Тодор Батков - официална тема
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Батков продава Левски
Ей, големи сме лайнари с извинение ... то вярно, че футболът ни е под всякаква критика, ама и не се спряхме със спекулациите, никой не може да работи спокойно.Пълна трагедия.
Стоян Балтов - доблестен мъж, страхотен човек, безценен приятел.Почивай в мир, Тека!
Делян Пеевски, той се вързва с профила горе долу
Сега чакаме ТВ1957 да ни обяснява батков какъв добър човек бил и че с него Левски ще е на върха 
Чакай бе, той не го ли продаде миналия месец.... и преди 2-3 месеца пак го продаде май, за тогава не съм сигурен, ама пък предните две години по Коледа СЪС СИГУРНОСТ го продаде
Сигурно Титан искат да го купят, затова сега СЪС СИГУРНОСТ ще освободят Радуканов, за да го вземат после в Левски. А пък в Спортал пише как след това Наско Сираков щял да стане съветник в ЦСКА. ОТ СИГУРЕН ИЗТОЧНИК!
Сигурно Титан искат да го купят, затова сега СЪС СИГУРНОСТ ще освободят Радуканов, за да го вземат после в Левски. А пък в Спортал пише как след това Наско Сираков щял да стане съветник в ЦСКА. ОТ СИГУРЕН ИЗТОЧНИК!
- CS -KA -KA
доколкото знам има двама кандидати за купуването на Левски ,единият е Булсатком, а другия автомобилния концерн Рено
истината за БГ футбола !https://www.youtube.com/watch?v=FNhTyJFBVu4
А пък аз вчера бях "засечен" да ям баничка в Борисовата градина. Честито, от утре сменям Радуканов. От сигурен източник го знам.
На първа заплата купувам Левски и го закривам. Да си знаете.
На първа заплата купувам Левски и го закривам. Да си знаете.
Александър Сталийски, шеф на федерацията по културизъм, приятел на Бойко Борисов
- blue avalanche
- Контакти:
...каза "Тема Спорт".
Като са много ербап,що не напишат името на купувача?
Като са много ербап,що не напишат името на купувача?
- n0_FeArBG
- Контакти:
dafquezz написа:Чакай бе, той не го ли продаде миналия месец.... и преди 2-3 месеца пак го продаде май, за тогава не съм сигурен, ама пък предните две години по Коледа СЪС СИГУРНОСТ го продаде![]()
В кръгът на шегата ... но ако е истина и се продаде на някъв нещасник близо до ГЕРБОВОТО(или което и да е ДРУГО) правителство ...ще затънем още повече или ще печелим по-нечестни начини,което е ужасно ... !
Симпатизирам на Байерн,Вердер,Милан.