Всичко за протестите срещу Орешарски и властта. АНКЕТА

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Ще се включите ли в протестите?

Да
198
56%
Не
153
44%

Общо гласове: 351

ivaka
Контакти:

Re: Червените кхмери дадоха заден, Д. Пеевски се оттегля от ДАНС

Мнениеот ivaka » 15 юни 2013 16:26

levskinio2 написа:
dunavfc написа:
Levskar_forever написа:
0007 написа:След дъжд,качулка.Видяхме ги вече що за стока са,каквито и панически ходове да предприемат оттук нататък,протестите не бива да спират :!:

А след протестите нови избори пак ГЕРБ, БСП, ДПС,НФСБ и всичко това ще се плаща от джоба на данъкоплатеца.

Не схващаш бе мекотело...Избираме ГЕРБ и спираме с изборите,елементарно е 8-)

Къв герб избираш ти бе.... Долу герб а боко и цв цв в затвора !!!!

Ама ти едно заклинание си научил и само него повтаряш!
Кой е казал, че пишещите тук ПРОТИВ БСП, ДПС и Атака, са ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ОТ ГЕРБ?
В момента няма нормален, който да се кефи на това ДПС да управлява БЪЛГАРИЯ!
Всъщност ДПС не просто управлява България, а ВИЛНЕЕ В НЕЯ!
Каото си толкова по епитетите, кажи нещо за Местан, Доган, Станишев и Волен!

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 15 юни 2013 16:27

stn написа:
dunavfc написа:Напротив,фифито ти го каза точно ;) Само,че не живея там,а имам имот там и често ходя ;) СТН не улучи,човека на кого да пускаш тия манипулации ;)

Между теб и комунягите няма разлика. Едните слепи комунисти, другия сляб бойковист

Напротив нищо общо ;) Да аз съм боковист,но не можеш да кажеш на някого,че е сляп привърженик,след като признава грешките на своя идол ;)

danchob4
Контакти:

Мнениеот danchob4 » 15 юни 2013 16:31

Tва са непрокопсани опити, да се замаже и успокои положението, нищо друго!

Нищо не е подавал мазната свиня.Чака парламента да отмени решението, щото ако сам си подаде оставката няма право да се върне като депутат в парламента.Протести то дупка.

Потребителски аватар
баничката
Контакти:

Мнениеот баничката » 15 юни 2013 16:38

Протести до дупка до закриване на длъжността
председател на ДАНС.

:lol: :lol: :lol:

ivaka
Контакти:

Мнениеот ivaka » 15 юни 2013 16:48

Това е за парлама, колкото да мине бурята!
НЯМА ДА СТАНЕ, НЕ ИСКАМ ТУРЦИТЕ ДА ВИЛНЕЯТ В БЪЛГАРИЯ!
Проблемът не е само Пеевски...
Тоя Муса Палев - областен на Благоевград, Областен от ДПС и за Пловдивска област, ЕЙ, ТОВА НЕ Е ТУРЦИЯ!
ВСЕ ОЩЕ Е БЪЛГАРИЯ!
БСП също да си ходи, те ни докараха тая пасмина и сега я акламират бурно, като ни казват колко е добро да ни управляват турците - НЯМА ДА СТАНЕ!

Потребителски аватар
FLANKER
Контакти:

