Ботев - Левски
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Ботев - Левски
Kakво беше това излъчване на този мач големи повторения,постоянно се дава публиката,свръх изнервящо. А за самата игра какво да се каже ,то беше ясно че така ще стане,слабо и посредствено.С този треньор,президент и най вече изп.директор станахме от гранд в българския футбол някакво посредствено отборче, което трепери когато играе на чужд терен или с малко по силни отбори.Някой да се сеща Илиан да е взел някакъв решаваш мач от както е треньор.Същата работа ще е и с Литекс в сряда.Направо човек да си умре от яд и да си скъса нервите когато гледа любимия си отбор,то бива ама чак такава дебилщина и мърлявщина не съм си представял.
Re: Справедлив ли беше картона за Капитана на ЛЕВСКИ?
sixtynine написа:То мани друго, ами и Пинто трябваше да го изгонят още първото полувреме, но го пожали.
Къв Пинто бе, нещо за Галчев да кажеш?
CHELSEA
- ralka_levskarka
- Контакти:
we are the champions написа:ralka_levskarka написа:shotgun blues написа:Честита титла на феновете на ЛУДОГОРЕЦ.Рано е и тъй нататък,но нима някой си мисли че жалкият отбор на ЛЕВСКИ е конкуренция ????Та те във всички важни мачове този сезон са СМЕШНИ !!!
Честита титла разградчани,провинцията трябва да продължи да властва![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
1. Сезона не е свършил.
2. Мачовете не са се играли.
3. ВСИЧКИ знаят мачовете как са завършили, кой кого легнал и с какъв резултат ще победят/паднат.
Мамка му защо първенството се играе въобще?
Този не прави друго освен да плюе защо изобщо му обръщаш внимание.
Защо ли? Защото такива хора ме дразнят. Някой беше писал, че той не е стъпвал от 2,3 години на мач на Литекс?! Е да му имам и фенството тогава. Просто още преди мача, Мъри е Левскар, съдията ще свири в плюс за вас и такива глупости. Точно такива хора- сега ще обърнат плочата. Любимото ми просто. Заслужаваме поне извинение за тези неща

[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]
Видяхте ли жалките подуенски фенчета какви павета хвърлят по Полицаите ??????

- Santiago Munezz
- Контакти:
shotgun blues написа:Честита титла на феновете на ЛУДОГОРЕЦ.Рано е и тъй нататък,но нима някой си мисли че жалкият отбор на ЛЕВСКИ е конкуренция ????Та те във всички важни мачове този сезон са СМЕШНИ !!!
![]()
![]()
![]()
![]()
Не бързай с честитките,вярно че Лудогорец не са ЦСКА да профукват предината си с лека ръка,вярно че всеки мач им се подсигурява съдийски комфорт ама такива изказвания 13 кръга преди края са нелепи!
[center][wrapimg=]http://media3.acmilan.com/uploads/dwh/multimedia/654-6.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcScaR27gCBKUGF931MqeFZLUIPsQ2DeXwEYHZQTrYrlfS4FIrTI6IXvl7ZGeQ[/wrapimg][/center]
- emilio
- Контакти:
ralka_levskarka написа:Честита победа на феновете на Ботев. Според мен Пламен не трябваше да пази на вратата в този мач. Трябваше да е Мишо Иванов. Както и да е, целия отбор игра слабо с изключение на Гари. Не го оплювайте, защото така, като го гледах имах чувството, че той единствен се опитваше да направи нещо в атака. Към Карвальо не видях едно хубаво подаване. Виждат, че го надскачат във въздуха, но продължават да центрират. ОМГ! Това е, продължаваме напред към следващия мач. Ще гледам да съм на Герена.
Просто срещу защитниците на ботев трябваше да е друг нападателя а Карвальо да е зад него, както и Димов трябваше да е в средата на терена и много други такива дребни нещица му убягват на Илиянчо

ЛЕВСКИ не е
фланелката с нечие
име на гърба,
ЛЕВСКИ не е плаката
на стената, ЛЕВСКИ
не е шала на
ръката ....... ЛЕВСКИ е
в ДУШАТА
http://vbox7.com/play:208c07ec
фланелката с нечие
име на гърба,
ЛЕВСКИ не е плаката
на стената, ЛЕВСКИ
не е шала на
ръката ....... ЛЕВСКИ е
в ДУШАТА
http://vbox7.com/play:208c07ec
Само едно нещо ще кажа - "левскари", ПРОСТО НЕ ВИ СЕ ВЕРВАШЕ И НА ТРИБУНИ И НА ТЕРЕН! Довиждане! 

