Кашчей написа:
Когато човек има друго виждане, това винаги е злоба, нали?!Защо не помислиш малко, че аз имам право на собствено мнение и виждане на нещата?Трудно ли е да се помисли, че не винаги критиката е злоба?!Трудно ли е да се разбере, че понякога трябва да се вслушате и в това, което ви казват другите, а не да се вторачвате като Буда в пъпа си?!
Ти много държеше да ти призная, че мразя ЦСКА-е признах ти и това вече те успокои, дори започна да ми даваш медицински съвети (нещо, което аз не си позволявам дори и с най- отявлено тъпите съфорумци)!
Сега и с тая концесия.. голям зор за нея, но ако не ви разрешат да строите търговски обекти (некое молче на 3-4 етажа) дали някой ще се навие да хвърля пари само и единствено за стадион, с два ресторанта?Това не влиза в сметките на феновете, но със сигурност влиза в сметките на собствениците.Васко казва, че с концесията се вдига цената на отбора, но аз си мисля, че цената ще зависи и от условията на концесията, ама кой съм аз - просто един злобар, който не вижда по-далеко от носа си.
Между другото, вашият гуру Г. Атанасов, в една своя статия, дори предположи, че е възможно от ТИТАН да нямат достатъчно финансова стабилност, за да искат базите (имай предвид БА) на концесия, защото тогава вече няма да имат оправдание за бездействие.
ПП-На всички, които си упражняват "хумора" на мой гръб ще кажа, че изобщо не ми пука за техните подмятания и опити за затапване.Не съм във форума, за да търся непременно одобрение на всичко написано от мен.
Твоето мнение към ЦСКА ни е ясно отдавна. Плюене, нападки, търсене на проблеми и всичко пошло и подло което съществува. Не знам защо се вживяваш в ролята на Б.Борисов, че да се мислиш за всевишен и твоето мнение да е меродавно! И друг път съм ти казвал, че никога не съм видял поне веднъж да напишеш нещо положително. Примерът който съм ти дал с привържениците, е доста показателен за мнението ти (злобата). Хем ни обвиняваш, че сме недоволни "Вън боклуците!", хем ни обвиняваш, че сме послушници "феновете сте готови да оправдаете всеки золум на ръководството"! Е, питам те! Кое ти е мнението и собственото виждане на нещата, като двете неща са взаимно изключващи се? В кое точно да се вслушаме?
Относно концесията, тези молчета ти изпиха мозъка! Ами има си условия, документи и нормативи. Ако им разрешат, да си ги правят. Не разбирам, какъв ти е проблема? Но съм сигурен в едно! Ако и разрешат ще плюеш по правителството, че ни е направило "подарък", а ако не ни разрешат ще плюеш, че сме искали най апетитното парче зема на света. И в двата случая ще си имаш повод. А в същност нашето желание е да се спре с наемите и отбора да има сигурност, къде ще играе. Тогава може да търсим сметка и на собствениците за реконструкция и модернизация. Съмнявам се , че е възможно в главата ти да се е прокраднала мисълта, че в центъра на София може да се изгради нещо хубаво и полезно за жители и гости! По-важното за теб е, Титан да не получат нищо и да не печелят от нищо. Всичко друго няма значение!
В тоя ред на мисли и плах опит за анализ на мнението ти, е съвсем нормално привържениците на ЦСКА вече да приемат всяко твое мнение с присмех.