Престъпление срещу България ли е Делян Пеевски шеф на ДАНС?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Престъпление срещу България ли е Делян Пеевски шеф на ДАНС?

Политическо назначение против интересите на страната
163
91%
Назначение гарантиращо интересите на страната
17
9%

Общо гласове: 180

Потребителски аватар
emarkon
Контакти:

Re: Престъпление срещу България ли е Делян Пеевски шеф на ДАНС?

Мнениеот emarkon » 15 юни 2013 00:09

W84me написа:
emarkon написа:
W84me написа:Погледнете реално на нещата, абстрахирайки се от еуфорията. С какво Бойко Борисов и Цветанов са повече от Пеевски? Според мен Пеевски е доста по-интелигентен от пожарникаря.

Абе, цел ден ти чета малоумните коментари и не спираш де ме изумяваш!!!Ако аз и още един от форума вземем по една много лъскава чиния и всеки от нас се изсере в нея и ти кажем да изядеш едната от чиниите, ти какво ще кажеш: "Избирам тази от дясно, защото повече ми харесва" :!:
П.П.- Да ви имам и промитите мозъци :|

Ами не ги чети! Да те имам и олигофрена пропаднал!

Да те питам днеска беше ли на протести и ако не си бил можеш ли да ми дадеш адекватен отговор защо не си бил?

warhead
Контакти:

Мнениеот warhead » 15 юни 2013 00:12

1982 написа:
warhead написа:Тоя Пеевски е като момина сълза в сравнение с тия бандити и противняци Боко и Цв.Цв.!Тия двамата сега са се оак.ли,че тоя ще ги гони до дупка и навиват хората да им се връзват на глупостите! ;)

Майко мила, собственикът на жълт парцал като вестник Уикенд щял да гони до дупка Борисов и Цметанов ..... ти вЕрваш ли си бе, пич ?!

много угодно си ми изрязал началото на коментар и представен така увисва.....та какво не ти хареса за пожарникаря?? :mrgreen: :mrgreen:

Neo M
Контакти:

Мнениеот Neo M » 15 юни 2013 00:13

viali69 написа:
bubka написа:
Медийният олигарх Делян Пеевски е обект на две разработки, водени в Държавната агенция “Национална сигурност”

Сега същият този човек става директор на агенцията, която го е разследвала. :lol: :lol: Статията е доста интересна, има информация за най-различни далавери. Е това, ако ти се вижда нормално, няма какво да обяснявам повече. :(

Случайно да знаеш, че Станишев уволни Делян Пеевски именно заради тези преписки. А да си запознат, че Пеевски беше оневинен в съда по всички обвинения в тях ?
Вие гейберастите така и не разбрахте, че в една правова държава Съдът казва кой е престъпник и кой не е ! Съдът ! Българският съд ! А, не Цв.Цв или Боко !
Така, че Пеевски излезе от ситуацията чист като сълза. Напълно невинен !!!

В предишен коментар заяви, че знаеш какво е ДАНС, но и без въпросната заявка за знание става ясно, че си нямаш хал хабер за какво става дума. И понеже нивото ти на спор е от типа махленски препирни за "нашите" и "вашите", то явно не можеш да си дадеш сметка, че говориш за служба, в която не би трябвало да се назначават хора, които са публично компрометирани и има дори и най- малкото съмнение за конфликт на интереси и наличие на ценз. Във всяка една "нормална" държава, нито един трезво мислещ политик, не би си вкарал автогола дори да предложи кандидатура за подобен род жизненоважна за страната в много отношения длъжност, дори само поради факта, че е бил разследван от същата / два пъти / и че е бил отстраняван от публична длъжност. От друга страна не ти е ясно и друго, че тези дето излизат на протест може и те като теб да не са много наясно какво представлява ДАНС, но имат представа и мнение какво представлява Делян Пеевски та да не им пука от назначението му, само защото не касае директно стомасите им. Но понеже си се изпълнил с надежда как въпросния ще раздаде справедливост над конкретни политически субекти, то си абсолютно спокоен за останалите дивотии, които Пеевски може, а и най- вероятно ще сътвори в оглавяваната от него служба. Дори не смея да ти отправя въпрос дали си обърнал внимание на факта, че според закона, чрез който получи поста си, не може да бъде отзоваван в рамките на мандата си.

parvanoff
Контакти:

Мнениеот parvanoff » 15 юни 2013 00:26

viali69 написа:
bubka написа:
Медийният олигарх Делян Пеевски е обект на две разработки, водени в Държавната агенция “Национална сигурност”

Сега същият този човек става директор на агенцията, която го е разследвала. :lol: :lol: Статията е доста интересна, има информация за най-различни далавери. Е това, ако ти се вижда нормално, няма какво да обяснявам повече. :(

Случайно да знаеш, че Станишев уволни Делян Пеевски именно заради тези преписки. А да си запознат, че Пеевски беше оневинен в съда по всички обвинения в тях ?
Вие гейберастите така и не разбрахте, че в една правова държава Съдът казва кой е престъпник и кой не е ! Съдът ! Българският съд ! А, не Цв.Цв или Боко !
Така, че Пеевски излезе от ситуацията чист като сълза. Напълно невинен !!!

