http://www.acibadem.com.tr/
Това пък е умрелият им сайт. Ако съдим по него мисля е ясно защо ЦСКА не праща там футболистите си.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Кировец написа:Аз емблеми на отборите виждам само в сайта на д-р Ходжев.И там пише, че са ни спонсори, а не партньори, които ни лекуват безплатно.
"Аджъбадем" ще поеме безплатно лечението на футболистите от представителния отбор на ЦСКА, получили травми по време на тренировка или официален мач.
mistreated написа:"Аджъбадем" ще поеме безплатно лечението на футболистите от представителния отбор на ЦСКА, получили травми по време на тренировка или официален мач.
Аз не знам ти какво прочиташ, ама аз виждам БЕЗПЛАТНО!
mistreated написа:BRF написа:mistreated написа:BRF написа:В интерес на истината тук е най-чисто от обиди!
Замислял ли си се защо е така?
Мисля,че след като Ви хваля е некоректно да подставяш под съмнение интелигентността ми!Както и да коментираш само откъси от това,което пиша и което е в твой интерес!
[offtopic]Друго имах впредвид. Не си мислете, че банове не се раздават от нас. Аз лично бан с по-малко от седмица много рядко давам. Затова и секнаха някои индивиди с постоянните си обиди и заяждания.[/offtopic]
Кировец написа:mistreated написа:"Аджъбадем" ще поеме безплатно лечението на футболистите от представителния отбор на ЦСКА, получили травми по време на тренировка или официален мач.
Къде го пише това, братле?
mistreated написа:Кировец написа:mistreated написа:"Аджъбадем" ще поеме безплатно лечението на футболистите от представителния отбор на ЦСКА, получили травми по време на тренировка или официален мач.
Къде го пише това, братле?
http://inews.bg/%D0%A1%D0%BF%D0%BE%D1%80%D1%82/%D0%A6%D0%A1%D0%9A%D0%90-%D1%81%D1%8A%D1%89%D0%BE-%D0%BF%D0%BE%D0%B4%D0%BF%D0%B8%D1%81%D0%B0-%D0%B4%D0%BE%D0%B3%D0%BE%D0%B2%D0%BE%D1%80-%D1%81-%D1%82%D1%83%D1%80%D1%81%D0%BA%D0%B8%D1%82%D0%B5-%D0%B1%D0%BE%D0%BB%D0%BD%D0%B8%D1%86%D0%B8-%D0%90%D0%B4%D0%B6%D1%8A%D0%B1%D0%B0%D0%B4%D0%B5%D0%BC_l.a_c.392_i.157186.html
Ето ти една от много статии по въпросния договор. Не знам как не си го чул, когато го подписаха. А пък ако мислиш, че Ачъбадем, а и всяка голяма турска болница е "умряла", то си мноооого далеч от истината. Неслучайно цяла Европа вече ползва 2 дестинации за лечение - Германия и Турция. Защо? Би трябвало сам да се досещаш.
Кировец написа:Сайтът е "умрял". Чувал съм за леченията в Турция, ама нещо не мога да повярвам, че е безплатно. Прекалено лесно са я подхвърлили тази дума, а договор никой не е видял все пак и самия факт, че футболистите не се лекуват там говори еднозначно, че има нещо гнило.
mistreated написа:Кировец написа:Сайтът е "умрял". Чувал съм за леченията в Турция, ама нещо не мога да повярвам, че е безплатно. Прекалено лесно са я подхвърлили тази дума, а договор никой не е видял все пак и самия факт, че футболистите не се лекуват там говори еднозначно, че има нещо гнило.
Ами сега дали има гнило или не, аз не знам. Показвам ти какво обявиха тогава, и то не само от ЦСКА, а и от Левски, впоследствие и Локо Пд. Айде Титан хубаво са се осрали да речем, ама нали същия договор са подписали и от другите 2 клуба. А и след като излезе информация за прословутото "спонсорство" от Глобул, не мислиш ли, че щяха да отворят дума Сашетата и за този договор, ако имаше нещо гнило по него?
Кировец написа:mistreated написа:Кировец написа:Сайтът е "умрял". Чувал съм за леченията в Турция, ама нещо не мога да повярвам, че е безплатно. Прекалено лесно са я подхвърлили тази дума, а договор никой не е видял все пак и самия факт, че футболистите не се лекуват там говори еднозначно, че има нещо гнило.
Ами сега дали има гнило или не, аз не знам. Показвам ти какво обявиха тогава, и то не само от ЦСКА, а и от Левски, впоследствие и Локо Пд. Айде Титан хубаво са се осрали да речем, ама нали същия договор са подписали и от другите 2 клуба. А и след като излезе информация за прословутото "спонсорство" от Глобул, не мислиш ли, че щяха да отворят дума Сашетата и за този договор, ако имаше нещо гнило по него?
"Същият" само в онлайн пространството, аз докато не видя черно на бяло вече не вярвам, още повече, че договорът е подписван от г-н Спектакъл.
И в работата ми се убеждавам с всеки изминал ден, че е добре, когато човек има лист с параметри и подписи пред себе си, а не да се хваща за сладки думи.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 3 госта