CSKA V-na написа:Браво българи, така се прави. Обиждайте се, хулете се, кой какъв е и бъдете радетели за демокрацията и за свободата на гражданите, където един от основните принципи явно е, че опонента НЯМА право на мнение и само твоето такова е правилното. То бива, бива, чета коментарите и си викам това българин за българин ли го казва или какво. Значи викате няма право да е против ГЕРБ и да изказва мнение? Или няма право да е за ГЕРБ и да изказва такова? Место като хора, да седнете, да си изкажете всеки своята позиция, да я аргументира или не, седите и се нападате като животни. После защо в парламента били такива, ами нали там хората са, като представителна извадка на обществото, ето тука виждаме какво се случва, какво по-различно да очакваме там. И за да не кажете, че говоря празни приказки и няма мнение- аз не съм за ГЕРБ, за мен, моя град и моите близки и приятели не видяха нищо хубаво от това управление. Не са свързани по политическа линия или да са на такива длъжности/ говоря по времето на Тройната коалиция/, имаха си бизнеси, вярно малки, но си печелеха хората и даваха хляб на други около тях. Сега вече не са тук- Германия ги приюти и Англия. Това е по отношение на коментара на един съфорумец, за мързеливите хора, е те не бяха такива. И като отидоха там и викат, за каква криза се говори в Света или Европа, ела да видиш какво се случва тук и как се живее/ по отношение на оправданията за кризата и как е трудно и трябва само да затягаме коланите/.Аз работя добре, печеля добре, ама това не е благодарение на предишното управление, а на моята си работа и труд, само че като падна платежоспособността на другите и падна и при мен работата, а сега помагам на сумати роднини около мен, така че и около тях не е добре. Това е моето мнение за ГЕРБ, но не задължавам никой с него и тези които му симпатизирате, сигурно има защо, това си е ваше право. Същевременно не одобрявам и това назначение на Пеевски, мисля че не е удачно и има много по-добри варианти за него пост. Хубаво е, че са се променили бързо нещата/ неговото отегляне/, ако въобще е така, значи поне тези слушат и гласа на своя суверен, което е все някакъв напредък. Не заклемявайте с лека ръка всички служители на ДС, ако не знаете, там освен доносници е имало и хора, които са служили на тази държава. Дали са защитавали правилни интереси или не, това е отделен въпрос, но те са работили за държавата си и с идеята, че правят добро за нея. Аз имам роднини разузнавачи и контраразузнавачи и знам какво е, а за ония другите, дето са гледали как да наклепят колегата или съседа си, за тях не говоря, там е ясно. Гледам, че тука част от феновете на Левски оплюват друг такъв фен, ма как не го е било срам. Аз няма да го защитавам, ма само недейте да забравяте, че фенската принадлежност и политическата са две различни неща, ако кажете че в Левски са само хора с една политическа принадлежност, а в ЦСКА с друга...освен заяждане, това няма нищо общо с обективността на нещата. Лек ден на всички и уважавайте мнението и на другите, дори да не ви харесва, поне има някакво мнение, че има доста народ, които за съжаление, въобще няма такова.