Престанете да нападате фракциите които решиха да започнат от А ОФГ. Те си имата основателна причина и думата "катарзис" за всички тях е напълно задължителна.
Тези хора са едни от гробокопачите на ЦСКА в съдружие с определени олигарси през годините.Докарали са стотици хиляди лева глоби.Много от тях влизаха без билети или с фалшиви такива.Смучеха се проценти от артикули за охрани, данък спокойствие.Прогониха много нормални фенове с което лишиха клуба от приходи.
Радващо е,че те са осъзнали какво са сторили на любимия си клуб и,че се чувстват виновни.За това са решили да започнат на чисто и да изкупят греховете си от най- долното стъпъло.
От друга страна ние които само сме давали/включително и на тях за хорео и Бира/ нямаме работа в А ОФГ.Аз лично нямам никакви морални скрупули и няма от какво да се пречиствам. За това нормалните фенове като мен искат да започнат максимално от най- високо ниво подкрепата си за ЦСКА.
Така,че е нормално пътищата да ни се разделят.Надявам се временно! Като изпият горчивата чаша и разберат какви са ги вършили да заповядат при нас!
ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи
Eminem написа:dreben23 написа:Eminem написа:Съжалявам, ама факт е, че най-новата идея е да сте Локо Мездра-София. Е това ако не е шоу, кое е ?
![]()
Бавен ти е часовника, Мездра ни отказа лиценза!Локомотив е напълно готов да предостави лиценза си на ЦСКА. "Железничарите" от Мездра са в ужасяващ финансов колапс и нямат нищо против да предадат лиценза си на "червените".
Натискат Божков за тази идея.
И са изпаднали в този колапс след получаването на лиценза ли? Всъщност, крайният срок за Б група е 30 юни, та как се знае, че имат лиценз?
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?
- Hearts_on_Fire
1982 написа:Нищо, последната надежда е "г-н Ганчев", още малко остана до утре, днес отново са падали наколенки и молби от някои хора. Дано "г-н Ганчев" най-сетне ощастливи идолопоклонниците си и осъществи мокрия им сън, та да мирясаме всички от истеричните им кризи.
Глупости! Ако имаше намерение Ганчев да прави нещо подобно от какъв зор си картотекира играчите в УЕФА? За да може утре да откаже участие ли? Хайде стига вече! Всеки се упражнява да пуска заглавия и съответно теми във форума на гърба на ЦСКА, но накрая всичко ще им се върне тъпкано. Сега само ще им четем глупостите, докато им дойде реда. Рогатите писаха същите тъпотии и през 2013-та, а после взеха да серат навътре от болка и унижение след шестте поредни загуби точно навръх юбилея им, последвани от изпадане в долната шестица. Сега пак се вихрят с нова сила, така че очаквам да ги сполети нещо още по-лошо. Просто нещата са взаимосвързани и няма как да ги избегнат.
Gary Shaw написа:Молете се "Проклятието на Ева'' да е само за тоя сезон , да не е като онова на Бенфика от Бела Гутман![]()
- dreben23
- Контакти:
Как всички вие познавате законодателството, а никой от вас не пише на правилен книжовен български език, способен ли е някой да ми го обясни това противоречие, че да ви повярвам на щуротиите? Пита ви учител по два езика между другото (български и английски ), който също е наясно с някои закони (само от обща култура), дори те са на правилен книжовен език, а вие относителните местоимения "които, който" не знаете как се пишат, тъжно ми е
, защото в момента освен че излизат проблемите на ЦСКА, един по един излязоха и другите ни проблеми в обществото, ами как няма да ви фалират фирмите?
Нарича се некомпетентност.
И като каза одитор, направо ахнах!
И после защо ни е такова управлението, отборите, държавата, ами щото дори не пишем правилно нещата, които четем и тълкуваме, камо ли да ги разбираме.
Приятна вечер!
Омръзна ми живота с вас!
Извинявайте, ама по-добре да си казваме истината. 

И като каза одитор, направо ахнах!

Омръзна ми живота с вас!

