LSFC 1914 написа:bossar написа:Урааааааааааа!!!Имаме оставка!А сега????
Стоичков ли !?
Ратко Достанич.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
LSFC 1914 написа:bossar написа:Урааааааааааа!!!Имаме оставка!А сега????
Стоичков ли !?

IvanG73 написа:Както каза ББ след мача- "Май трябва да направим като в Германия!!!" А именно - ПРОМЯНА в цялото ръководство на БФС,НОВИ правилници,разпоредби и т.н.НОВ треньор на нац.отбор ОГРАНИЧАВАНЕ на мениджърските интереси и НАЛАГАНЕ на МЛАДИ футболисти в ВЪТРЕШНОТО първенство за да може след известно време да има някакви резултати!!
bossar написа:Не че ме грее но май се задава по голям резил Шотландия -Лихтенщайн 0-1
runnersa написа:bossar написа:Не че ме грее но май се задава по голям резил Шотландия -Лихтенщайн 0-1
Няма какво да те грее радвай с, че Лихтенщайн не е в нашта група тогава отпред вместо Шотландия щеше да пише България![]()
![]()
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)
Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.
pomiqrat написа:runnersa написа:bossar написа:Не че ме грее но май се задава по голям резил Шотландия -Лихтенщайн 0-1
Няма какво да те грее радвай с, че Лихтенщайн не е в нашта група тогава отпред вместо Шотландия щеше да пише България![]()
![]()
Шотландците са си гайдари от край време
dafquezz написа:Радвайте се че поне я няма "принцесата Берби да разхожда екипа"... тогава сигурно с 0:3 щяхме да паднем...
плюехте го как вкарвал само на малки отбори, че головете му не били "важни"... ами да ви е честито, вече няма кой да вкара и маловажен гол на малък отбор.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 1 гост