Тема за Стойчо Младенов в ЦСКА

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

kiko75
Контакти:

Re: Тема за Стойчо Младенов в ЦСКА

Мнениеот kiko75 » 02 авг 2012 17:30

за мене Жело станков ,Мариян Макриев и жаклин михаилов са журналистите разбиращи най много от футбол от пишещите журналисти а от теливизионите всички от диема
Последна промяна от kiko75 на 02 авг 2012 17:31, променено общо 1 път.
в американски форум питаш и ти отговарят, в руски - питаш и те питат ти кой си и защо питаш, в български - питаш и ти обясняват колко си тъп.

kiko75
Контакти:

Мнениеот kiko75 » 02 авг 2012 17:31

точно заради първите двама си взимам всеки ден Тема Спорт
в американски форум питаш и ти отговарят, в руски - питаш и те питат ти кой си и защо питаш, в български - питаш и ти обясняват колко си тъп.

гражданин от село

Мнениеот гражданин от село » 02 авг 2012 18:06

Написаното от Станков според мен е много вярно,за съжаление. :(

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 02 авг 2012 18:53

GOLEADOR написа:
kiko75 написа:Стойчо държи ЦСКА далеч от успехите
02-08-2012 Желю СТАНКОВ

Поредния син чукча който ни убеждава колко лош е Стойчо и как веднага трябва да се махне от ЦСКА за благото на Левски!Както и да е ,всеки носи глава на раменете си и може да разбере кога и кой го манипулира!А отговора на този пасквил писан от Желю е един :"Вън боклуците от ЦСКА"!

Ето къде е публикувана пасквила: http://www.temasport.com/news/view/%D0% ... news:17675
Но коментарите под статията струват повече от нея. :) :) :)

Ти убеден ли си, че можеш да мислиш безпристрастно, когато иде реч за Стойчо?Защо смяташ, че всеки, който не го харесва и посочва слабостите му (като човек и треньор) задължително е левскар?Не смяташ ли, че по този начин обиждаш феновете на ЦСКА, които не са обзети от войнстващ стойчовизъм, като теб?
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
k_oleto
Контакти:

Мнениеот k_oleto » 02 авг 2012 19:28

Кашчей написа:
GOLEADOR написа:
kiko75 написа:Стойчо държи ЦСКА далеч от успехите
02-08-2012 Желю СТАНКОВ

Поредния син чукча който ни убеждава колко лош е Стойчо и как веднага трябва да се махне от ЦСКА за благото на Левски!Както и да е ,всеки носи глава на раменете си и може да разбере кога и кой го манипулира!А отговора на този пасквил писан от Желю е един :"Вън боклуците от ЦСКА"!

Ето къде е публикувана пасквила: http://www.temasport.com/news/view/%D0% ... news:17675
Но коментарите под статията струват повече от нея. :) :) :)

Ти убеден ли си, че можеш да мислиш безпристрастно, когато иде реч за Стойчо?Защо смяташ, че всеки, който не го харесва и посочва слабостите му (като човек и треньор) задължително е левскар?Не смяташ ли, че по този начин обиждаш феновете на ЦСКА, които не са обзети от войнстващ стойчовизъм, като теб?

Здравей Кашчей,
помниш ли ме :)

продължавам с въпросите:

Защо един ТВ фен на Юнайтед се опитва да защитава феновете на ЦСКА във форума на ЦСКА, когато се обсъждат проблеми на ЦСКА ?
Защо във всеки един твой пост, въпросителните знаци са повече от изразеното мнение по темата ?
продължение......след отговорът ти /ако въобще има/, за да не си изчерпам всички въпроси, а от последните става ясно, че отговаряш само когато ти е удобно :)

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 02 авг 2012 19:42

Кашчей,всеки може сам да осмисли статията и да разбере пързалят ли го или не.И не съм "стойчовист",а армеец!Боли ме за ЦСКА и това което се случва в клуба.Ето защо пасквили дето се опитват да ми замазват очите ме дразнят.Виж и самото заглавие,дали е вярно,а?Младенов два пъти направи ЦСКА шампион и един път втори (знаем по какъв начин бе спрян ).Знаем и за изявите му в ЕКТ (грешката на Данчо в мача с Тулуза,мача с 9 човека срещу Торпедо,лудия мач с Блекбърн и позора с Мура).Що се отнася до това дали обиждам цесекарите които не мислят като мен,ще отбележа ,че отговор на въпроса ти дава зрителите на мача ЦСКА-Мура!След края на мача целия стадион искаше Титан да си ходи и нито един не поиска оставката на Стойчо.Ти тук може да заблудиш някой човечец,но тези на стадиона не можеш.И пак ти казвам,ако искаш да си честен към съфорумците тук напиши го ясно:"Аз мразя ЦСКА и за това искам Младенов да бъде уволнен!"И аз за да съм честен към съфорумците трябва да обявя:"Искам най-доброто за ЦСКА и за това Титан трябва да си ходи от Армията.Вън боклуците от ЦСКА!"Така трябва за да се знае кой кой е и за какво се бори!
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 02 авг 2012 19:50

k_oleto написа:
Кашчей написа:

Здравей Кашчей,
помниш ли ме :)

продължавам с въпросите:

Защо един ТВ фен на Юнайтед се опитва да защитава феновете на ЦСКА във форума на ЦСКА, когато се обсъждат проблеми на ЦСКА ?
Защо във всеки един твой пост, въпросителните знаци са повече от изразеното мнение по темата ?
продължение......след отговорът ти /ако въобще има/, за да не си изчерпам всички въпроси, а от последните става ясно, че отговаряш само когато ти е удобно :)

Помня те!Ти си юристът от Бургас, който е фен на ЦСКА (нищо, че в Бургас има футболни отбори 8-) ).
Ако си наистина юрист, то би трябвало да можеш и да мислиш.Ако можеш да мислиш, няма да ми задаваш глупави въпроси, относно въпросителните в мненията ми!
Ти, на всеки мач на ЦСКА ли ходиш, о верний феню на ЦСКА?А за МЮ.. ако искаш-има лични, там мога да ти обЕсня нЕкои неща.

