Дефанзивният халф на Йънг Бойс Елсад Зверотич е поискал 30 000 евро месечна заплата от “Левски” и по този начин е отказал “сините” от закупуването му, научи БЛИЦ от сигурни източници.
26-годишният черногорски национал е бил предложен на Илиан Илиев, който е бил впечатлен от изявите му. “Сините” веднага потърсили контакт с швейцарския клуб, откъдето обявили цена на играча от 500 000 евро, която обаче можела да бъде свалена. Проблемът за “Левски” дошъл от месечната заплата на Зверотич. Халфът, който може да играе и като ляв и десен бек, получава 30 000 евро на месец в Йънг Бойс и нямал желание да премине в клуб, в който ще взема по-малко. Неговото желание било да получава в “Левски” поне толкова, колкото взема в момента. Това отказало “сините” шефове, които не могат да си позволят такова възнаграждение.
Елсад Зверотич е познат на българските запалянковци. Той заби единственото попадение в европейската квалификация между България и Черна гора, която се игра на стадион “Васил Левски” на 7 септември 2010 година. В края на 2012 г. той вкара гол и на английския гранд Ливърпул в мач от груповата фаза на Лига Европа.
Левски: ТРАНСФЕРИ ЗИМА 2012/2013
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: ТРАНСФЕРИ ЗИМА 2012/2013
Много странно е да платите 100 000 евро за резервен вратар - явно Илиев ще заминава на някъде.
Що да е странно, то ако този го вземат за титулярен вратар ще бъде странното. 

botev1921 написа:Много странно е да платите 100 000 евро за резервен вратар - явно Илиев ще заминава на някъде.
Не знам до колко ще е резервен вратар.Пламен може и да е доста добър, но определено има какво да подобрява в играта си (понякога допуска грешки, които и в квартални мачлета не съм виждал).Ако наистина Михаил Иванов дойде, то поне според мен ще е достойна конкуренция на Пламен и ще играе този, който е в по-добра форма.
futbolqga написа:botev1921 написа:Много странно е да платите 100 000 евро за резервен вратар - явно Илиев ще заминава на някъде.
Не знам до колко ще е резервен вратар.Пламен може и да е доста добър, но определено има какво да подобрява в играта си (понякога допуска грешки, които и в квартални мачлета не съм виждал).Ако наистина Михаил Иванов дойде, то поне според мен ще е достойна конкуренция на Пламен и ще играе този, който е в по-добра форма.
Мене пък ми е странно защо не го взехме лятото като свободен агент, ами сега ще даваме толкова евра......

От „Фен клуб Сектор Г”:
Всъщност няма „сливане”, няма и „обединение” – има единствено преименуване на Литекс, слагането на червени екипи на техните футболисти и използването на нашата емблема.
Mitata написа:Ние за чест и морал не говорим
OOP написа:futbolqga написа:botev1921 написа:Много странно е да платите 100 000 евро за резервен вратар - явно Илиев ще заминава на някъде.
Мене пък ми е странно защо не го взехме лятото като свободен агент, ами сега ще даваме толкова евра......
Такава ни е трансферната политика за жалост... Изпускаме си юношите и после събираме последните стотинки за да можем да върнем някой от тях (а за повечето не можем и да съберем).Следващите такива са близнаците Цоневи, при това още това лято ще ги изпуснем, почти съм сигурен...
- santiliana
един съвет от мен: Не се зареждайте с прекалени очаквания относно селекцията. Както се казва в поговорката за кошницата и ягодите в гората
. Каквото дойде- дойде. Ако е скромно- няма да сме изненадани. Ако ли пък се окаже, че този път е свършена отлична работа в това направление- всички ще бъдем предоволни. Така че... наздраве и ...САМО ЛЕВСКИ!
п.п. Този път си мисля, че именяка (Тонев) си е взел поука от лятото и едва ли ще допусне да се изложи пак. Наред с някои кусури (то има ли безгрешен човек?!), но си мисля, че специално на него му "сече" пипето и си е направил добре сметката...

п.п. Този път си мисля, че именяка (Тонев) си е взел поука от лятото и едва ли ще допусне да се изложи пак. Наред с някои кусури (то има ли безгрешен човек?!), но си мисля, че специално на него му "сече" пипето и си е направил добре сметката...
- levskar forever
- Контакти:
Parmalat написа:levskar forever написа:Не знам дали започва да замирисва на трансфери,но аз на писаници не вярвам.Докато не ги видя да позират със синята фланелка,не вярвам.Дано най-накрая да вземем кадърни играчи.Само Левски але але але!
Аз и на позиране невярвам справка Де Карвальо ала Гонзо.Трябва да изиграе мач за да се брои за сигурен.Иначе ако дойде Бру ще е звезда в България.Статистиката му е много прилична.Гъргоров за 50 мача за Страсбург вкара 4 гола,а тоя за 16 вече има 2.Тука ще е машина само гледайте да навие жената може и Ралка да помага.
Да прав си за Де Карвальо.Тогава не разбрах,защо Гонзо се направи на интересен и го върна,като аз имам спомени,че когато го взехме от Локото,той беше контузен също.Както и да е,имам предвид,че летния трансферен прозорец журналистите писаха,че идвал този и онзи,но като стана време за представянето на играчите ръководството им направи "шах с пешката"

Не е важно колко акъл имаш,важното е да ти дойде навреме!!! [url=http://www.mrazia.com/483/CSKAa.html][img]http://www.mrazia.com
- santiliana
futbolqga написа:OOP написа:futbolqga написа:botev1921 написа:Много странно е да платите 100 000 евро за резервен вратар - явно Илиев ще заминава на някъде.
Такава ни е трансферната политика за жалост... Изпускаме си юношите и после събираме последните стотинки за да можем да върнем някой от тях (а за повечето не можем и да съберем).Следващите такива са близнаците Цоневи, при това още това лято ще ги изпуснем, почти съм сигурен...
само една хипотеза- представяте ли си да са в отбора ни юношите на клуба Ивелин Попов, Бандаловски, Иса, Гаджев, Макриев, Ст. Генчев и още няколко момчета, дали нямаше да показваме много по-добра игра от досегашната?! Но за съжаление наистина досегашните ни шефове така и не успяха да "видят" в собствените си юноши бъдещи титуляри на първия ни отбор. А се взимаха Тиберканиновци, Бистроновци, Диамунтеновци, Матондовци и какви ли не "приказни герои"...
santiliana написа:само една хипотеза- представяте ли си да са в отбора ни юношите на клуба Ивелин Попов, Бандаловски, Иса, Гаджев, Макриев, Ст. Генчев и още няколко момчета, дали нямаше да показваме много по-добра игра от досегашната?! Но за съжаление наистина досегашните ни шефове така и не успяха да "видят" в собствените си юноши бъдещи титуляри на първия ни отбор. А се взимаха Тиберканиновци, Бистроновци, Диамунтеновци, Матондовци и какви ли не "приказни герои"...
Ако налагаха тези играчи, най-вероятно в отбора нямаше да дойдат Бардон, Тасевски, Гарата, Ричи Еромоигбе, Боримиров и т.н.

Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!