Трансферите в клуба

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Месершмит
Контакти:

Re: Мениджъри затрупаха Ботев с оферти

Мнениеот Месершмит » 26 май 2011 13:52

канарче написа:Последно сигурно ли е за Лимона, защото аз единствено съм видял това, че го искат, без никакъв коментар от негова страна?

Щом лимона мълчи и ходи на мачове на зрънковите, пък и последния мач не игра. Ако и в Сопот не играе, работата е ясна.

Потребителски аватар
publicimage
Контакти:

Мнениеот publicimage » 26 май 2011 22:11

Месершмит написа:
канарче написа:Последно сигурно ли е за Лимона, защото аз единствено съм видял това, че го искат, без никакъв коментар от негова страна?

Щом лимона мълчи и ходи на мачове на зрънковите, пък и последния мач не игра. Ако и в Сопот не играе, работата е ясна.

Не бързайте да анатемосвате Лимона, не знам как би могъл да се вреди български футболист в интернационалната трансферна шайка от лаута.

Потребителски аватар
емо73канар
Контакти:

Re: Трансферите в клуба

Мнениеот емо73канар » 26 май 2011 22:25

Нямаме нужда от тези момчета,по добре е да си подържат формата в Локо С-я.Според мен Муши тотално е свършил с футбола. :roll: :roll: :roll:

Потребителски аватар
емо73канар
Контакти:

Мнениеот емо73канар » 26 май 2011 22:33

В момена му се изготвя новата фланелка с надпис:До вчера принц на Пловдив,от утре ... на Коко.

Потребителски аватар
карлито
Контакти:

Мнениеот карлито » 26 май 2011 22:47

publicimage написа:
Месершмит написа:

Не бързайте да анатемосвате Лимона, не знам как би могъл да се вреди български футболист в интернационалната трансферна шайка от лаута.

Аз също мисля че Лимона няма да иде при Вълчови.
Най-недоволен от подписания договор с болници Алахбадем останал поч(т)етния президент защото обичал баклавата с............................орехи.

Потребителски аватар
Месершмит
Контакти:

Мнениеот Месершмит » 26 май 2011 22:49

емо73канар написа:В момена му се изготвя новата фланелка с надпис:До вчера принц на Пловдив,от утре к.у.р.в.а.т.а. на Коко.

Принца на СТОЛИПИНОВО(както написа колегата по-горе) звучи по-автентично :lol:
Но да изчакаме малко, скоро ще се разбере каква е истината.

Потребителски аватар
Рикелме
Контакти:

Мнениеот Рикелме » 27 май 2011 08:52

radovasto написа:
Месершмит написа:Дано Минев и Тимонов останат.

Минев днес е потвърдил оставането си.

Няма ли да ходи в Лудогорец?

Потребителски аватар
Месершмит
Контакти:

Мнениеот Месершмит » 27 май 2011 09:23

Рикелме написа:
radovasto написа:
Месершмит написа:Дано Минев и Тимонов останат.

Минев днес е потвърдил оставането си.

Няма ли да ходи в Лудогорец?

Той един от нашите ходи там и бързо, бързо се върна, надявам се Данчо да си е взел поука, ако пък не, прав му път. ;)

Потребителски аватар
botev_1912
Контакти:

Мнениеот botev_1912 » 27 май 2011 09:25

емо73канар написа:В момена му се изготвя новата фланелка с надпис:До вчера принц на Пловдив,от утре ... на Коко.

а лимона да е решил да остане примерно :idea: :lol: :lol: :lol:
100
покривни прозорци

великата публика на Локомотив си прави великите хореографии с фотошоп:
[wrapimg=]http://www.snimki.be//store/1/181337362492.jpg[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
bnborisov
Контакти:

Ботев предложи договори на петима

Мнениеот bnborisov » 27 май 2011 10:38

От ръководството на Ботев са предложили на петима играчи да подпишат професионални договори с клуба, научи Темпо нюз.
След одобрение на новия старши треньор Петър Хубчев договори са предложени на Димитър и Владимир Байреви, Николай Димитров, Костадин Гаджалов и Ангел Рахов. Очаква се всички те да подпишат договори за 2 години с клуба.
До този момент положителен отговор е дал Николай Манчев. Независимо от многото спекулации Тодор Тимонов е на път да подпише с Ботев.
Президентът на клуба Марин Бакалов отказа всякакъв коментар относно договорите на играчите, като заяви, че за това ще се говори след 5 юни.
"В момента организираме празника за завръщането ни в професионалния футбол и бенефиса на Коце Видолов. След 5 юни ще коментираме селекцията", заяви Бакалов пред наш репортер.

Защитникът на Ботев Йордан Минев е подписал договор с Лудогорец, научи Темпо нюз. 31-годишният футболист е бил привлечен със солидна финансова оферта. Освен месечното си възнаграждение от 5 000 лева Минев ще получи и 30 000 лева в момента на влизането в сила на договора, т.е. 30 юни.
Преди да се завърне в Ботев през зимата Минев отново е имал оферта от Лудогорец, но тогава не е приел. Той се е завърнал в родния Ботев с надеждата да си осигури трансфер в чужбина. След неуспешния опит да заиграе навън Минев е решил да приеме по- добрите финансови условия и да играе в "А" група. Темпо нюз научи, че единствената съществена разлика в контрактите предложени му от Ботев и Лудогорец са 30-те бона накуп.
Заминаването на Минев за Разград му затваря окончателно вратата на стадион "Христо Ботев".

Автор: ТЕМПО

Върни се в “Архив”