ПП-Много е тъпо да обявяваш всеки, несъгласен със Стойчовизма, че е левскар и единствената му мисъл е да бъде махнат Стойчо от ЦСКА.Определено не понасям хората, които са като коне с капаци и не могат да видят нещата, които са встрани от техният втренчен в една точка поглед.
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 02 авг 2012 19:58

GOLEADOR написа:Кашчей,всеки може сам да осмисли статията и да разбере пързалят ли го или не.И не съм "стойчовист",а армеец!Боли ме за ЦСКА и това което се случва в клуба.Ето защо пасквили дето се опитват да ми замазват очите ме дразнят.Виж и самото заглавие,дали е вярно,а?Младенов два пъти направи ЦСКА шампион и един път втори (знаем по какъв начин бе спрян ).Знаем и за изявите му в ЕКТ (грешката на Данчо в мача с Тулуза,мача с 9 човека срещу Торпедо,лудия мач с Блекбърн и позора с Мура).Що се отнася до това дали обиждам цесекарите които не мислят като мен,ще отбележа ,че отговор на въпроса ти дава зрителите на мача ЦСКА-Мура!След края на мача целия стадион искаше Титан да си ходи и нито един не поиска оставката на Стойчо.Ти тук може да заблудиш някой човечец,но тези на стадиона не можеш.И пак ти казвам,ако искаш да си честен към съфорумците тук напиши го ясно:"Аз мразя ЦСКА и за това искам Младенов да бъде уволнен!"И аз за да съм честен към съфорумците трябва да обявя:"Искам най-доброто за ЦСКА и за това Титан трябва да си ходи от Армията.Вън боклуците от ЦСКА!"Така трябва за да се знае кой кой е и за какво се бори!

Значи от тук пишещите 5-6 фена на ЦСКА, които не са възхитени от Стойчо, всички са изпързаляни, защото нямат глави на раменете си, само ти виждаш нещата правилно :roll: ..е, и още няколко, като теб.Сам знаеш, че съм по-дълго време от теб във форума и имам поглед върху писанията и вижданията на доста хора тук.Да кажеш, че Васконти и Кико 75 са изпързаляни.. (ти дори определи преди време кико 75 като левскар :mrgreen: )-нямам думи просто :roll:
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 02 авг 2012 20:17

Значи от тук пишещите 5-6 фена на ЦСКА, които не са възхитени от Стойчо, всички са изпързаляни, защото нямат глави на раменете си, само ти виждаш нещата правилно :roll: ..е, и още няколко, като теб.Сам знаеш, че съм по-дълго време от теб във форума и имам поглед върху писанията и вижданията на доста хора тук.Да кажеш, че Васконти и Кико 75 са изпързаляни.. (ти дори определи преди време кико 75 като левскар :mrgreen: )-нямам думи просто :roll:[/quote]

Кашчей , не ти ли писна да се заяждаш на дребно?И как така не разбра изречението в което казвах,че всеки има глава за да мисли с нея?Но това си е твой проблем.Аз само ще повторя думите си които съм казвал до сега:Не треньора е проблем за ЦСКА,а неговите собственици!За това вън боклуците от ЦСКА!

[offtopic]Това за кико се получи много гадно.Не разбирам как само защото е успял да отиде на мача обвини другите които не бяха там в стиснатост.И то при положение,че цялата страна бедстваше и София бе недостъпна не само за българите,но и за феновете на Ливърпул.[/offtopic]
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 02 авг 2012 20:28

GOLEADOR написа:Значи от тук пишещите 5-6 фена на ЦСКА, които не са възхитени от Стойчо, всички са изпързаляни, защото нямат глави на раменете си, само ти виждаш нещата правилно :roll: ..е, и още няколко, като теб.Сам знаеш, че съм по-дълго време от теб във форума и имам поглед върху писанията и вижданията на доста хора тук.Да кажеш, че Васконти и Кико 75 са изпързаляни.. (ти дори определи преди време кико 75 като левскар :mrgreen: )-нямам думи просто :roll:

Кашчей , не ти ли писна да се заяждаш на дребно?И как така не разбра изречението в което казвах,че всеки има глава за да мисли с нея?Но това си е твой проблем.Аз само ще повторя думите си които съм казвал до сега:Не треньора е проблем за ЦСКА,а неговите собственици!За това вън боклуците от ЦСКА!

[offtopic]Това за кико се получи много гадно.Не разбирам как само защото е успял да отиде на мача обвини другите които не бяха там в стиснатост.И то при положение,че цялата страна бедстваше и София бе недостъпна не само за българите,но и за феновете на Ливърпул.[/offtopic][/quote]

Кой има очи-да гледа!Кой има уши-да слуша!Кой има глава-да мисли!
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Върни се в “Архив”