Всекидневна около Челси(Трансфери, Новини, Слухове и т.н)
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- Frankie Lampard
- Контакти:
Re: Всекидневна около Челси(Трансфери, Новини, Слухове и т.н)
Пред никакъв трансфер не е ... Това са глупости ... Просто са отправили запитване за цената. Ние още преди 6 месеца направихме подобно, така че ...
Този Фалкао е убийствен нападател по-добър е от всичките ни взети заедно Абрамович , ако пита мен да маха Фернандов и Дрогба и да го взима. 

- Sydney James
- Контакти:
Kallachew написа:Този Фалкао е убийствен нападател по-добър е от всичките ни взети заедно Абрамович , ако пита мен да маха Фернандов и Дрогба и да го взима.
Струва твърде много пари, а освен това тепърва има да се доказва в ШЛ. Не е едно и също да играеш в португалското първенство и в Лига Европа или във Висшата лига и респективно в ШЛ.
А снощи като гледах измъчената победа на прехваления Порто, дошла с леко побутване от съдийската бригада ми се струва, че Андре Вияш Бояш има още доста път да извърви, за да застане начело на Челси

Sydney James написа:Kallachew написа:Този Фалкао е убийствен нападател по-добър е от всичките ни взети заедно Абрамович , ако пита мен да маха Фернандов и Дрогба и да го взима.
Струва твърде много пари, а освен това тепърва има да се доказва в ШЛ. Не е едно и също да играеш в португалското първенство и в Лига Европа или във Висшата лига и респективно в ШЛ.
А снощи като гледах измъчената победа на прехваления Порто, дошла с леко побутване от съдийската бригада ми се струва, че Андре Вияш Бояш има още доста път да извърви, за да застане начело на Челси
Виж ся ,за да вкараш 17 гола в Лига Европа трябва да си голова машина , а и не съм съгласен с теб , че Порто е прехвален отбор , ако са прехвален отбор нямаше да стигнат до трофея нормално е на финала да е по трудно все пак има напрежение... Само от един мач можеш да прецениш ,че Фалкао е по-добър от нашите нападатели виж колко гола имат за сезона общо. Може би са по-малко от на Фалкао...
- Sydney James
- Контакти:
Пич, не съм искал да омаловажам или да подценявам успехите на Порто. Титлата в Португалия и трофея в Лига Европа красноречиво говорят за качествата на отбора.
Също така няма съмнение, че нападателите ни играят на приливи и отливи цял сезон, което ни костваше титлата и място на финала на Уембли след седмица.
Просто не е сигурно как ще се чувства Фалкао при нас. Дрогба, Анелка, Малуда и Калу миналия сезон бяха като машини, този сезон са пълни дупки.
Но пък се съгласи, че не е едно и също да играеш срещу Спартак М, ЦСКА М, Брага, Бешикташ, Виляреал и т.н. или пък срещу Манчестър Юн, Ливърпул, Аресенал, Интер, Реал М или Барселона.
Не знам също така каква цена ще поискат Порто. Говореше се за цена от 100 млн. евро за Хълк, което за мен е напълно нереално, а Фалкао сигурно ще струва и повече. Не само Челси, няма клуб в света да даде такава сума за Фалкао (поне аз така си мисля).
Торес няма да си тръгне скоро, следващите няколко сезона ще бъде при нас. Мисля, че и Дрогба ще направи още един сезон за нас.
Също така няма съмнение, че нападателите ни играят на приливи и отливи цял сезон, което ни костваше титлата и място на финала на Уембли след седмица.
Просто не е сигурно как ще се чувства Фалкао при нас. Дрогба, Анелка, Малуда и Калу миналия сезон бяха като машини, този сезон са пълни дупки.
Но пък се съгласи, че не е едно и също да играеш срещу Спартак М, ЦСКА М, Брага, Бешикташ, Виляреал и т.н. или пък срещу Манчестър Юн, Ливърпул, Аресенал, Интер, Реал М или Барселона.
Не знам също така каква цена ще поискат Порто. Говореше се за цена от 100 млн. евро за Хълк, което за мен е напълно нереално, а Фалкао сигурно ще струва и повече. Не само Челси, няма клуб в света да даде такава сума за Фалкао (поне аз така си мисля).
Торес няма да си тръгне скоро, следващите няколко сезона ще бъде при нас. Мисля, че и Дрогба ще направи още един сезон за нас.
Sydney James написа:Kallachew написа:Този Фалкао е убийствен нападател по-добър е от всичките ни взети заедно Абрамович , ако пита мен да маха Фернандов и Дрогба и да го взима.
Порто съвсем не са прехвалени.... А за това колко трудно са победили - ами други отбори като Динамо К,Ливърпул и Бенфика не успяха

Просто Порто не повториха грешката на другите да се хвърлят в атака,изчакаха си момента и вкараха... А за Фалкао нямам думи,но не е за стила на игра на Челси

[wrapimg=]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/661.png[/wrapimg]
Sydney James написа:Пич, не съм искал да омаловажам или да подценявам успехите на Порто. Титлата в Португалия и трофея в Лига Европа красноречиво говорят за качествата на отбора.
Да , донякъде съм съгласен с теб , че Фалкао играе с по-слаби отбори ,НО мога да ти дам много такива примери... Луис Суарез,виж какво прави сега в Англия , а къде беше ? Чичарито ?

"Бях много горд от интереса на Челси и се надявам да продължа да играя добре, така че това предложение да стане отново."
http://www.skysports.com/story/0,19528, ... 99,00.html
Идеално ще е ако дойде и замени Дрогба в титулярната единайсеторка, защото все пак е с 14 години по-малък и има доста голямо бъдеще
http://www.skysports.com/story/0,19528, ... 99,00.html
Идеално ще е ако дойде и замени Дрогба в титулярната единайсеторка, защото все пак е с 14 години по-малък и има доста голямо бъдеще

[center][wrapimg=]http://metrouk2.files.wordpress.com/2013/06/1000x71011.jpg?w=650&h=461&crop=1[/wrapimg][/center]
- Frankie Lampard
- Контакти:
50 милионния ще замести Дрогба ако изобщо си тръгне. Неймар го искаме за крилото ... 

- Frankie Lampard
- Контакти:
Днес се навършват 40 години от финала за КНК срещу Реал Мадрид в Атина през 1971 .