***САМО ЦСКА!***
***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)
***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)
Hearts_on_Fire написа:1982 написа:Нищо, последната надежда е "г-н Ганчев", още малко остана до утре, днес отново са падали наколенки и молби от някои хора. Дано "г-н Ганчев" най-сетне ощастливи идолопоклонниците си и осъществи мокрия им сън, та да мирясаме всички от истеричните им кризи.
Глупости! Ако имаше намерение Ганчев да прави нещо подобно от какъв зор си картотекира играчите в УЕФА? За да може утре да откаже участие ли? Хайде стига вече! Всеки се упражнява да пуска заглавия и съответно теми във форума на гърба на ЦСКА, но накрая всичко ще им се върне тъпкано. Сега само ще им четем глупостите, докато им дойде реда. Рогатите писаха същите тъпотии и през 2013-та, а после взеха да серат навътре от болка и унижение след шестте поредни загуби точно навръх юбилея им, последвани от изпадане в долната шестица. Сега пак се вихрят с нова сила, така че очаквам да ги сполети нещо още по-лошо. Просто нещата са взаимосвързани и няма как да ги избегнат.
Виж, аз още 2013-а писах, че микренското джудже си прави ташаци с всичките му фенове, мен не ме убеждавай.
Балъците 2013-а не си взеха поука и днес пак му се кланят, наричат го велик цесекар, молят му се до последно, той цял месец веднъж не е излезнал и да каже, че иска подобно нещо, всичко е някакви медийни новини и тиражирания.
Това е, и сега пак да ги прекара, другото или по-другото лято пак ще има истерии с прекръстване на Литекс, на човека явно му хареса да си прави ебавки с феновете му от Армията.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
Такъв цирк не бях виждал или очаквал. Само се чудя как феновете не осъзнават, че определени кръгове търсят начин да се облагодетелстват от ЦСКА в момента и заради това всеки се натиска да е "спасител". ЦСКА носи пари и власт, особено ако отпаднат всички задължения на сегашното дружество. А масата фенове са овце и лесно ги водят на каишка, също както и масата народ на всеки избори гласува за същите мутри, които после псува. 

ivan56 написа:icko65 написа:1982 написа:delqnski47 написа:Кашчей написа:delqnski47 написа:Ново ЦСКА се задава - тоя път от Б група.![]()
![]()
![]()
Fuck this shit...
Не е нов, а Божковият, но вече закупил лиценза на Локо Мездра.
Друго си е кешовицата, мъхъм!
Е нали не можело да се закупуват лицензи?
Абе баси кашата,на мене лично не ми дреме в тоя група ще играем и кой с кого ще се слива.Кашата е толкова голяма,че човек не може да вземе решение.Просто да направят НЕЩО и това е....
Е, то няма да се взима никакъв лиценз, просто ще се прекръсти Локомотив Мездра.
И това не може.Правилника ги е стиснал за гушите-затова 30 дена умуват за вратичка ама няма.Не може уя в п..а и .душата в рая
А не може,виж ПФК БУРГАС как стана Нефтохимик.И от А окръжна ще играе в Б група.
За тях съм обяснявал-стана докато тече процедурата по лицензиране с всички подадени навреме документи и е обединение
Черно море-вицешампион на България за 2024г. и първи шампион на България
[quote="diplomat"]Такъв цирк не бях виждал или очаквал. Само се чудя как феновете не осъзнават, че определени кръгове търсят начин да се облагодетелстват от ЦСКА в момента и заради това всеки се натиска да е "спасител". ЦСКА носи пари и власт, особено ако отпаднат всички задължения на сегашното дружество. А масата фенове са овце и лесно ги водят на каишка, също както и масата народ на всеки избори гласува за същите мутри, които после псува.
[/quo

Последна промяна от Red joker на 21 юни 2015 19:52, променено общо 1 път.
С ВРАГ ВРАГУВАМ-МЕРА СПОРЕД МЕРА,С БЛАГ БЛАГУВАМ -ВЕРА ЗАРАД ВЕРА!
diplomat написа:Такъв цирк не бях виждал или очаквал. Само се чудя как феновете не осъзнават, че определени кръгове търсят начин да се облагодетелстват от ЦСКА в момента и заради това всеки се натиска да е "спасител". ЦСКА носи пари и власт, особено ако отпаднат всички задължения на сегашното дружество. А масата фенове са овце и лесно ги водят на каишка, също както и масата народ на всеки избори гласува за същите мутри, които после псува.
Така е ,особено що се отнася за залязващ бизнесмен като Божков,с фалирали строителни фирми,не случайно и тиквоча го благослови,за сметка на проспериращият,но чепат и неплащащ на партийната каса,ГГ

Последна промяна от Red joker на 21 юни 2015 19:50, променено общо 1 път.
С ВРАГ ВРАГУВАМ-МЕРА СПОРЕД МЕРА,С БЛАГ БЛАГУВАМ -ВЕРА ЗАРАД ВЕРА!
Кашчей написа:дали ще отговориш на въпроса за годините и кандидатстването за лиценз, които са нужни на новоучреден ФК у нас?!
Не съм 1982, но не е ли три години? Тоест, новоучредения клуб може да влезе в Б група най-рано на четвъртия сезон?