sunscres92 написа:Тотнъм си пребиха германците - ама така и не можаха да вкарат.
те Тотнъм са си нещастници, накрая Чикирито ще ги ушие и всичко хубаво

а Севиля си е най-твърдата двойка в тиража, че и коефицент подарък си имаше

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
sunscres92 написа:Тотнъм си пребиха германците - ама така и не можаха да вкарат.
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
JackPackage написа:Юве в няколко мача ги гледам и са много трагични, тръгнаха с голямата кошница да взимат ШЛ (а и с оглед на трансферите нормално), но в центъра с тия класни халфове Лемина, Асамоа, Стораро не ги виждам по-напред от 1/4 финала макс... никаква креативност в центъра, миналия ден ги извади Дибала с голове от фал и дузпа, днес Буфон хваща дузпа, сега Лемина с ЧК....нищо чудно да останат 2-ри и да се натресат на нещо баварско-испанско на 1/8 финала и всичко хубаво
Освен да чакат Маркизио да ги преобрази тотално, ама не ми се вярва след тежка контузия....
tevez написа:Буфон прави чудеса. Досега можеше да е 3-0, ако не беше той.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 16 госта