Мнениеот FLANKER » 15 юни 2013 16:58

CSKA V-na написа:Браво българи, така се прави. Обиждайте се, хулете се, кой какъв е и бъдете радетели за демокрацията и за свободата на гражданите, където един от основните принципи явно е, че опонента НЯМА право на мнение и само твоето такова е правилното. То бива, бива, чета коментарите и си викам това българин за българин ли го казва или какво. Значи викате няма право да е против ГЕРБ и да изказва мнение? Или няма право да е за ГЕРБ и да изказва такова? Место като хора, да седнете, да си изкажете всеки своята позиция, да я аргументира или не, седите и се нападате като животни. После защо в парламента били такива, ами нали там хората са, като представителна извадка на обществото, ето тука виждаме какво се случва, какво по-различно да очакваме там. И за да не кажете, че говоря празни приказки и няма мнение- аз не съм за ГЕРБ, за мен, моя град и моите близки и приятели не видяха нищо хубаво от това управление. Не са свързани по политическа линия или да са на такива длъжности/ говоря по времето на Тройната коалиция/, имаха си бизнеси, вярно малки, но си печелеха хората и даваха хляб на други около тях. Сега вече не са тук- Германия ги приюти и Англия. Това е по отношение на коментара на един съфорумец, за мързеливите хора, е те не бяха такива. И като отидоха там и викат, за каква криза се говори в Света или Европа, ела да видиш какво се случва тук и как се живее/ по отношение на оправданията за кризата и как е трудно и трябва само да затягаме коланите/.Аз работя добре, печеля добре, ама това не е благодарение на предишното управление, а на моята си работа и труд, само че като падна платежоспособността на другите и падна и при мен работата, а сега помагам на сумати роднини около мен, така че и около тях не е добре. Това е моето мнение за ГЕРБ, но не задължавам никой с него и тези които му симпатизирате, сигурно има защо, това си е ваше право. Същевременно не одобрявам и това назначение на Пеевски, мисля че не е удачно и има много по-добри варианти за него пост. Хубаво е, че са се променили бързо нещата/ неговото отегляне/, ако въобще е така, значи поне тези слушат и гласа на своя суверен, което е все някакъв напредък. Не заклемявайте с лека ръка всички служители на ДС, ако не знаете, там освен доносници е имало и хора, които са служили на тази държава. Дали са защитавали правилни интереси или не, това е отделен въпрос, но те са работили за държавата си и с идеята, че правят добро за нея. Аз имам роднини разузнавачи и контраразузнавачи и знам какво е, а за ония другите, дето са гледали как да наклепят колегата или съседа си, за тях не говоря, там е ясно. Гледам, че тука част от феновете на Левски оплюват друг такъв фен, ма как не го е било срам. Аз няма да го защитавам, ма само недейте да забравяте, че фенската принадлежност и политическата са две различни неща, ако кажете че в Левски са само хора с една политическа принадлежност, а в ЦСКА с друга...освен заяждане, това няма нищо общо с обективността на нещата. Лек ден на всички и уважавайте мнението и на другите, дори да не ви харесва, поне има някакво мнение, че има доста народ, които за съжаление, въобще няма такова.

Поздрави за коментара!
Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили „Титаник“.
Изображение

Потребителски аватар
LordSirAlexFerguson
Контакти:

БОЙКО БОРИСОВ: ТОВА Е КРАЯТ НА СТОЛЕТНИЦАТА

Мнениеот LordSirAlexFerguson » 15 юни 2013 17:08

Изображение
15.06.2013
Това е краят на столетницата днес.

Това заяви пред журналисти в парламента председателят на ПП ГЕРБ Бойко Борисов относно избирането на Делян Пеевски за председател на ДАНС.

„Толкова съм сащисан от това, което чух, че дори не мога да повярвам, че това предложиха. БСП вече не съществува като партия.

Честитя им края на тази партия. Тя днес приключи. Днес България има една партия, която управлява, това е ДПС. БСП не съществува като партия вече”, категоричен бе Борисов.

По думите му след като Станишев е разбрал, че не може по демократичен път да победи ПП ГЕРБ като партия и е решил да играе „ва банк” чрез арести и тормоз. „Виждате в какво нещастно положение се намира премиерът Орешарски и ако той има малко чест и доблест, трябва да си хвърли оставката. Не трябва да стои там, да му се маскари името, защото той е човек, който мисля, че заслужава уважение”, посочи председателят на ПП ГЕРБ.

Бойко Борисов подчерта, че ДПС, начело с Ахмед Доган, демонстрира как се упражнява власт - безскрупулно, безпардонно, в интерес само на една

партия.

„Те заслужават поздравления за това, че завзеха абсолютно всичко, цялата власт - медийна, икономическа, финансова, банкерска, служби, всичко, и могат да управляват 20 години. Неслучайно цялото им ръководство е от бивши агенти на Държавна сигурност. Те знаят как се прави. Проведоха предизборна кампания, изцяло с компромати, през целия ден на размисъл направиха така, че да има внушения срещу ГЕРБ“, обясни Борисов.

Той припомни, че управляващите махнаха първо тези полицейски директори, които бяха задържали хора от БСП и ДПС за купуване на гласове. „Направиха си едно съвременно Гестапо, с всичките му функции, безконтролно. Казва Местан, че щял да го контролира парламентът. Кой парламент? Депутати от БСП и ДПС, това ли е контролът? БСП я убиха вътре, техните хора. Не ги ли видяхте как изглеждат по коридорите. Те са омачкани, сутринта ги извикаха, казаха им какво ще гласуват. Миков направи поредните си трикове с кворума и в последния момент през нощта вкара името на Закона за ДАНС за обнародване“, каза Борисов.

