Италианска Серия ''А'' - сезон (2017/18)
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- bilyaletdinov
- Контакти:
Re: Италианска Серия ''А'' - сезон (2017/18)
Отиграванията на Игуаин бяха страхотни. И двата удара са неспасяеми, а и при двата гола с поемането на топката се освобождава прекрасно от защитника. Това, че Милан изглеждат жалко след 200 млн. похарчени си е техен проблем. Да не говорим, че направи изключителен мач и като движение, преса, игра в защита. Неща, които са много важни за нашия тим.
[center][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DnfK93GXoAE2sUI.jpg[/wrapimg][/center]
И този път ще победиш шампионе!
И този път ще победиш шампионе!
- Furious_Monk
И Бензема има уникални отигравания, дори и известна доза гениалност в тях, но когато видиш цялостната му кариера и си гледал почти всичките му мачове за клубния отбор, ще се изненадаш да разбереш че въпреки статистиката и невероятните избухвания, в повечето време французинът е невероятно посредствен голмайстор и изключително мекушав поне на терена характер.
Игуаин имаше години наред да се доказва, но ако след всеки негов важен пропуск чуеш от мнението на специалистите че се случва, и ако този отговор преобладава твърде често след двубои от огромна значимост, тогава ще разбереш че наистина се случва и е нормално, за всеки добър играч, който не може да стигне до най-високото ниво.
Защото за да бъдеш Раул, РвН, Роналдо Б, Кристиано, Дел Пиеро, Тоти, Баджо, Батистута, Шевченко, Виери и т.н, се иска освен таланта, да имаш характера и решителността във важните моменти да бъдеш легендата за която те вземат, а не просто единият от многото на терена... особено за нападателите това важи в огромна степен.
За мен нито Игуаин, нито Бензема имат място до гореизброените( а това значи да си нападател световна класа- нападател, който най-късно след края на кариерата си получава легендарен статус), колкото и изкуствено да биват налагани, особено Бензема с неговата лузърска психика...
Игуаин имаше години наред да се доказва, но ако след всеки негов важен пропуск чуеш от мнението на специалистите че се случва, и ако този отговор преобладава твърде често след двубои от огромна значимост, тогава ще разбереш че наистина се случва и е нормално, за всеки добър играч, който не може да стигне до най-високото ниво.
Защото за да бъдеш Раул, РвН, Роналдо Б, Кристиано, Дел Пиеро, Тоти, Баджо, Батистута, Шевченко, Виери и т.н, се иска освен таланта, да имаш характера и решителността във важните моменти да бъдеш легендата за която те вземат, а не просто единият от многото на терена... особено за нападателите това важи в огромна степен.
За мен нито Игуаин, нито Бензема имат място до гореизброените( а това значи да си нападател световна класа- нападател, който най-късно след края на кариерата си получава легендарен статус), колкото и изкуствено да биват налагани, особено Бензема с неговата лузърска психика...
Дали Кроос и Модрич все още са най-добрите? В сравнение с кого?
Анчелоти.
Анчелоти.
Кротоне шокира Виола на своя стадион , Лацио и Наполи с резултатни победи , пети пореден домакински успех за Сампдория

Furious_Monk написа:Защото за да бъдеш Раул, РвН, Роналдо Б, Кристиано, Дел Пиеро, Тоти, Баджо, Батистута, Шевченко, Виери ...
Виери не знам доколко има място в тая група. За мен и Бензема, и Игуаин са по-добри нападатели от него.
- Furious_Monk
Виери имаше период в който влачеше цяло нападение на плещите си, особено силен му бе периода в Интер. Нещо което нито Игуаин, а още по-малко Бензема могат да го направят.
Все пак беше и друг тип играч, поначало тараните не са особено тачени от доста фенове.
Все пак беше и друг тип играч, поначало тараните не са особено тачени от доста фенове.
Анчелоти.
Анчелоти.
Furious_Monk написа:Защото за да бъдеш Раул, РвН, Роналдо Б, Кристиано, Дел Пиеро, Тоти, Баджо, Батистута, Шевченко, Виери и т.н, се иска освен таланта, да имаш характера и решителността във важните моменти да бъдеш легендата за която те вземат, а не просто единият от многото на терена... особено за нападателите това важи в огромна степен.
