Висша лига - сезон (2018-19)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
JackPackage
Контакти:

Re: Висша лига - сезон (2018-19)

Мнениеот JackPackage » 31 окт 2018 10:56

Двата отбора от село не са ли харчили, когато Челси са купували за 40 млн Азар, Диего Коста и т.н.? :roll:

Що се отнася до твоите клетници...
Пул за 40 млн взе Анди Керъл 2010, само казвам (когато играч от класата на Диего Коста сигурно е струвал 20-25)! :lol: :mrgreen:
Взимаше за по 25-30 млн разни Акуиланита, Глен Джонсъновци, Даунинги, Хендота, уелски Шавита, Лазар Марковичи, Лаланита, Моренота - тия не се ли броят?

Челси в периода 2009-12 взимаме Лукаку, Тибо, Мата, КДБ за общо към 60 млн, за колкото Пул в тоя период взимат Джо Алън, Даунинг и Хендо :?
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....

[center][wrapimg=]http://i.imgur.com/G65A5Mg.png[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]http://atleticofans.com/wp-content/themes/af/images/adlogo.png[/wrapimg][/center]

kircho_baretata
Контакти:

Мнениеот kircho_baretata » 31 окт 2018 12:32

Супер логика. Хвалиш трансферите в Челси. До някъде има защо, ама да ми слагаш Лукаку в трансферните в удари, дето сигурно има един гол за вас е логика - чук. Ама нищо не казваш какво насиране направихте имено с Лукаку, Де Бройне и Салах, а и с някой други дето минаха телеграфно през клуба ви. Щото сега можехте да си грабвате титлата по инерция, ама ще почакате и вие, няма къде да ходите.

Потребителски аватар
JackPackage
Контакти:

Мнениеот JackPackage » 31 окт 2018 12:40

kircho_baretata написа:Супер логика. Хвалиш трансферите в Челси. До някъде има защо, ама да ми слагаш Лукаку в трансферните в удари, дето сигурно има един гол за вас е логика - чук. Ама нищо не казваш какво насиране направихте имено с Лукаку, Де Бройне и Салах, а и с някой други дето минаха телеграфно през клуба ви. Щото сега можехте да си грабвате титлата по инерция, ама ще почакате и вие, няма къде да ходите.

Роки, Роки... Тибо и Мата имат голяма заслуга за титли, ШЛ, ЛЕ, а и сме ги продали на няколкократна печалба останалите - това че не са пробили при нас е така за КДБ и Лукаку, но втория не виждам да има някаква бляскава кариера след нас :roll:

Въпроса беше че ние за 60 млн сме взели играчи, донесли титли и такива, които сме продали на голяма печалба след това, докато Джо Алъновците и Даунингите, купени за същите пари кво донесоха на Пул? Пари? Трофеи?
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.

[center][wrapimg=]http://atleticofans.com/wp-content/themes/af/images/adlogo.png[/wrapimg][/center]

kircho_baretata
Контакти:

Мнениеот kircho_baretata » 31 окт 2018 13:10

Ей колет..... Аз ти говоря за Де Бройне и за Салах ти ми говориш за Мата и Куртоа. Трансферите във всеки един отбор се делят на успешни и не толкова успешни. Както в Ливърпул, така и в Челси. Просто се опитвам да ти обясня с прости думи, че и вие сте правили гафове, а в Ливърпул преди беше пълно с такива, спор няма. Тия дето ги визираш си прав за тях, но има и такива, като Стърлинг, Суарес, ааа и Торес :) дето ги продадохме на солидна печалбица.
А ние там от където се връщаме, вие май на там отивате, ако продължавате с такива трансфери като Моузес, Дзапакоста, Жиру, Мората. Така че седи мирен, времето е добър съдник.

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 31 окт 2018 14:25

А той се опитва да ти обясни, че успешните трансфери на Челси всъщност донесоха купи, а "успешните" на Ливърпул спечелиха на клуба fuck all.

В този ред на мисли, кой си броите за успешен трансфер, при положение че в последните 10 години можете да си преброите трофеите на пръсти? На едната ръка.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
JackPackage
Контакти:

Мнениеот JackPackage » 31 окт 2018 14:33

rhaegar написа:А той се опитва да ти обясни, че успешните трансфери на Челси всъщност донесоха купи, а "успешните" на Ливърпул спечелиха на клуба fuck all.

