[offtopic]Абе Овчаров не ти ли писна да се правиш на оборотен с някакви заучени такива ехидни подмятания, като "Оно си требе мой човек!", "Някой път като пак ми стане тъпо ще се върна за още ебавки с турбо селяците от форума ви"( ето това вече е толкова смешно и просташко, адски жалко е да показваш самочувствие и да парадираш във форум, че си нещо повече от другите, които не познаваш) и да сереш глупости, ама огромни глупости... Само в горния ти коментар има поне 10 неверни работи, измислени от теб... Хората ти казаха за мачовете Левски-Аякс, Левски-Барселона, които са се играли пред 75 000 на Националния, а ти даваш мача Ботев-Барселона с 60 000, като най-посетен... Айде да не ставам защитник и на ЦСКА, ама и на техните мачове с Аякс и Ливърпул има по 75 000, а нещо да кажеш за мачовете Левски-ЦСКА пред 70 000 души на Националния и 3/4 от стадиона е бил син...
Да се върнем в настоящето... Това сега твоят Ботев ли е ? Защото миналата година на дербито ви с Локо Пд не беше вашия Ботев и не влезнахте на стадиона, на следващия мач с Вихрен обаче пак беше вашия Ботев и подкрепяхте отбора... е нема такъв цирк, избирателно беше кога да подкрепяте отбора, по-смешни фенове аз не съм виждал... Или си твърдо решен и си държиш на позицията или не ставаш смешен, както направихте вие...
А и продължаваш да ни натякваш смешно за концерта в центъра на Пловдив, в който са се събрали няколко добри БГ групи и няма вход, че имало 9000... ами в един слънчев и топъл ден да се направи концерт в центъра на града без вход ще има 4000-5000... Ако разбираш какво искам да ти кажа, че поне половината не са били фенове на твоя отбор, а просто са си отишли на следобедната разходка по Главната примерно и са се отбили на концерта, като са чули музика...

[/offtopic]