Зимната селекция на ЦСКА?!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Pichichi
Контакти:

Re: ЦСКА взе Четин Садула от Калиакра

Мнениеот Pichichi » 04 яну 2011 17:27

От Спас Делев рядко има по-слаби футболисти в А група така че да не бързаме .
Аз лично се сещам за друг чудесен футболист юноша на Левски на който не му дадоха шанс а в А група е един от най-добрите флангови играчи ->Ат.Чепилов .

Потребителски аватар
PFC Litex

Re: ЦСКА взе звездата на Славия

Мнениеот PFC Litex » 04 яну 2011 17:28

Явно има хора които все още не са разбрали, че на Венци Стефанов думата на две не се дели, а той отдавна се произнеса по въпроса трансфер на Галин Иванов в ЦСКА.
Изображение

Потребителски аватар
luddeN
Контакти:

Re: Зимната селекция на ЦСКА?!

Мнениеот luddeN » 04 яну 2011 17:37

Дано тоя галин да не дойде при нас ....
ЦСКА е най-успешният български отбор в европейските клубни турнири със своите достигнати 2 полуфинала за КЕШ (1967, 1982) и 1 полуфинал за КНК (1989)
[wrapimg=]http://media.tumblr.com/tumblr_lcob0jVat11qc85cs.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
suni

Мнениеот suni » 04 яну 2011 17:40

Toй винаги е бил мираж за вас, това че вярвате на червени журналисти, които пишат каквото им се иска да стане, си е ваш проблем ;)

През 1951 година щеше да е със сигурност ;) За твое съжаление сме 2011-та :mrgreen:

Звездата на Славия Галин Иванов вече може да се счита за сигурно ново попълнение на ЦСКА, научи Sportal.bg. Червените и белият клуб вече са постигнали договорка за трансфера и остава само футболистът да уточни личните си условия с армейците. Това ще стане утре, когато менидърът на Галин - фолк певицата Малина, ще има среща с боса на армейците Димитър Борисов. Атрактивната фолк звезда ще се яви пред червения президент точно в 14.00 часа в офиса на "Титан", където ще се опита да измъкне по-висока заплата за своя клиент.

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Прокобо мръсна, върви на майната си! Изображение

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 04 яну 2011 17:41

Когато игра с отбора на Калиакра последния път срещу нас ми направи добри впечатления!
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

redpride
Контакти:

Мнениеот redpride » 04 яну 2011 17:41

Е, този трансфер вече е върха на всичко! От Вальо Илиев, Галин Иванов и Генков до Четин Садула. Ало Титан толкова ли сме изпаднали, че да взимаме играчи от Каварна. По добре никой да не идва в ЦСКА отколкото някакви смешници от последните отбори. То в Калиакра Св.Петров беше звезда на 35 години. Какво толкова е направил Садула, че да идва в ЦСКА? Аз лично не си спомням дори, какъв пост има в отбора. Тъкмо Спас започна да играе, като фурия и хайде довиждане. Ако бяхме взели Иванов от Славия щях да преглътна трансфера на Делев, но сега немога. Явно Титан искат да минат тънко, но така не става даже и във България.

Потребителски аватар
CSKAEOTBORA
Контакти:

ЦСКА взе звездата на Славия - фолк дива преговаря за личните

Мнениеот CSKAEOTBORA » 04 яну 2011 17:44

Звездата на Славия Галин Иванов вече може да се счита за сигурно ново попълнение на ЦСКА, научи Sportal.bg. Червените и белият клуб вече са постигнали договорка за трансфера и остава само футболистът да уточни личните си условия с армейците. Това ще стане утре, когато менидърът на Галин - фолк певицата Малина, ще има среща с боса на армейците Димитър Борисов. Атрактивната фолк звезда ще се яви пред червения президент точно в 14.00 часа в офиса на "Титан", където ще се опита да измъкне по-висока заплата за своя клиент.

Галин Иванов е гласен за заместник на Спас Делев, който днес бе продаден на руския Волга.

Ставаме страшни през пролетта, с малко късмет и добре сработен отбор, можем да мечтаем и за титлата :)
ЦСКА е отбора, един единствен на света, за него ще се боря, и няма да го предада!!!

Потребителски аватар
L_Messi
Контакти:

Мнениеот L_Messi » 04 яну 2011 17:49

Мен лично много ме е яд за този трансфер. Много ми хареса играта му тази есен в Калиакра и исках да го вземем в Левски, за да се засили конкуренцията по дясното крило, пък и е наш юноша... Но ето че сега отива в ЦСКА, за съжаление.

Потребителски аватар
Jorkorazporko

Мнениеот Jorkorazporko » 04 яну 2011 17:49

redpride написа:Е, този трансфер вече е върха на всичко! От Вальо Илиев, Галин Иванов и Генков до Четин Садула. Ало Титан толкова ли сме изпаднали, че да взимаме играчи от Каварна. По добре никой да не идва в ЦСКА отколкото някакви смешници от последните отбори. То в Калиакра Св.Петров беше звезда на 35 години. Какво толкова е направил Садула, че да идва в ЦСКА? Аз лично не си спомням дори, какъв пост има в отбора. Тъкмо Спас започна да играе, като фурия и хайде довиждане. Ако бяхме взели Иванов от Славия щях да преглътна трансфера на Делев, но сега немога. Явно Титан искат да минат тънко, но така не става даже и във България.

Четин Садула го иска Милен Ракуконов! Титаните едвали са чували за него! Дано има късмет момчето и се реализира, недейте да го отписвате преди да сме го видели в действие!

Потребителски аватар
L_Messi
Контакти:

Мнениеот L_Messi » 04 яну 2011 17:55

redpride написа:Е, този трансфер вече е върха на всичко! От Вальо Илиев, Галин Иванов и Генков до Четин Садула. Ало Титан толкова ли сме изпаднали, че да взимаме играчи от Каварна. По добре никой да не идва в ЦСКА отколкото някакви смешници от последните отбори. То в Калиакра Св.Петров беше звезда на 35 години. Какво толкова е направил Садула, че да идва в ЦСКА? Аз лично не си спомням дори, какъв пост има в отбора. Тъкмо Спас започна да играе, като фурия и хайде довиждане. Ако бяхме взели Иванов от Славия щях да преглътна трансфера на Делев, но сега немога. Явно Титан искат да минат тънко, но така не става даже и във България.

Каква звезда е бил Св.Петров в Калиакра? Единственото нещо, с което се отличи там беше едно брутално влизане, последвано от червен картон, в мача с Монтана :lol:
Колкото до Садула - той е сред играчите на Калиакра, направили добро впечатление през тази есен, но явно не си гледал мачове, а просто така си говориш наизуст ;)

Върни се в “Архив”