Левски: Селекция и лятна подготовка 2013
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Селекция и лятна подготовка 2013
Никога не съм бил против привличането на чужденци, но сега някак си ми се набива в очите, че в титулярния състав може би ще има само двама българи, което някак си не ми харесва особено. Пл. Илиев и Велев - всичко друго се очертава чужденци, освен ако някой от двамата анонсирани защитници не се окаже българин. Много се надявам да е Г.Терзиев, ама едва ли.
- Avanti_Ragazzi
- Контакти:
blue avalanche написа:Avanti_Ragazzi написа:Най-вероятно ще върнем Арс вместо Карвальо и ще вземем още двама централни защитници, и тва ще е селекцията!
Нещо от сорта ще е отбора!
Пацо вратар а Мишо резерва!
В защита двама нови централни защитници, Мюлдер и Пинто по бековете! А резерви Старокин, Попадийн, Везалов и Димов!
В средата ще са Велев и Бру а пред тях Лопес или за жалост Гаджев! А резервите ще са Димов, Пелето и Близнаците за дефанзивни и Вутов за още един офанзивен!
По-крилата са ясни Родригес и Рамос, а резервите ще са тоя новият Лопес който играе и като крило също, Йорданов и юношата Пламен Т. Илиев!
А напред Силва и за резерва Арс, дори може и Чаворски да остане!
Най-вероятно няма да останат Карвальо, Михелич, Прохазка, Ели, Гарет Бейл, Милиев и евентуално Гаджев ако има оферта!
Така както си го "разказал" няма лошо.Определено ще сме по-класни от миналата година.
Арш беше ли на тренировката днес?
Не в Холандия е, има пластична операция!

Тва напълно сериозно го говоря!

[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/742/9410742s.png[/wrapimg][/center]
[center]Чардар, Ловеч, Микре, кои сте всъщност вие? Знаем, че сте само фенове на Литекс! Фенове на Литекс шаляляля, ооо фенове на Литекс шаляляляла![/center]
[center]Чардар, Ловеч, Микре, кои сте всъщност вие? Знаем, че сте само фенове на Литекс! Фенове на Литекс шаляляля, ооо фенове на Литекс шаляляляла![/center]
- Avanti_Ragazzi
- Контакти:
plamenst7 написа:Никога не съм бил против привличането на чужденци, но сега някак си ми се набива в очите, че в титулярния състав може би ще има само двама българи, което някак си не ми харесва особено. Пл. Илиев и Велев - всичко друго се очертава чужденци, освен ако някой от двамата анонсирани защитници не се окаже българин. Много се надявам да е Г.Терзиев, ама едва ли.
за съжаление от това което се говори на Герена, единият ще чужденец 100%, а другият може да се окаже и българин с португалски никнейм, играещ в отбор от югозападна София!!! Ама а дано не верно това за него, че не е нищо особено този!
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/742/9410742s.png[/wrapimg][/center]
Avanti_Ragazzi написа:plamenst7 написа:Никога не съм бил против привличането на чужденци, но сега някак си ми се набива в очите, че в титулярния състав може би ще има само двама българи, което някак си не ми харесва особено. Пл. Илиев и Велев - всичко друго се очертава чужденци, освен ако някой от двамата анонсирани защитници не се окаже българин. Много се надявам да е Г.Терзиев, ама едва ли.
за съжаление от това което се говори на Герена, единият ще чужденец 100%, а другият може да се окаже и българин с португалски никнейм, играещ в отбор от югозападна София!!! Ама а дано не верно това за него, че не е нищо особено този!
Дани Златков? Че той Митака Везалов е с класа над него.
Само Левски!
- Avanti_Ragazzi
- Контакти:
siniq_fen написа:Avanti_Ragazzi написа:plamenst7 написа:Никога не съм бил против привличането на чужденци, но сега някак си ми се набива в очите, че в титулярния състав може би ще има само двама българи, което някак си не ми харесва особено. Пл. Илиев и Велев - всичко друго се очертава чужденци, освен ако някой от двамата анонсирани защитници не се окаже българин. Много се надявам да е Г.Терзиев, ама едва ли.
Дани Златков? Че той Митака Везалов е с класа над него.
Ти го казваш не аз!

- blue avalanche
- Контакти:
Прочетох списъка на трениралите днес.Направи ми впечатление,че го няма Карвальо...
Но,пък,в групата видях Стоичков,Попадийн,Орачев,Деян Иванов,Чаворски,Аврамов...

blue avalanche написа:Прочетох списъка на трениралите днес.Направи ми впечатление,че го няма Карвальо...![]()
Аз нямам съмнение, че Карвальо ще бъде продаден.
Само Левски!
- blue avalanche
- Контакти:
siniq_fen написа:blue avalanche написа:Прочетох списъка на трениралите днес.Направи ми впечатление,че го няма Карвальо...![]()
Аз нямам съмнение, че Карвальо ще бъде продаден.
Иначе няма причина да отсъства...Да не би да е извикан в национала?
Никой не казва нищо официално.
Aко К. Рамос не подпише нов договор, трябва да го продаваме и да вземем крило. Няма смисъл да стои 1 година и да си замине без да вземем някакви пари. Днес са се водили преговори с неговия агент, но засега нищо.
От сигурни източници разбрахме, че и Роман Прохазка се разделя със "сините". Словашкият халф бе в групата от 24-ма, които Николай Митов изведе за първа тренировка тази вечер на "Герена".
Прохазка обаче вече знаел съдбата си, като на заниманието беше в минорно настроение. БЛИЦ разбра, че Тодор Батков го обидил, наричайки го "куфар".
"Не ни трябват такива куфари! Прохазка е следващият, който гоним", заявил адвокатът.