Ето един човек, който се опитва да пробутва неща, които самият той е нарушавал много пъти! А ти защо в тази тема ми казваш, че ГЕРБ организирали всичко, след като Борисов лично призова по медиите, а предполагам и лично хората, които са разпознаваеми като част от ГЕРБ да не излизат на тези протести? А как обвиняваш постоянно Борисов и Цветанов, както и много други от форума, а ти да не си съдия? Пак ли ще се изхлузиш като мишка или най сетне ще отговориш на един мой въпрос?
daniel875 написа:Глупаво се изказваш. За добро или лошо футбол и политика винаги са били свързани във времето. По - скоро не трябва, но хората сме големи гадове и така ни е кефнало, откакто съществува спорта изобщо. Винаги търсим интереса, в което и да е.
Основаваш нещо с идеална цел, но след две - три години то вече реално не струва нищо и си остава само първоначалния замисъл.
Успокойте се! По - лошо от това, което беше, няма да стане! Или може би ви харесва да няма държава? Ако е така, добре, но трябва да се заемете да управлявате, а май са много малко хората във форума, които биха се наели. Трябва честни и смели хора да се решат да управляват страната и тогава ще има положително влияние, а не такива, които мислят само за себе си.

Доколкото се сещам си човек на възраст и съм останал с впечатлението, че се опитваш да разсъждаваш логично. Намирам се в рая за месец и не ми се занимава изобщо с такива неща, но все пак тук е заложено бъдещето на България, а това е много важно. Скоро се заблуди и направи голяма грешка, когато каза, че не вярваш баскетболният Левски да успее да вземе победа. Не говоря изобщо за глупостта, която изръси за Тити. Сам видя колко се бе заблудил, но не каза дори извинявайте на отбора и хората, които обиди, макар и във форум, което за мен щеше да е една мъжка постъпка. Сега отново грешиш и то много. Да подкрепяш комунисти и турци и да казваш, че има по-голямо зло от тях е меко казано престъпление от моя гледна точка, за да не кажа много, ама много по силна дума, защото ще ме баннат, но винаги е тъжно, когато виждаш хора, които дават в ръцете на турци държавата, която е моя родна и която обичам повече от всичко на света! Трагично е това и то много, както и много други разсъждения само като се вземе тази тема, но хората трябва да се борят. Аз лично виждам надежда, виждам как се формира едно гражданско общество и как индивиди като някои тук рано или късно ще намалеят и ще станат малцинство, а някой ден ще си направя трудът и ще им постна протурските мнения, заедно с профилите им тук, защото такива предатели няма как да се нарекат българи и ще го докажа с факти, за разлика от това, което те се опитват да измислят, за да защитят това турско правителство! Това е и простият отговор на въпроса кое било вредното за държавата ни на това назначение! Но турците си го харесват и това е ясно...

Red_Neck написа:
runnersa написа:
dunavfc написа:
runnersa написа:http://fakti.bg/bulgaria/69178-ataka-gerb-osiguri-izbora-na-delan-peevski-za-predsedatel-na-dans
Не ми се гледат 300 мнения някой да е коментирал това?

Я погледни как гласуваха депутатите на ГЕРБ и тогава ми вади "факти" ;)

Ти разлика между регистрация и гласуване правиш ли?
Той и Волен гласува против правителството! ;)
Ти им осигури кворум пък после гласувай както си искаш!

Това са много кофти спекулации и откровени лъжи на "националите", които кой знае защо все още не са излезли с позиция ( сигурно гонят Тео Ангелов около Парламента за да се извини на избирателите им :) ). Аз лично гледах пряко по тв-то какво точно се случи:
1. Мишо Миков "хързулна м/у другото" гласуването за шеф на ДАНС, без да е залегнало в дневния ред.
2. В залата присъстваха всички партии /по дневен ред Петък е за парламентарен контрол/ и докато се усетят какво става Миков премина към режим на гласуване ( НЯМА ДЕБАТИ, НЯМА ДЯВОЛ - Орешака го предложи от трибуната и направо към гласуване).
3. На Боко докато му зацепят релетата какво става, почнаха да определят кворума. В това време Атака също бяха в залата.
4. Боко започна да ги натирва неговите като пъдар навън.
5. Мина първо гласуване. НА НЕГО СЪС СИГУРНОСТ ВИДЯХ, ЧЕ ИМАШЕ ГЛАСУВАЛИ ХОРА ОТ АТАКА (бяха гласували "против", но то си бе безпредметно).
6. ГЕРБ веднага поискаха по процедура прегласуване, защото видяха шанс да не се приеме предложението на Орешака ( и от БСП имаше негласували и въздържали се).
7. Боко, като истински лидер, отново подкара своите навътре в залата - няма искам, няма не :)
8. Тук вече виждайки какво става, "НАЦИОНАЛИТЕ" под подвиквания и дюдюкания от страна на ГЕРБ се изсулиха от залата като прани гащи!

