчите бяха бахти бъгавите както ти ги спомена тия Балабонов Бергани и т.н :Д
ние играем сега Футбол Мениджър , който е доста по реалистичен : )
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 3 госта