Сектор Г
ТОВА СИ ТИ!
ТОВА СИ ТИ!
От това, което гледах, футболен клуб "Левски" представлява една сбирщина. Моите уважения към този треньор и щаб, но е време да си поемат отговорността.
Картоните, които състезателите получиха, бяха безспорни. Преди няколко дни се повдигна сериозен въпрос за глупости, но днешното съдийство беше перфектно. Такова, каквото беше и тогава. Футболът е игра, в която трябва да побеждава по - добрия, което не означава този, който мотае повече топката, който просто не знае какво да прави с нея, а който е по - хитър, по - дързък, повече знаещ и можещ да отбележи попадения, без да се надява на страничния фактор.
Може би имаше някои моменти, в които Станислав Тодоров хвърли в смут зрителите, но е пределно ясно, че съдиите толерират повече желаещия победата отбор. Има и изключения, но днес гостуващият отбор нямаше нито един точен удар във вратата на съперника, нямаше нито едно положение за гол. Мисля, че това е достатъчно красноречиво.
А относно "правилния" футбол, той не беше кой знае колко правилен, но просто нямаше противник, който да го наказва. Стоилов не е надградил и с една хилядна от 2006 година. Жалко!
Картоните, които състезателите получиха, бяха безспорни. Преди няколко дни се повдигна сериозен въпрос за глупости, но днешното съдийство беше перфектно. Такова, каквото беше и тогава. Футболът е игра, в която трябва да побеждава по - добрия, което не означава този, който мотае повече топката, който просто не знае какво да прави с нея, а който е по - хитър, по - дързък, повече знаещ и можещ да отбележи попадения, без да се надява на страничния фактор.
Може би имаше някои моменти, в които Станислав Тодоров хвърли в смут зрителите, но е пределно ясно, че съдиите толерират повече желаещия победата отбор. Има и изключения, но днес гостуващият отбор нямаше нито един точен удар във вратата на съперника, нямаше нито едно положение за гол. Мисля, че това е достатъчно красноречиво.
А относно "правилния" футбол, той не беше кой знае колко правилен, но просто нямаше противник, който да го наказва. Стоилов не е надградил и с една хилядна от 2006 година. Жалко!
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!
- we are the champions
- Контакти:
ralka_levskarka написа:we are the champions написа:ralka_levskarka написа:shotgun blues написа:Честита титла на феновете на ЛУДОГОРЕЦ.Рано е и тъй нататък,но нима някой си мисли че жалкият отбор на ЛЕВСКИ е конкуренция ????Та те във всички важни мачове този сезон са СМЕШНИ !!!
![]()
![]()
![]()
![]()
1. Сезона не е свършил.
2. Мачовете не са се играли.
3. ВСИЧКИ знаят мачовете как са завършили, кой кого легнал и с какъв резултат ще победят/паднат.
Мамка му защо първенството се играе въобще?
Този не прави друго освен да плюе защо изобщо му обръщаш внимание.
Защо ли? Защото такива хора ме дразнят. Някой беше писал, че той не е стъпвал от 2,3 години на мач на Литекс?! Е да му имам и фенството тогава. Просто още преди мача, Мъри е Левскар, съдията ще свири в плюс за вас и такива глупости. Точно такива хора- сега ще обърнат плочата. Любимото ми просто. Заслужаваме поне извинение за тези неща
Ако съм написал такова нещо ще си извиня .... ама уви не съм
Моето мнение за мача е ,че беше адски грозен.Отличен Ботев (за съжаление) в тактическо отношение, не знам даже кой да отлича от Левски.Кога ще видим Михелич и Велев ми е интересно?
Blue Heart