Председателят на ПП ГЕРБ посочи, че за първи път в 20 години история, идва някакво управление на власт и отнема правомощия на президента. „Вие помните, дори съм бил упрекван за това, че докато беше президентът Първанов, ние дори не внесохме законите за службите, за да не се приемат, че са срещу президента, че му се отнемат правомощия. Сега те, с първото си решение, с първия си закон за ДАНС, отнеха правомощията на президента да се произнася. Отказът на Плевнелиев да присъства на откриването на Дунав мост 2 е абсолютно правилен жест според мен. Това ще е много ясен сигнал и за Брюксел и за всички, какви процеси текат в България“, обясни Бойко Борисов. Той съобщи, че е забранил на апарата на партия ГЕРБ да участват в протест. „За нас са гласували над 1 100 000 души. Над тези хора нямам власт.

Разпознаваемите лица на ГЕРБ съм казал да не се явяват на протести“, заяви Борисов. По думите му една нация, за да върви напред, изисква политическите мъже и жени да могат да говорят, да взимат най-правилните решения за държавата, независимо дали има политически ущърб за тях. „Една държава, в която всяко управление ще се посреща с протест, ще има напрежение, върху което и да е правителство. Това не е добро.

Учудвам се днес, с това решение, което взеха, те взривиха нета, взривиха

хората. Сега никой не може да го оправдае”, категоричен бе Бойко Борисов.

„Ние по никакъв начин не пречим на парламента. Точно обратното, влизаме,

регистрираме се, и всеки ден Миков прави трикове. Първия ден бяхме наивни

и неопитни. Миков натиска копчето и на 15 - 20 секунда, само следи кворума

да има малко хора, и спира регистрацията. Пълна зала, над 215 души има в

залата, а излиза, че са 140. Хората най-много ги дразни това, че гласуват

с чужди карти и не ходят депутатите на работа”, заяви Борисов.

Той отново

посочи, че ДПС, БСП и Атака се държат като спечелили изборите. „Не мога да

си обясня това нахалство, това самодоволство. И това ще им изиграе лоша

шега. От нашите грешки съм си извел поуки. Техните ще бъдат много

по-горчиви. Ние сме демократична партия. Има инакомислещи, има различни

мнения. Аз се срещам с тях, изслушвам ги.

Сега ще имам повече време, ще се

срещам с хората. ГЕРБ не я мислете, имате правителство, имате мнозинство.

Занимавайте се с министрите”, подчерта Бойко Борисов.

пресцентър на ПП ГЕРБ
""Ин юр Ливерпул слъмс.
Ю лук ин дъ дъстбин фор самтинг то иит ,
ю файнд а дедрат енд ю тинк итс ъ трийт.
Ин юр Ливерпул слъмс "Изображение "

Потребителски аватар
LordSirAlexFerguson
Контакти:

Re: БОЙКО БОРИСОВ: ТОВА Е КРАЯТ НА СТОЛЕТНИЦАТА

Мнениеот LordSirAlexFerguson » 15 юни 2013 17:10

И не само на БСП,а и на АТАКА и дай-боже ДПС,до края на година ГЕРБ се връща на бял кон,нека ще. ;)
""Ин юр Ливерпул слъмс.
Ю лук ин дъ дъстбин фор самтинг то иит ,
ю файнд а дедрат енд ю тинк итс ъ трийт.
Ин юр Ливерпул слъмс "Изображение "

Потребителски аватар
nikita 333
Контакти:

Мнениеот nikita 333 » 15 юни 2013 17:10

Щом го казва Буда това значи е лъжа!!!
По страшен от спин-а, по-опасен от рак-а си остава простака!!!

Потребителски аватар
джугашвили

Мнениеот джугашвили » 15 юни 2013 17:12

Кой беше Бойко,че не се сещам.

П.П. От снимката гледам,добре е прихванал движението с ръчичката.Пълна имитация на аватара ми.
Есть человек — есть проблема, нет человека — нет проблемы!
Смъртта на един човек е трагедия, смъртта на милиони е статистика!

Върни се в “Архив”