В този ред на мисли, кой си броите за успешен трансфер, при положение че в последните 10 години можете да си преброите трофеите на пръст[strike]и[/strike]? На едната ръка.

Corrected!

Мики Маус Къп 2012 и няколко ала картофените We put the pressure on :lol: :mrgreen:

kircho_baretata
Контакти:

Мнениеот kircho_baretata » 31 окт 2018 14:47

JackPackage написа:
kircho_baretata написа:Супер логика. Хвалиш трансферите в Челси. До някъде има защо, ама да ми слагаш Лукаку в трансферните в удари, дето сигурно има един гол за вас е логика - чук. Ама нищо не казваш какво насиране направихте имено с Лукаку, Де Бройне и Салах, а и с някой други дето минаха телеграфно през клуба ви. Щото сега можехте да си грабвате титлата по инерция, ама ще почакате и вие, няма къде да ходите.

Роки, Роки... Тибо и Мата имат голяма заслуга за титли, ШЛ, ЛЕ, а и сме ги продали на няколкократна печалба останалите - това че не са пробили при нас е така за КДБ и Лукаку, но втория не виждам да има някаква бляскава кариера след нас :roll:

Въпроса беше че ние за 60 млн сме взели играчи, донесли титли и такива, които сме продали на голяма печалба след това, докато Джо Алъновците и Даунингите, купени за същите пари кво донесоха на Пул? Пари? Трофеи?

"кво донесоха на Пул? Пари? Трофеи?" - Това ако не е въпрос какво е, а отговора беше, че някой трансфери са донесли пари.
За титли не съм говорил. А това, че на вас ви изнася да вадите неща от контекста си е ваш общ проблем.

kircho_baretata
Контакти:

Мнениеот kircho_baretata » 31 окт 2018 15:13

В този ред на мисли, кой си броите за успешен трансфер, при положение че в последните 10 години можете да си преброите трофеите на пръсти? На едната ръка.[/quote]

Ето съвсем лаишки, от Викито, трофеите на Челси
Домашни отличия и трофеи
Premier league trophy icon.png Английската първа дивизия (до 1992) и на Английската висша лига (след 1992) 6(5): 1955, 2005, 2006, 2010 2015 2017
Втора английска дивизия (2): 1984, 1989
FA Cup.png ФА Къп (8): 1970, 1997, 2000, 2007, 2009, 2010, 2012, 2018
Carling.png Купа на лигата (5): 1965, 1998, 2005, 2007, 2015
CommunityShield.png Къмюнити Шийлд (4): 1955, 2000, 2005, 2009
Фул Мембърс Къп (2): 1986, 1990
Европейски
Coppacampioni.png Шампионска лига (1): 2012
Supercoppaitaliana.png Лига Европа (1): 2013
Coppacoppe.png КНК (2): 1971, 1998
Supercoppaitaliana.png Суперкупа на Европа (1): 1998

Което съвсем ясно показва че сте отбор балон ала Абрамович (1 - една титла преди да ви купи) , създаден с много пари, от където дефакто започна мини спора.

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 31 окт 2018 15:48

Бегай по тъча, бегай.

Аз никога не съм оспорвал, че успехите на Челси в огромен процент се дължат на идването на Абрамович. Ако не си забелязал обаче, попитах за последните 10 години, когато инвестициите са сходни, а постигнатите успехи май не са.

Не ми отговори и на другия въпрос. Ще приема, че нямате такъв трансфер.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 31 окт 2018 16:43

rhaegar написа:Аз никога не съм оспорвал, че успехите на Челси в огромен процент се дължат на идването на Абрамович. Ако не си забелязал обаче, попитах за последните 10 години, когато инвестициите са сходни, а постигнатите успехи май не са.

Не си много прав в случая ;)
Инвестициите в Пуул и Челси само на пръв поглед са сходни, но всъщност изобщо не са и вече обясних защо.
Минус 165 от общо 355 при нас не са влезли още в обръщение ;)
Да не говорим, че огромна заслуга за вашите тенекетата към началото на цитирания период имат няколко покупки от времето на голямото харчене на Роман, което бе малко преди това. По мои спомени Роман наля едни 300+ милиона за две години, което за времето беше фантастична сума.
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

Върни се в “Архив”