Висша лига - Сезон 2016/2017
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Висша лига - Сезон 2016/2017
Не бе, не казвам, че съвсем нямат.
Имат, но ако погледнем социалните мрежи изостават с много от Реал и Барса, пък дори и от Ливърпул и Арсенал. Даже Сити ги настига. Интер имат 5 милиона във фейсбук, за справка Лестър се отчита с 6. Това не е абсолютен показател обаче, да тръгнеш да ме цитираш сега. 
[center][wrapimg=]http://alfa.kachi-snimka.info/images-2021/arx1643555661e.jfif[/wrapimg][/center]
Е, социалните мрежи........болшинството от фенове на тези отбори са на възраст, за която социалните мрежи не са приоритет. На днешно време трудно привличат нови фенове, но това не значи, че нямат и не са гледаеми.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Напълно съгласен с Че. Има и доста примери. Севиля продадоха Негредо и Х.Навас на Сити за много пари
и си намериха нови Негредо/Бака,Гамейро и Х.Навас/ Ал.Видал,Витоло, Коке за нула време. Съответно Негредо
и Навас така и не станаха основни футболисти в Сити!
Много пари нищо не гарантират, дават ти "измамно право" да си мислиш че имаш предимство но в огромния процент
се оказва заблуда. Само погледнете какви пари изсипаха Юнайтед последните 3 г. за трансфери и за справка
успехите които постигнаха. Ливърпуул същата работа.
Ман. Ю дадоха 30 млн. паунда за Люк Шоу преди 2 лета, а сега въпросът ми е кой е тоя по дяволите?
да ги изброявам ли другите: Фелаини, Рохо, Шнайдерлин,Депай,Дармиан, Блинд, А. Ерера, Мата, Швайни,
Марсиал, Ди Мария, Фалкао, Заха, Кагава и т.н.т. Какво спечелиха? -> ФА Къп нали!!!

и си намериха нови Негредо/Бака,Гамейро и Х.Навас/ Ал.Видал,Витоло, Коке за нула време. Съответно Негредо
Много пари нищо не гарантират, дават ти "измамно право" да си мислиш че имаш предимство но в огромния процент
се оказва заблуда. Само погледнете какви пари изсипаха Юнайтед последните 3 г. за трансфери и за справка
успехите които постигнаха. Ливърпуул същата работа.
Ман. Ю дадоха 30 млн. паунда за Люк Шоу преди 2 лета, а сега въпросът ми е кой е тоя по дяволите?
да ги изброявам ли другите: Фелаини, Рохо, Шнайдерлин,Депай,Дармиан, Блинд, А. Ерера, Мата, Швайни,
Марсиал, Ди Мария, Фалкао, Заха, Кагава и т.н.т. Какво спечелиха? -> ФА Къп нали!!!
Айде стига съм тролил в тая тема че вдигнах трафика тука а и аз съм гледал 2 мача и половина от
ВЛ в последната година и половина така че нямам право!

ВЛ в последната година и половина така че нямам право!
- Los Che
- Контакти:
Ето още един фрапиращ случай Mario Balotelli купен за 32,00 Mio. € 2012 г. сега струвал 6,00 Mio. €
и
и
Марио Балотели изпитва сериозни трудности да си намери клуб, след като стана ясно, че не попада в плановете на Юрген Клоп.
В последните дни играчът водеше преговори с италианския Сасуоло, но днес стана ясно, че ръководството на тима е отказало да привлече нападателя.
Новината съобщи изпълнителният директор на Сасуоло Джовани Карневали.
„Мино Райола (б.р. - агентът на Балотели) ни го предложи, но ние отказахме“, заяви пред RaiSport Карневали.
Само преди няколко дни Балотели се размина и с трансфер в Турция, където преди време бе желан от месния Бешикташ.
През миналия сезон Балотели игра под наем в Милан, но за пореден път разочарова с представянето си.
Prefiero desaparecer que ver morir al Valencia: Rubén Baraja.
Como aficionado del Valencia estoy muy feliz.
El ´Guaje´ David Villa
Rino: “Mis jugadores son los mejores del mundo”.
Como aficionado del Valencia estoy muy feliz.
El ´Guaje´ David Villa
Rino: “Mis jugadores son los mejores del mundo”.
- Furious_Monk
sapio0o написа:Всъщност Юве, Милан и Интер нямат чааак толкова фенове извън Италия...
За Милан със сигурност не си прав. Страшно популярни са в Азия. Милан и Манчестър Юнайтед са доказани марки там.
Дали Кроос и Модрич все още са най-добрите? В сравнение с кого?
Анчелоти.
Анчелоти.
А, това, че не могат да си харчат парите разумно е отделен въпрос. Но щом парите не са гаранция за успех, няма да нападаме тези, които ги харчат и не постигат нищо. Някак си не е честно.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Pichichi написа:Ман. Ю дадоха 30 млн. паунда за Люк Шоу преди 2 лета, а сега въпросът ми е кой е тоя по дяволите?
Забравяш,че Юнайтед се борят с отбори които също пръскат по големи суми за играчи. За това успехът не е гарантират след като може още 3-4 отбора да сглобят отбор за същите пари.
Pichichi написа:Напълно съгласен с Че. Има и доста примери. Севиля продадоха Негредо и Х.Навас на Сити за много парии си намериха нови Негредо/Бака,Гамейро и Х.Навас/ Ал.Видал,Витоло, Коке за нула време. Съответно Негредо
Това не е само в Испания. В Англия отбори като Арсенал и Саутхамптън постоянно намират заместници на напуснали играчи в по-добри отбори и се представят на ниво. Същото може да се каже и за Тотнъм.
Furious_Monk написа:sapio0o написа:Всъщност Юве, Милан и Интер нямат чааак толкова фенове извън Италия...
За Милан със сигурност не си прав. Страшно популярни са в Азия. Милан и Манчестър Юнайтед са доказани марки там.
Не случайно съм натъртил на чак. Естествено, че имат фенове и са популярни. Дали обаче един Челси, който няма техните успехи не се сдоби с повече симпатизанти през годините и да изпревари тези отбори?
Alexx, на кой отбор си фен ми е интересно?
П.С: Видях те, видях те.
[center][wrapimg=]http://alfa.kachi-snimka.info/images-2021/arx1643555661e.jfif[/wrapimg][/center]
Pichichi написа:И от кой ще купуват англичаните евтино?
От Франция, Германия.. все ще има нещо останало в италия или ще се домъкне някой циганин от южна америка. Важното е да притиснат клубовете за 1-2 години и да смъкнат цените. Мега глупаво е да финансират сами този балон.
Pichichi написа:Да това го знам но другите не ги интересува тази квота, тези пари изкривяват пазара!
Щом можеш да извадиш такива пари за Дж. Стоунс, Калъм Чеймбърс, Натаниел Клайн, Люк Шоу и т.н.т.
естествено е да ти искат такива и за Маркос Рохо!
![]()
![]()
![]()
Те нека си искат... слагаш 10 млн и ако искат да го пускат. Даваш му обаче и на него една оферта със силно завишени условия и той самия ще направи такива поразии за да го пуснат, че на онези ще им излезе през носа опитите да го задържат.
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]
Sometimes democracy must be bathed in blood.
A.Pinochet[/center]
Sometimes democracy must be bathed in blood.
A.Pinochet[/center]