Берое - ЛЕВСКИ 1:2

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
gorg
Контакти:

Re: Берое - ЛЕВСКИ /5 кръг, А група/ - 16 септември, 20:00

Мнениеот gorg » 17 сеп 2012 14:48

Levskar_90 написа:Мен пък ме интересува как бие ! Не искам купена титла, като последните 2 на Гришата и после излагации в Европа. Последните сезони съм подкрепял всеки в Левски и Гонзо и Ясен и Костов, но тоя ЖеПеЕц няма да подкрепя. Достатъчно компрометирана личност е, както каза zlobul до ония ден уреждаше мачове на Локо Сф, сега е в Левски. Съжелявам, но аз не съм от футболните гугутки в Сектор Б, където повечето са платени или получават безплатна дрога, за да не лаят против Тара и Тоньо(неслучайно и левскарите се отдръпнаха от сектор Б)

Подкрепям Левски и се радвам на победите, но умерено ! Мачовете на истината идват с Цска и Разград, там ще е рубикона и кулминацията, победим ли там, може да се говори за промяна.

Подкрепям Левски, но не подкрепям Тара и Тоньо. Това е моята позиция gorg.

Уважам както твоята така и на злобул позицията, аз също чакам мачовете с цска и Лудогорец ( а също и се надявам да не сбъркаме някъде преди това, защото е възможно). Но ако дай Боже вземем тези мачове значи ли, че ще си промениш позицията за "жепееца"? Както и да е - мисълта ми е, че трябва да се изчака поне до края на полусезона, за да се правят генерални оценки за който и да е от сегашното ръководство! Мое мнение.

Потребителски аватар
Levskar_90

Мнениеот Levskar_90 » 17 сеп 2012 14:52

gorg написа:
Levskar_90 написа:Мен пък ме интересува как бие ! Не искам купена титла, като последните 2 на Гришата и после излагации в Европа. Последните сезони съм подкрепял всеки в Левски и Гонзо и Ясен и Костов, но тоя ЖеПеЕц няма да подкрепя. Достатъчно компрометирана личност е, както каза zlobul до ония ден уреждаше мачове на Локо Сф, сега е в Левски. Съжелявам, но аз не съм от футболните гугутки в Сектор Б, където повечето са платени или получават безплатна дрога, за да не лаят против Тара и Тоньо(неслучайно и левскарите се отдръпнаха от сектор Б)

Подкрепям Левски и се радвам на победите, но умерено ! Мачовете на истината идват с Цска и Разград, там ще е рубикона и кулминацията, победим ли там, може да се говори за промяна.

Подкрепям Левски, но не подкрепям Тара и Тоньо. Това е моята позиция gorg.

Уважам както твоята така и на злобул позицията, аз също чакам мачовете с цска и Лудогорец ( а също и се надявам да не сбъркаме някъде преди това, защото е възможно). Но ако дай Боже вземем тези мачове значи ли, че ще си промениш позицията за "жепееца"? Както и да е - мисълта ми е, че трябва да се изчака поне до края на полусезона, за да се правят генерални оценки за който и да е от сегашното ръководство! Мое мнение.

И аз уважавам твоето мнение, както на всеки мислещ и аргументиращ се човек ;) Аз Левски ще си го подкрепям, за Тонев мога да си сменя мнението, ако направи качествена селекция за нашите стандарти, понамали приказките и най - вече лъжите и разбира се ако постигне нещо в Европа. Следя футбола от доста време, не само в Левски ами и в останалите отбори, той в Локо СФ не можа да се справи, камоли в Левски. Мога, да си променя мнението ако видя промените, но засега не ги виждам ;)
ЛЕВСКИ - ОТБОРА НА НАРОДА

Потребителски аватар
Stanislav_Ivanov
Контакти:

Мнениеот Stanislav_Ivanov » 17 сеп 2012 14:55

Сега гледах репортаж от мача в сайта на Левски.Атаката за втория гол беше просто страшна.Берое не знаеха къде е топката.Нека да говорят,че сме играли слабо.
[wrapimg=]http://i.minus.com/iI5nsNXNvjSsF.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
gorg
Контакти:

Мнениеот gorg » 17 сеп 2012 14:56

Левски не е и никога няма да бъде Локомотив София! Тук няма никаква база за сравнение - нито като история, нито като ресурс! Между другото усетя ли манталитет като на Локо София много и аз много бързо ще мина от вашата страна! За момента обаче съм обнадежден.

Потребителски аватар
Обичам Левски
Контакти:

Мнениеот Обичам Левски » 17 сеп 2012 14:58

Темата пак се напълни със спамери.Нека Левски да бие пък ми пука за вас !

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 17 сеп 2012 15:05

Четейки коментарите и след като изслушах коментарите след мача стигам до извода, че снощи сте играли едно нищо както и в мачовете срещи Сараево с разликата, че Берое към момента са си слаб отбор и не са се възползвали от това, че нищо не играете както го сториха сараевци. Спокойно може да се каже, че и при вас няма никакво развитие в положителна посока.

Иначе честита победа, в момента се чудя кой отбор е по-слаб, вие или Лудогорец, защото и разградчани са едно голямо нищо този сезон от това което видях снощи и само огромният късмет гарниран със съдийско рамо ги спаси от загуба на точки.
Изображение

zlobul
Контакти:

Мнениеот zlobul » 17 сеп 2012 15:07

Обичам Левски написа:Темата пак се напълни със спамери.Нека Левски да бие пък ми пука за вас !

Пък ти ако мислиш , че на мен ми пука от мнения на безличници , значи жестоко си се объркал .

ПП: И ако досега не сте с усетили , то ще ви кажа , защото е време да разберете , че аз съм бивш играч на отбора , вкарал решителен гол в един от мачовете при европохода ни 2006 . Повече нищо няма да кажа . Само малка част от форумците знаят повече .
1-Подписа на агент Тара все още стои под документа за ликвидирането на "Левски" и трансформацията му във "Витоша".
2-Гонзо- с този некадърник тръгна разрухата .
3-Тоньо е вреден за Левски !

Потребителски аватар
Обичам Левски
Контакти:

Мнениеот Обичам Левски » 17 сеп 2012 15:10

zlobul написа:
Обичам Левски написа:Темата пак се напълни със спамери.Нека Левски да бие пък ми пука за вас !

Пък ти ако мислиш , че на мен ми пука от мнения на безличници , значи жестоко си се объркал .

ПП: И ако досега не сте с усетили , то ще ви кажа , защото е време да разберете , че аз съм бивш играч на отбора , вкарал решителен гол в един от мачовете при европохода ни 2006 . Повече нищо няма да кажа . Само малка част от форумците знаят повече .

Дано поне ти знаеш кой си :)

Потребителски аватар
Обичам Левски
Контакти:

Мнениеот Обичам Левски » 17 сеп 2012 15:12

Злобул ама ти сериозно ли мислиш,че си някой ??

Потребителски аватар
Levskar_90

Мнениеот Levskar_90 » 17 сеп 2012 15:13

zlobul написа:

Мисля че се досещам кой си ;)
ЛЕВСКИ - ОТБОРА НА НАРОДА

Върни се в “Архив”