Впрочем чисто статистически, Бенз се отчита с повече голове в ШЛ от всички изброени без Раул, РВН и К.Роналдо. Не знам дали това го прави по-добър, вероятно не, но е нещо. Не е малко и това, че с години трябва да се съобразява с португалския си колега и да играе по-скоро атакуващ полузащитник/крило или втори нападател, леко изтеглен назад. Бензема винаги е бил използван като човек, който да твори ситуации за Роналдо, не толкова като голмайстор и въпреки това е пети топ реализатор в историята на ШЛ.
Проблемът ти е, че си правиш изводи на база сегашно състояние при французина. Като ще е така, не е лошо да си припомниш как изглеждаше Роналдо9 след първите си два сезона при нас.
[center][wrapimg=]http://alfa.kachi-snimka.info/images-2021/arx1643555661e.jfif[/wrapimg][/center]
- Furious_Monk
Явно предпочиташ да гледаш статистиката, вместо мачовете.
Днеска се вижда много ясно и точно какво представлява Карим Бензема и колко много дължи на Кристиано за статуса му на добър подавач....
Днеска се вижда много ясно и точно какво представлява Карим Бензема и колко много дължи на Кристиано за статуса му на добър подавач....
Анчелоти.
Анчелоти.
Днес не значи всичко. И Роналдо днес изглежда като един посредствен футболист, но се предполага, че не е такъв. В момента дори най-добрите футболисти на отбора Марсело и Кроос изглеждат ужасно.
[center][wrapimg=]http://alfa.kachi-snimka.info/images-2021/arx1643555661e.jfif[/wrapimg][/center]
- Furious_Monk
Днеска не значи нищо, а вчера( срещу Бетис) , а онзи ден срещу Валенсия... а титлата изобщо значи ли нещо....
Гледал съм велики нападателни двойки- Раул-РвН, Трезеге- Дел Пиеро, Тоти- Батистута(макар за много кратко)... не ми се изброяват всичките.... нито съм в настроение ,нито имам желание.... и всеки един от тях е бил достатъчно кадърен да подава и да вкарва... Кристиано и Бензема не са сред тях и вината със сигурност не е в Роналдо....
пфу, дори не съм прочел точно какво си написал.... имаш само миналото и настоящето за да изградиш бъдещето, последното няма как да го имаш, само да го насочиш към желана от теб посока. Всяка грешка днес, значи много... а най-голямата грешка на Реал е звездният статус на Бензема и Бейл...
Гледал съм велики нападателни двойки- Раул-РвН, Трезеге- Дел Пиеро, Тоти- Батистута(макар за много кратко)... не ми се изброяват всичките.... нито съм в настроение ,нито имам желание.... и всеки един от тях е бил достатъчно кадърен да подава и да вкарва... Кристиано и Бензема не са сред тях и вината със сигурност не е в Роналдо....
пфу, дори не съм прочел точно какво си написал.... имаш само миналото и настоящето за да изградиш бъдещето, последното няма как да го имаш, само да го насочиш към желана от теб посока. Всяка грешка днес, значи много... а най-голямата грешка на Реал е звездният статус на Бензема и Бейл...
Анчелоти.
Анчелоти.
Furious_Monk написа:Гледал съм велики нападателни двойки- Раул-РвН, Трезеге- Дел Пиеро, Тоти- Батистута(макар за много кратко)... не ми се изброяват всичките.... нито съм в настроение ,нито имам желание.... и всеки един от тях е бил достатъчно кадърен да подава и да вкарва... Кристиано и Бензема не са сред тях и вината със сигурност не е в Роналдо....
А знаеш ли, че Кристиано и Бензема са най-резултатното дуо в историята на ШЛ? Вероятно и в Примера, но не съм запознат и не ми се проверява точно сега. Не знам Дел Пиеро и Трезеге да са носили на Юве три титли в ШЛ, какво остава пък до Тоти-Батистута. Абсурдни сравнения правиш. Виж, нямам сили за спорове, омръзнало ми е толкова години да ги водя. Реал е зле и вината не е в Бензема.