"Силно любим и мразим" - Само колко е вярно.
Евала на Боби за това , което прави в момента. Но той не го прави по собствена преценка. Има някой, който му дава акъл, помага му, за да е под натиск селяка. Не се заблуждавайте,че сам се изправя срещу него. Колкото и да ми харесва това, което прави в момента, винаги ще си имам едно на ум за действията и приказките му допреди няколко месеца, когато го защитаваше с повод и без повод. Боби си гони интересите, боли го за отбора, нищо, че е юноша на Левски, но нищо не е безкористно. Ей това не ми харесва на мен.
Jimmy8, умираш си да плюеш по кой ли не. Марин Бакалов не се е скрил. Той е лице на фондацията, а те в момента са в изчаквателна позиция, да видят как ще се развият нещата. Марин когато трябваше излезе и каза, че в клуба се злоупотребява с парите на Гергов и КЦМ, ама никой пак не предприе действия срещу селяка.
К.У.Р. за селския и за подлогите му.
Тема за борбата срещу управлението на Д.Христолов в Ботев Пд
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- sorcererals
- Контакти:
Re: Боби Димитров: Ботев е в будна кома
sorcererals написа:"Силно любим и мразим" - Само колко е вярно.
Евала на Боби за това , което прави в момента. Но той не го прави по собствена преценка. Има някой, който му дава акъл, помага му, за да е под натиск селяка. Не се заблуждавайте,че сам се изправя срещу него. Колкото и да ми харесва това, което прави в момента, винаги ще си имам едно на ум за действията и приказките му допреди няколко месеца, когато го защитаваше с повод и без повод. Боби си гони интересите, боли го за отбора, нищо, че е юноша на Левски, но нищо не е безкористно. Ей това не ми харесва на мен.
Jimmy8, умираш си да плюеш по кой ли не. Марин Бакалов не се е скрил. Той е лице на фондацията, а те в момента са в изчаквателна позиция, да видят как ще се развият нещата. Марин когато трябваше излезе и каза, че в клуба се злоупотребява с парите на Гергов и КЦМ, ама никой пак не предприе действия срещу селяка.
За Боби съм напълно съгласен че не го прави сам,има някой зад него,но все пак евала.А за фондацията...ами от изчаквателни позиции вече почти няма шанс да не отпаднем в Б група.Всъщност има - ако забием направо във В група.До кога изчакване?!Ми то и феновете освен да започнем да изчакваме как ще се развият нещата и селянина ще е много нещастен от нашето изчакване.Дано греша за Бакалов и фондацията де.Дано имат нещо наум и дано се върши нещо.Ако Кръстева и хората зад нея действат сериозно и фондацията изчаква това развитие - О.К.Силно се надявам ама вече и аз не знам на какво да се надявам.Ботев си отива!Изчезва!

http://www.BetsHighway.com - Top Bookmakers of the World
http://www.AutosHighway.com - The Best Autos Portal
- bai Momchil
- Контакти:
Рикелме написа:Irena natiska i 4rez Bobi, DH-S. Toj dejstva saglasuvano s neq. Za sagalenie, 6tom pak vze da dava glasnost, si mislq, 4e Selskiq pak se e drapnal ot pregovorite. Dano pre4upqt Selskiq.
P.S. Molq za izvinenie za latinicata.
Батка, все си мисля, че Ирена ако реши да натиска, при всичките медии, които притежава, няма да и е никакъв проблем.
- sorcererals
- Контакти:
Jimmy8 написа:sorcererals написа:"Силно любим и мразим" - Само колко е вярно.
За Боби съм напълно съгласен че не го прави сам,има някой зад него,но все пак евала.А за фондацията...ами от изчаквателни позиции вече почти няма шанс да не отпаднем в Б група.Всъщност има - ако забием направо във В група.До кога изчакване?!Ми то и феновете освен да започнем да изчакваме как ще се развият нещата и селянина ще е много нещастен от нашето изчакване.Дано греша за Бакалов и фондацията де.Дано имат нещо наум и дано се върши нещо.Ако Кръстева и хората зад нея действат сериозно и фондацията изчаква това развитие - О.К.Силно се надявам ама вече и аз не знам на какво да се надявам.Ботев си отива!Изчезва!
Е тук някъде е истината.

-
- Контакти:
Re: Усетиха се...
ruzev написа:flashfreak написа:То па един стадион... Бахти националния.. Пълен ташак е.
като не ти харесва не ходи или си ги заведи в къщи
ами тъп стадион е. няма държава, която да има футболни претенции и да има по-кофти стадион от нашия

- Canaries front
- Контакти:
Н.Сираков: Жал ми е за Ботев
Н.Сираков: На мен ми е жал за това, което става с този именит отбор. Ботев е клуб с традиции, публика, история и това, което става, трябва да спре. А войната ще бъде прекратена само при оттегляне на Димитър Христолов. Феновете на отбора имат непоносимост към него.
100 години-Красота,Вяра,Борба !!!
Re: Н.Сираков: Жал ми е за Ботев
Canaries front написа:Н.Сираков: На мен ми е жал за това, което става с този именит отбор. Ботев е клуб с традиции, публика, история и това, което става, трябва да спре. А войната ще бъде прекратена само при оттегляне на Димитър Христолов. Феновете на отбора имат непоносимост към него.
Ами нека всички, които ги е жал да помогнат да изгоним селю, а не само да жалеят!
Аз ще направя ръцете си на чукове, кожата на тъпан и главата си на бомба, пък ще да изляза на борба със стихиите ... Христо Ботйов
Jimmy8 написа:Ботев си отива!Изчезва!
Той не умира!
Няма да позволим нашият Ботев да изчезне, защото по-скоро някой друг ще го превари............
Аз ще направя ръцете си на чукове, кожата на тъпан и главата си на бомба, пък ще да изляза на борба със стихиите ... Христо Ботйов
-
Как да помогнем бе човек?Вие с най-лудата агитка сте в шах как някой друг да ви помогне?
spartak1918 написа:Как да помогнем бе човек?Вие с най-лудата агитка сте в шах как някой друг да ви помогне?
Чак пък най-лудата.