Ей това стана, видях го пряко по телевизията - без редакторска намеса или тълкуване на факти!
Волен за пореден път се изсра ( с извинение) в тавата, поднесена му от собствените избиратели!!!
2 седмици гони Тео около Парламента, обикаля телевизиите да се обяснява, всеки ден по 10 пъти събира журналята около себе си, ама точно днес цял ден се крие като шумкар и ми излиза с декларация ......Абееее, аланколу, не на нас тези пасти .......

!!!

NOMER14 написа:
Red_Neck написа:
ПП: Аз лично се надявам най-после да се консолидира дясното пространство и да деде на хората реална алтернатива на клоуните в Парламента!
Вакъл Ваньо да си изрови от нафталина лентичката за глава от зимата на 96-97 и да вземе да се реабилитира пред нас [/color][/b]

Един месец го няма в парламента и комунисти , и поганци лудуват.Кой му е крив на Бойко , че унищожи Синята коалиция!
Това си мислеха Фестан и Гейстан , че Бойко е самичък и ще му разкажат играта , но народът излезе да си брани Държавата. :)

Костов и сините сами се унищожиха! И се унищожиха, когато тръгнаха срещу единствената алтернатива на тези в момента! И това е факт!
само Левски и България
Memento mori, homine, quia pulvis es et in pulverem reverteris!

На линия
Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 15 юни 2013 00:38

emarkon написа:Да те питам днеска беше ли на протести и ако не си бил можеш ли да ми дадеш адекватен отговор защо не си бил?

Не съм бил на протест, защото днес протеста беше политически! Изключително и само от симпатизанти на пожарникаря!
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

На линия
Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 15 юни 2013 00:40

ivaka написа:
Нещо много си се надъхал...или са те надъхали...това, което четем твоето мнение ли е или това на някоя политическа централа?

Няма кой да ме надъха, просто нямам нужда от допълнителни доходи. По принцип работата ми не зависи от това кой ще е председател на ДАНС, но ми е интересно, как не ви пречи пожарникар да е премиер, физкултурник да е министъ на вътрешните работи, а ви пречи Пеевски...
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

styopa
Контакти:

Мнениеот styopa » 15 юни 2013 00:42

W84me написа:
ivaka написа:
Нещо много си се надъхал...или са те надъхали...това, което четем твоето мнение ли е или това на някоя политическа централа?

Няма кой да ме надъха, просто нямам нужда от допълнителни доходи. По принцип работата ми не зависи от това кой ще е председател на ДАНС, но ми е интересно, как не ви пречи пожарникар да е премиер, физкултурник да е министъ на вътрешните работи, а ви пречи Пеевски...

Ами и на мен ми е интересно как подкрепяш безкористно политик със съмнително психично състояние,но и ти трябва хляб да ядеш... какво да се прави. ;)

Laetitia
Контакти:

Мнениеот Laetitia » 15 юни 2013 00:46

W84me написа:Не съм бил на протест, защото днес протеста беше политически! Изключително и само от симпатизанти на пожарникаря!
Спри да гледаш ТВ7, не е полезно.

Изображение
"Свестните у нас считат за луди, глупеца вредом всеки почита".

Потребителски аватар
grasiani
Контакти:

Мнениеот grasiani » 15 юни 2013 00:47

E,kak да отидеш да протестираш и да имаш желание ,като ще сме рамо до рамо с Лиляна Павлова и други герберасти просто няма да издържа да си причиня това духовно страдание и сигурно ще повърна.За 4 години човек от герб стана синоним на простащина ,наглост,безцеремонност,некомпетентност,и да връщам подобни хора пак на власт,ами ,няма да стане.Предизвикат ли избори и спечелят Герб, протестите продължават,няма да имат и миг покой ,ако ще и държавата да се срине,повече спящи министър-председатели не ни трябват.

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 15 юни 2013 00:54

10 хил. души,нашият "герой" нямало как да издържи герберите :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Иначе сериозно по темата...Всички излезли днес на улицата и най-вече тия над 10 хил. души пред МС,шапка долу и пълен респект ! Лека по лека тия лайнари си отиват 8-)

Върни се в “Архив”