Миш-маш
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Станишев, Първанов работници на Титан
Това е вече приказка, евала Делибаш!!! 
Левски и българските арбитри.
Много е странно поведението на ръководството на Левски. Пълно мълчание след мача с ЦСКА, плахи опити за протест след мача с Черноморец. Мачът на "Тича" бе пълно безобразие заедно с този днес. Очаквам Боримиров най-накрая да реагира по някакв начин, ако не иска да преживее отново случилото се този уикенд. Разчитам много на Наско Сираков, не за друго, а заради истината.
Re: Левски и българските арбитри.
Стига с тези съдии бре! Нека в Левски си гледат отбора и играта, че хич ги няма. И чуждите съдии не са по- стока, нали ги гледаме и тях. Нашите не знаят от коя страна да ритнат топката, все съдиите им виновни. Като отидем в Европа, нито на ЦСКА, нито на Литекс, нито на Левски ще им помагат съдиите, така че там ще им лъсне истинското лице.
Извинявай, но тук става въпрос за елементарна справедливост. Левски е слаб и това е ясно, но беше и порязан от съдията, който не отсъди много по-чиста дуспа от тези днес и онази от дербито. Прото факти.
Наистина Левски беше ощетен вчера от съдиите,а ЦСКА побутнат днес,но стига сме търсили само съдиите за оправдание.Все пак вчера не изпусна Ристосков на празна врата от 2 метра.Има още време до края-10 кръга.Ще си върнем първото място,сигурен съм.
По мои груби сметки,сега ЦСКА трябваше да е с 8 точки пред Уевскито.Първо отрязаха ни главата в Сливен(да кажем ,4е нямаше да бием,но поне Х ставаше),после отмениха абсолютно чист гола на Котев в Мездра,станаха 3 точки.Сега започваме с говеждите аванти.2 точки в Пловдив,след суплес на вратарчето им.После 2 точки с моряците,след супер смешни дузпи,станаха 4.Общо 7 и едната преднина сега,та 8.Ама защо ли миналата година бореца за честна игра Русев не мучеше??????
-
blue_ power1
- Контакти:
KZL_KZL написа:По мои груби сметки,сега ЦСКА трябваше да е с 8 точки пред Уевскито.Първо отрязаха ни главата в Сливен(да кажем ,4е нямаше да бием,но поне Х ставаше),после отмениха абсолютно чист гола на Котев в Мездра,станаха 3 точки.Сега започваме с говеждите аванти.2 точки в Пловдив,след суплес на вратарчето им.После 2 точки с моряците,след супер смешни дузпи,станаха 4.Общо 7 и едната преднина сега,та 8.Ама защо ли миналата година бореца за честна игра Русев не мучеше??????
Какво ти означава ника,ако е това,което си мисля направо изчезни от синия форум отворко,много по-смешен отбор имате от ЛЕВСКИ и това ще си проличи в директния мач
Преди мача се вайкахте, че Славия щяла да легне, може пък нарочно да са направили дузпите и те да са си истински. А те си бяха истински, просто само във футбола има такова идиотско правило /поне аз не се сещам за друг спорт/ - очертана е една зона и извън нея фаловете са почти без значение, вътре са почти 100% гол. Което дава възможност на съдията да решава каквото си иска. Гледайте гимнастика, там поне нещата са откровени - хората играят и след като свършат съдиите казват какъв е резултата.
Когато Пенев говори, боговете си водят записки. Когато Пенев пърди, боговете си записват нотите.
-
blue_ power1
- Контакти:
Ами като си фен на гимнастиката ходи в него форум,какво се изказваш неподготвен във футболен такъв.....

Re: С най-смешната дузпа в историята, ЦСКА стъпи на върха
sleepwalker написа:Визирам толкова добре познатия рефрен "К*р за Левски оле оле оле", който се повтаряше доста често днес.Това ме издразни,че вместо феновете да си викат и да пеят пески за любимия отбор,да го подкрепят и да се кефят на играта,всяка втора дума е за Левски.
Ами ако се бореха със Славия за титлата, щяха да го подават на Славия. Аз не съм без сърце, щом толкова искаш, най искрено ти пожелавам догодина да се борите за изпадане с Вихрен и Миньор кротко и културно!
Когато Пенев говори, боговете си водят записки. Когато Пенев пърди, боговете си записват нотите.