Барселона - Реал Мадрид 3:2 (FT)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Re: Барселона - Реал Мадрид 3:2 (FT)

Мнениеот fcb_bg » 18 авг 2011 02:15

fireblood написа:От дълго време имам съмнения, но днес осъзнах, че второто име на този на небето - Зевс е МЕСИ. Не съм фен на Барса, обаче никой не може да каже една лоша дума за този играч в този форум. Това е най-великият футболист за всички времена. ;)

Гледайки аватара ти, тихо си отпих от бирата и ти казвам едно голамо ЕВАЛА!!!
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 18 авг 2011 02:16

fcb_bg написа:Голямата помия дето я леят по Барса. Сега да видим, как ще се коментира поведението на играч на Реал, който от злоба и съвсем преднамерено изрита в перманентно болния крак, играч влязъл само за кефа на публиката.

Какво имаш предвид под " перманентно болния крак" :roll:
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Мнениеот megan fox » 18 авг 2011 02:16

noi написа:
georgiev написа:Сериозен съм. Ампутация на крак за Меси, че да стане тоз футбол малко по-равностоен.

"Специалния" да търси друго решение

Ми освен да наеме убиец, който да го очисти друго решение няма! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/992/5272992M.jpg[/wrapimg]
Barcelona - Mes que un club[/center]

Потребителски аватар
Molotov
Контакти:

Мнениеот Molotov » 18 авг 2011 02:16

fcb_bg написа:Голямата помия дето я леят по Барса. Сега да видим, как ще се коментира поведението на играч на Реал, който от злоба и съвсем преднамерено изрита в перманентно болния крак, играч влязъл само за кефа на публиката.

Пепе и Марсело трябва да ги БАНнат от футбола доживот, мен ако питате ...

VISCA EL BARCA момчета, отново ги бихме, този сезон пак ще е наш, нека Моуриньо си прави физиономиите, няма да му помогне много ;)
[center]Изображение
ИзображениеИзображение[/center]

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 18 авг 2011 02:16

Barca Fan написа:
MORSKI написа:
Barca Fan написа:Сегашният Реал честно са най противният отбор, който съм виждал, феновете да не се обиждат, лично мнение :)

И кое е противното, а? Че второто полуврме нямахте атака до гола ли? Че лежахте на терена ли? И на мен ми бяха противни симулациите, ама на! Е..и .. И предния мач беше така, надиграваме ви, преисраме ви, падате и фаул :shock:
Ето заради такива коне с капаци като теб се карат хората! Е..и глупавото мнение.. ПОлучи се един от най-яките мачове между двата отбора, тоя ми казва, че сме били противни? Я беж!

Пиша си квото си искам ;)

АМи няма да си пишеш каквото искаш, защото аз също много неща мога да напиша за вас, но ви честитих джентълменски победата нали! Твоето е чиста проба провокация без грам истина и то от злобичка! А това поражда конфликти на форумно и друго ниво!

Потребителски аватар
Madridist
Контакти:

Мнениеот Madridist » 18 авг 2011 02:16

Днес стана прекрасен мач и вместо да коментирате това, спорите като малките деца. Ако сте пили, лягайте да почивате ,утре пишете на трезва глава. :mrgreen:
[center]BE PART OF THE CLUB, BECOME MADRIDISTA[/center][center][wrapimg=]http://195.149.248.189:8080/2014-05-26/d48b90caf472bee6fc097d8d4682d398[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
lebed4eto
Контакти:

Re: Барселона - Реал Мадрид (Финал за Суперкупата на Испания)

Мнениеот lebed4eto » 18 авг 2011 02:17

smoothc написа:Определено неутралните фенове като мен,гледаха шоу Made in Spain! Играч на мача Меси,просто гений!(2 гола +асистенция), Абидал изигра също брилиянтен мач,евала за него!Алвеш беше почти на всякъде,дори и в нападението! Това лично за мен,бяха най-добрите играчи на Барса!
Реал М се пречупиха точно,когато не трябва! Пепе направи много силен мач,същото важи и за Роналдо! Халфовата линия на Реал трябваше да бъде по-агресивна,малко закъсня пускането на Кака,Кедира е абсолютно дърво,не знам защо изобщо го пуска като титуляр?!
Най-добрият мач между двата тима лично за мен в последните 2 години,голямо шоу,големи емоции..истинско Ел Класико!

+ 1

GNRforever

Мнениеот GNRforever » 18 авг 2011 02:18

fireblood написа:От дълго време имам съмнения, но днес осъзнах, че второто име на този на небето - Зевс е МЕСИ. Не съм фен на Барса, обаче никой не може да каже една лоша дума за този играч в този форум. Това е най-великият футболист за всички времена. ;)

докато не спечели нещо ГОЛЯМО с Аржентина или друг клубен отбор,просто ще бъде най-добрия футболист на това време сега част от най-силният отбор ,но не и най-великия футболист в историята
[wrapimg=choose left or right for float]http://prikachi.com/images/169/6607169H.gif[/wrapimg]

Awesome
Контакти:

Мнениеот Awesome » 18 авг 2011 02:18

Изображение
And it's Arsenal,
Arsenal FC,
We're by far the greatest team,
The world has ever seen!

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Мнениеот megan fox » 18 авг 2011 02:18

GNRforever написа:

докато не спечели нещо ГОЛЯМО с Аржентина или друг клубен отбор,просто ще бъде най-добрия футболист на това време сега част от най-силният отбор ,но не и най-великия футболист в историята

С друг клубен отбор няма да е... А с Аржентина е олимпийски шампион от олимпиадата в Пекин 2008-а. ;)
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/992/5272992M.jpg[/wrapimg]
Barcelona - Mes que un club[/center]

Върни се в “Архив”