JackPackage написа:Мегън, изброй ми 4-5 играчи които са вкарвали по над 40 гола няколко сезона (под ред)
з в отбора на махалата вкарах 5 поредни пъти по над 40 гола.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
JackPackage написа:Мегън, изброй ми 4-5 играчи които са вкарвали по над 40 гола няколко сезона (под ред)
bojkyy написа:JackPackage написа:Мегън, изброй ми 4-5 играчи които са вкарвали по над 40 гола няколко сезона (под ред)
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....
megan fox написа:
Да, дори да не подскачаме с краката си, а с оная си работа... Не ми е ясно как ще стане, но съм сигурен, че ще го бия!
JackPackage написа:bojkyy написа:JackPackage написа:Мегън, изброй ми 4-5 играчи които са вкарвали по над 40 гола няколко сезона (под ред)
ти си феномен, ти не влизаш в такива класации
dunavfc написа:ББ е достатъчно богат за да си позволи да отпраши където си поиска,той обаче,не се е отказал и му се занимава с политика,защото му пука за народа.
Nightfate написа:Както и очаквах Мансано е новия ни трениор ! Пожелава му успех отново дано ни върне в топ4 и от по-другия сезон отново да играем в ШЛ !
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....
haha написа:Хахахаха Торес бил бавен.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 1 гост