Всекидневна около Челси(Трансфери, Новини, Слухове и т.н)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Frankie Lampard
Контакти:

Re: Всекидневна около Челси(Трансфери, Новини, Слухове и т.н)

Мнениеот Frankie Lampard » 18 май 2011 15:51

Пред никакъв трансфер не е ... Това са глупости ... Просто са отправили запитване за цената. Ние още преди 6 месеца направихме подобно, така че ...

Потребителски аватар
Kallachew
Контакти:

Мнениеот Kallachew » 19 май 2011 08:43

Този Фалкао е убийствен нападател по-добър е от всичките ни взети заедно Абрамович , ако пита мен да маха Фернандов и Дрогба и да го взима. :mrgreen:

Потребителски аватар
Sydney James
Контакти:

Мнениеот Sydney James » 19 май 2011 10:11

Kallachew написа:Този Фалкао е убийствен нападател по-добър е от всичките ни взети заедно Абрамович , ако пита мен да маха Фернандов и Дрогба и да го взима. :mrgreen:

Струва твърде много пари, а освен това тепърва има да се доказва в ШЛ. Не е едно и също да играеш в португалското първенство и в Лига Европа или във Висшата лига и респективно в ШЛ.
А снощи като гледах измъчената победа на прехваления Порто, дошла с леко побутване от съдийската бригада ми се струва, че Андре Вияш Бояш има още доста път да извърви, за да застане начело на Челси :)

Потребителски аватар
Kallachew
Контакти:

Мнениеот Kallachew » 19 май 2011 10:34

Sydney James написа:
Kallachew написа:Този Фалкао е убийствен нападател по-добър е от всичките ни взети заедно Абрамович , ако пита мен да маха Фернандов и Дрогба и да го взима. :mrgreen:

Струва твърде много пари, а освен това тепърва има да се доказва в ШЛ. Не е едно и също да играеш в португалското първенство и в Лига Европа или във Висшата лига и респективно в ШЛ.
А снощи като гледах измъчената победа на прехваления Порто, дошла с леко побутване от съдийската бригада ми се струва, че Андре Вияш Бояш има още доста път да извърви, за да застане начело на Челси :)

Виж ся ,за да вкараш 17 гола в Лига Европа трябва да си голова машина , а и не съм съгласен с теб , че Порто е прехвален отбор , ако са прехвален отбор нямаше да стигнат до трофея нормално е на финала да е по трудно все пак има напрежение... Само от един мач можеш да прецениш ,че Фалкао е по-добър от нашите нападатели виж колко гола имат за сезона общо. Може би са по-малко от на Фалкао...

Потребителски аватар
Sydney James
Контакти:

Мнениеот Sydney James » 19 май 2011 11:44

Пич, не съм искал да омаловажам или да подценявам успехите на Порто. Титлата в Португалия и трофея в Лига Европа красноречиво говорят за качествата на отбора.
Също така няма съмнение, че нападателите ни играят на приливи и отливи цял сезон, което ни костваше титлата и място на финала на Уембли след седмица.
Просто не е сигурно как ще се чувства Фалкао при нас. Дрогба, Анелка, Малуда и Калу миналия сезон бяха като машини, този сезон са пълни дупки.
Но пък се съгласи, че не е едно и също да играеш срещу Спартак М, ЦСКА М, Брага, Бешикташ, Виляреал и т.н. или пък срещу Манчестър Юн, Ливърпул, Аресенал, Интер, Реал М или Барселона.
Не знам също така каква цена ще поискат Порто. Говореше се за цена от 100 млн. евро за Хълк, което за мен е напълно нереално, а Фалкао сигурно ще струва и повече. Не само Челси, няма клуб в света да даде такава сума за Фалкао (поне аз така си мисля).
Торес няма да си тръгне скоро, следващите няколко сезона ще бъде при нас. Мисля, че и Дрогба ще направи още един сезон за нас.

Потребителски аватар
tatusindo
Контакти:

Мнениеот tatusindo » 19 май 2011 11:47

Sydney James написа:

Порто съвсем не са прехвалени.... А за това колко трудно са победили - ами други отбори като Динамо К,Ливърпул и Бенфика не успяха ;)
Просто Порто не повториха грешката на другите да се хвърлят в атака,изчакаха си момента и вкараха... А за Фалкао нямам думи,но не е за стила на игра на Челси ;)
[wrapimg=]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/661.png[/wrapimg]

Потребителски аватар
Kallachew
Контакти:

Мнениеот Kallachew » 19 май 2011 12:42

Sydney James написа:Пич, не съм искал да омаловажам или да подценявам успехите на Порто. Титлата в Португалия и трофея в Лига Европа красноречиво говорят за качествата на отбора.
Също така няма съмнение, че нападателите ни играят на приливи и отливи цял сезон, което ни костваше титлата и място на финала на Уембли след седмица.
Просто не е сигурно как ще се чувства Фалкао при нас. Дрогба, Анелка, Малуда и Калу миналия сезон бяха като машини, този сезон са пълни дупки.
Но пък се съгласи, че не е едно и също да играеш срещу Спартак М, ЦСКА М, Брага, Бешикташ, Виляреал и т.н. или пък срещу Манчестър Юн, Ливърпул, Аресенал, Интер, Реал М или Барселона.
Не знам също така каква цена ще поискат Порто. Говореше се за цена от 100 млн. евро за Хълк, което за мен е напълно нереално, а Фалкао сигурно ще струва и повече. Не само Челси, няма клуб в света да даде такава сума за Фалкао (поне аз така си мисля).
Торес няма да си тръгне скоро, следващите няколко сезона ще бъде при нас. Мисля, че и Дрогба ще направи още един сезон за нас.

Да , донякъде съм съгласен с теб , че Фалкао играе с по-слаби отбори ,НО мога да ти дам много такива примери... Луис Суарез,виж какво прави сега в Англия , а къде беше ? Чичарито ? 8-)

Потребителски аватар
xucap
Контакти:

Мнениеот xucap » 19 май 2011 12:43

"Бях много горд от интереса на Челси и се надявам да продължа да играя добре, така че това предложение да стане отново."

http://www.skysports.com/story/0,19528, ... 99,00.html

Идеално ще е ако дойде и замени Дрогба в титулярната единайсеторка, защото все пак е с 14 години по-малък и има доста голямо бъдеще ;)
[center][wrapimg=]http://metrouk2.files.wordpress.com/2013/06/1000x71011.jpg?w=650&h=461&crop=1[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Frankie Lampard
Контакти:

Мнениеот Frankie Lampard » 19 май 2011 12:44

50 милионния ще замести Дрогба ако изобщо си тръгне. Неймар го искаме за крилото ... :)

Потребителски аватар
Frankie Lampard
Контакти:

Мнениеот Frankie Lampard » 19 май 2011 12:44

Днес се навършват 40 години от финала за КНК срещу Реал Мадрид в Атина през 1971 .

Изображение

Изображение
Изображение

Върни се в “Архив”