Шампионска Лига - 2014/15

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
smoothc
Контакти:

Re: Шампионска Лига - 2014/15

Мнениеот smoothc » 18 фев 2015 14:36

Извинявай,но в момента кой отбор води Жозе Моуриньо?
В периода 2004-2007 Челси спокойно можеше да играе не един,а два финала.
Пределно ясно е,че Жозе Моуриньо е по тънките сметки,но със същата сила важи и следното:"Хитрата сврака с двата крака..."
Вече друг е въпросът дали с отбори като Челси и Реал Мадрид е редно да се акцентира толкова върху този "приом"...
Едва ли има друг реномиран отбор,който до такава степен да се видоизменя в отрицателен аспект(умишлено) в своите гостувания,че чак феновете да се отвратят от него.
Сър Алекс беше майстор в това отношение,а опитите на Жозе да копира неговото поведение са просто...аматьорски.
И още нещо:Сър Алекс никога не се е правил на шут пред медиите!
много се надяваше снощи Златан да ни "изкърти"...

То още не се е минало :)

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 18 фев 2015 14:51

Айде разбери се какво искаш. Уж му анализираш цялостните резултати, после са важни тези с Челси, след това пак са важни всичките, но пък е от значение сега на кой е мениджър и какво е било тогава........
2005 отпадна от Ливърпул с гола фантом, 2006 от Барса след като на Моста, благодарение на симулацията на Меси, играхме около час с човек по-малко, срещу най-добрия отбор в Европа по това време, 2007 от Ливърпул с дузпи. В нито един от трите случая не бяхме категорично надиграни, нито в Лондон, нито като гости. "Хитрата сврака" не е отпаднал без борба нито веднъж, а ако беше мениджър на Юнайтед в двата финала срещу Барса, щеше да вземе поне единия с прагматизъм, вместо да загуби и двата на инат.

В днешния футбол трябва да си в играта за трофеите, без значение как го постигаш. В противен случай се превръщаш в спомен за величие.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
Robbery
Контакти:

Мнениеот Robbery » 18 фев 2015 20:15

kingofpop написа:Мен ми мяза, че да си фен на Челси си е жив мазохизъм, то всека секунда трепериш да ти не бележат що се играе само пред твоята врата :mrgreen:

удоволствие от положения почти няма, 1 удар на мач и квот стане :o

За мазохизъм не знам, но ако някой си направи труда да измери разхода на калории при феновете на Челси и тези на другите отбори, може да се окаже, че да си фен на Челси е ефективен метод против напълняване. С други думи - седиш пред телевизора, ядеш чипс, пиеш бира и въпреки това ... отслабваш. :mrgreen:
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
Robbery
Контакти:

Мнениеот Robbery » 18 фев 2015 20:20

Надявам се тази вечер Шалке да измъкне някой добър резултат срещу Реал. За съжаление шансовте за това са в зоната на промилите.
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
JackPackage
Контакти:

Мнениеот JackPackage » 18 фев 2015 21:40

Форца Роби!
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....

[center][wrapimg=]http://i.imgur.com/G65A5Mg.png[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]http://atleticofans.com/wp-content/themes/af/images/adlogo.png[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
smoothc
Контакти:

Мнениеот smoothc » 18 фев 2015 22:23

rhaegar написа:Уж му анализираш цялостните резултати, после са важни тези с Челси, след това пак са важни всичките, но пък е от значение сега на кой е мениджър и какво е било тогава...
В днешния футбол трябва да си в играта за трофеите, без значение как го постигаш. В противен случай се превръщаш в спомен за величие.

1.Изведох общата картинка при гостуванията.
В случая Челси се явява доста сериозна част от пъзела(поради обективни причини),а вече в частност снощи видяхме,че този подход на португалеца не се е променил.
2.Принципно е така.
Но,ако се анализира по-детайлно започвайки от статуса на първенството,през конкуренцията до класата на играчите,мисля че все пак трябва да се придържаш към стандартите,а не да си мислиш,че света се върти около теб.

sunscres92
Контакти:

Мнениеот sunscres92 » 18 фев 2015 22:34

2-ма английски съдии ръководят мачовете, това е интересно. Иначе изненадващо, поне за мен БАзел водят.

Потребителски аватар
Groucho
Контакти:

Мнениеот Groucho » 18 фев 2015 22:44

Robbery написа:Надявам се тази вечер Шалке да измъкне някой добър резултат срещу Реал. За съжаление шансовте за това са в зоната на промилите.

Това за зоната на промилите е добро.

Потребителски аватар
MCMXIII
Контакти:

Мнениеот MCMXIII » 18 фев 2015 22:48

sunscres92 написа:2-ма английски съдии ръководят мачовете, това е интересно. Иначе изненадващо, поне за мен БАзел водят.

Никога не се изненадвай, че FCB водят :)
[center][wrapimg=]http://www.img-share.eu/main/download_image/1913fxPMh3F.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Мнениеот tevez » 18 фев 2015 23:13

Скучни мачове! Факт!

Върни се в “Архив”