Левски: Селекция и лятна подготовка 2013

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
plamenst7
Контакти:

Re: Селекция и лятна подготовка 2013

Мнениеот plamenst7 » 10 юни 2013 20:18

Никога не съм бил против привличането на чужденци, но сега някак си ми се набива в очите, че в титулярния състав може би ще има само двама българи, което някак си не ми харесва особено. Пл. Илиев и Велев - всичко друго се очертава чужденци, освен ако някой от двамата анонсирани защитници не се окаже българин. Много се надявам да е Г.Терзиев, ама едва ли.

Потребителски аватар
Avanti_Ragazzi
Контакти:

Мнениеот Avanti_Ragazzi » 10 юни 2013 20:22

blue avalanche написа:
Avanti_Ragazzi написа:Най-вероятно ще върнем Арс вместо Карвальо и ще вземем още двама централни защитници, и тва ще е селекцията!

Нещо от сорта ще е отбора!

Пацо вратар а Мишо резерва!

В защита двама нови централни защитници, Мюлдер и Пинто по бековете! А резерви Старокин, Попадийн, Везалов и Димов!

В средата ще са Велев и Бру а пред тях Лопес или за жалост Гаджев! А резервите ще са Димов, Пелето и Близнаците за дефанзивни и Вутов за още един офанзивен!

По-крилата са ясни Родригес и Рамос, а резервите ще са тоя новият Лопес който играе и като крило също, Йорданов и юношата Пламен Т. Илиев!

А напред Силва и за резерва Арс, дори може и Чаворски да остане!

Най-вероятно няма да останат Карвальо, Михелич, Прохазка, Ели, Гарет Бейл, Милиев и евентуално Гаджев ако има оферта!

Така както си го "разказал" няма лошо.Определено ще сме по-класни от миналата година.
Арш беше ли на тренировката днес?

Не в Холандия е, има пластична операция! :P :P :P :lol:

Тва напълно сериозно го говоря! :mrgreen: Верно има пластична операция! :idea:
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/742/9410742s.png[/wrapimg][/center]
[center]Чардар, Ловеч, Микре, кои сте всъщност вие? Знаем, че сте само фенове на Литекс! Фенове на Литекс шаляляля, ооо фенове на Литекс шаляляляла![/center]

Потребителски аватар
Avanti_Ragazzi
Контакти:

Мнениеот Avanti_Ragazzi » 10 юни 2013 20:26

plamenst7 написа:Никога не съм бил против привличането на чужденци, но сега някак си ми се набива в очите, че в титулярния състав може би ще има само двама българи, което някак си не ми харесва особено. Пл. Илиев и Велев - всичко друго се очертава чужденци, освен ако някой от двамата анонсирани защитници не се окаже българин. Много се надявам да е Г.Терзиев, ама едва ли.

за съжаление от това което се говори на Герена, единият ще чужденец 100%, а другият може да се окаже и българин с португалски никнейм, играещ в отбор от югозападна София!!! Ама а дано не верно това за него, че не е нищо особено този!
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/742/9410742s.png[/wrapimg][/center]
[center]Чардар, Ловеч, Микре, кои сте всъщност вие? Знаем, че сте само фенове на Литекс! Фенове на Литекс шаляляля, ооо фенове на Литекс шаляляляла![/center]

Потребителски аватар
siniq_fen
Контакти:

Мнениеот siniq_fen » 10 юни 2013 20:27

Avanti_Ragazzi написа:
plamenst7 написа:Никога не съм бил против привличането на чужденци, но сега някак си ми се набива в очите, че в титулярния състав може би ще има само двама българи, което някак си не ми харесва особено. Пл. Илиев и Велев - всичко друго се очертава чужденци, освен ако някой от двамата анонсирани защитници не се окаже българин. Много се надявам да е Г.Терзиев, ама едва ли.

за съжаление от това което се говори на Герена, единият ще чужденец 100%, а другият може да се окаже и българин с португалски никнейм, играещ в отбор от югозападна София!!! Ама а дано не верно това за него, че не е нищо особено този!

Дани Златков? Че той Митака Везалов е с класа над него.
Само Левски!

Потребителски аватар
Avanti_Ragazzi
Контакти:

Мнениеот Avanti_Ragazzi » 10 юни 2013 20:35

siniq_fen написа:
Avanti_Ragazzi написа:

Дани Златков? Че той Митака Везалов е с класа над него.

Ти го казваш не аз! :mrgreen: Но се съгласявам на 100% с мнението ти за него!

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 10 юни 2013 20:49

Прочетох списъка на трениралите днес.Направи ми впечатление,че го няма Карвальо... :o
Но,пък,в групата видях Стоичков,Попадийн,Орачев,Деян Иванов,Чаворски,Аврамов...

Потребителски аватар
siniq_fen
Контакти:

Мнениеот siniq_fen » 10 юни 2013 20:51

blue avalanche написа:Прочетох списъка на трениралите днес.Направи ми впечатление,че го няма Карвальо... :o

Аз нямам съмнение, че Карвальо ще бъде продаден.
Само Левски!

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 10 юни 2013 21:09

siniq_fen написа:
blue avalanche написа:Прочетох списъка на трениралите днес.Направи ми впечатление,че го няма Карвальо... :o

Аз нямам съмнение, че Карвальо ще бъде продаден.

Иначе няма причина да отсъства...Да не би да е извикан в национала?
Никой не казва нищо официално.

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Мнениеот tevez » 10 юни 2013 22:23

Aко К. Рамос не подпише нов договор, трябва да го продаваме и да вземем крило. Няма смисъл да стои 1 година и да си замине без да вземем някакви пари. Днес са се водили преговори с неговия агент, но засега нищо.

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Мнениеот tevez » 10 юни 2013 22:35

От сигурни източници разбрахме, че и Роман Прохазка се разделя със "сините". Словашкият халф бе в групата от 24-ма, които Николай Митов изведе за първа тренировка тази вечер на "Герена".

Прохазка обаче вече знаел съдбата си, като на заниманието беше в минорно настроение. БЛИЦ разбра, че Тодор Батков го обидил, наричайки го "куфар".

"Не ни трябват такива куфари! Прохазка е следващият, който гоним", заявил адвокатът.

Върни се в “Архив”