Levskar_90 написа:Мен пък ме интересува как бие ! Не искам купена титла, като последните 2 на Гришата и после излагации в Европа. Последните сезони съм подкрепял всеки в Левски и Гонзо и Ясен и Костов, но тоя ЖеПеЕц няма да подкрепя. Достатъчно компрометирана личност е, както каза zlobul до ония ден уреждаше мачове на Локо Сф, сега е в Левски. Съжелявам, но аз не съм от футболните гугутки в Сектор Б, където повечето са платени или получават безплатна дрога, за да не лаят против Тара и Тоньо(неслучайно и левскарите се отдръпнаха от сектор Б)
Подкрепям Левски и се радвам на победите, но умерено ! Мачовете на истината идват с Цска и Разград, там ще е рубикона и кулминацията, победим ли там, може да се говори за промяна.
Подкрепям Левски, но не подкрепям Тара и Тоньо. Това е моята позиция gorg.
Уважам както твоята така и на злобул позицията, аз също чакам мачовете с цска и Лудогорец ( а също и се надявам да не сбъркаме някъде преди това, защото е възможно). Но ако дай Боже вземем тези мачове значи ли, че ще си промениш позицията за "жепееца"? Както и да е - мисълта ми е, че трябва да се изчака поне до края на полусезона, за да се правят генерални оценки за който и да е от сегашното ръководство! Мое мнение.