Управлението на ЦСКА - новини,мнения, изказвания, интервюта.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Re: Управлението на ЦСКА - новини,мнения, изказвания, интервюта.

Мнениеот Кировец » 07 ное 2014 14:41

Аз емблеми на отборите виждам само в сайта на д-р Ходжев. :lol: И там пише, че са ни спонсори, а не партньори, които ни лекуват безплатно. :lol:

http://www.acibadem.com.tr/

Това пък е умрелият им сайт. Ако съдим по него мисля е ясно защо ЦСКА не праща там футболистите си. :lol:
Последна промяна от Кировец на 07 ное 2014 14:47, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 07 ное 2014 14:45

Кировец написа:Аз емблеми на отборите виждам само в сайта на д-р Ходжев. :lol: И там пише, че са ни спонсори, а не партньори, които ни лекуват безплатно. :lol:

Ходжев е връзката в България. От тук изпращат хората в Турция, като им осигуряват транспорт, преводач и настаняване през целия период на изследванията и евентуалното лечение. Казвам ти го от опит.
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 07 ное 2014 14:47

"Аджъбадем" ще поеме безплатно лечението на футболистите от представителния отбор на ЦСКА, получили травми по време на тренировка или официален мач.

Аз не знам ти какво прочиташ, ама аз виждам БЕЗПЛАТНО!

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 07 ное 2014 14:48

mistreated написа:
"Аджъбадем" ще поеме безплатно лечението на футболистите от представителния отбор на ЦСКА, получили травми по време на тренировка или официален мач.

Къде го пише това, братле?

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 07 ное 2014 14:49

mistreated написа:
BRF написа:
mistreated написа:
BRF написа:В интерес на истината тук е най-чисто от обиди!

Замислял ли си се защо е така?

Мисля,че след като Ви хваля е некоректно да подставяш под съмнение интелигентността ми!Както и да коментираш само откъси от това,което пиша и което е в твой интерес ;) !

[offtopic]Друго имах впредвид. Не си мислете, че банове не се раздават от нас. Аз лично бан с по-малко от седмица много рядко давам. Затова и секнаха някои индивиди с постоянните си обиди и заяждания.[/offtopic]

[offtopic]То си е до човека!Казах ти,че с еднодневен бан си взех бележка и не правя това,за което ме наказаха.Даже се извиних на въпросния модератор който ме банна за това,че съм му създал работа!А след онзи брутален бан по Ай Пи за две седмици и то без да съм обидил някого,се чудех дали има смисъл да пиша отново тук![/offtopic]

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 07 ное 2014 14:51

Кировец написа:
mistreated написа:

http://inews.bg/%D0%A1%D0%BF%D0%BE%D1%80%D1%82/%D0%A6%D0%A1%D0%9A%D0%90-%D1%81%D1%8A%D1%89%D0%BE-%D0%BF%D0%BE%D0%B4%D0%BF%D0%B8%D1%81%D0%B0-%D0%B4%D0%BE%D0%B3%D0%BE%D0%B2%D0%BE%D1%80-%D1%81-%D1%82%D1%83%D1%80%D1%81%D0%BA%D0%B8%D1%82%D0%B5-%D0%B1%D0%BE%D0%BB%D0%BD%D0%B8%D1%86%D0%B8-%D0%90%D0%B4%D0%B6%D1%8A%D0%B1%D0%B0%D0%B4%D0%B5%D0%BC_l.a_c.392_i.157186.html

Ето ти една от много статии по въпросния договор. Не знам как не си го чул, когато го подписаха. А пък ако мислиш, че Ачъбадем, а и всяка голяма турска болница е "умряла", то си мноооого далеч от истината. Неслучайно цяла Европа вече ползва 2 дестинации за лечение - Германия и Турция. Защо? Би трябвало сам да се досещаш.

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 07 ное 2014 14:55

mistreated написа:
Кировец написа:
mistreated написа:

http://inews.bg/%D0%A1%D0%BF%D0%BE%D1%80%D1%82/%D0%A6%D0%A1%D0%9A%D0%90-%D1%81%D1%8A%D1%89%D0%BE-%D0%BF%D0%BE%D0%B4%D0%BF%D0%B8%D1%81%D0%B0-%D0%B4%D0%BE%D0%B3%D0%BE%D0%B2%D0%BE%D1%80-%D1%81-%D1%82%D1%83%D1%80%D1%81%D0%BA%D0%B8%D1%82%D0%B5-%D0%B1%D0%BE%D0%BB%D0%BD%D0%B8%D1%86%D0%B8-%D0%90%D0%B4%D0%B6%D1%8A%D0%B1%D0%B0%D0%B4%D0%B5%D0%BC_l.a_c.392_i.157186.html

Ето ти една от много статии по въпросния договор. Не знам как не си го чул, когато го подписаха. А пък ако мислиш, че Ачъбадем, а и всяка голяма турска болница е "умряла", то си мноооого далеч от истината. Неслучайно цяла Европа вече ползва 2 дестинации за лечение - Германия и Турция. Защо? Би трябвало сам да се досещаш.

Сайтът е "умрял". Чувал съм за леченията в Турция, ама нещо не мога да повярвам, че е безплатно. Прекалено лесно са я подхвърлили тази дума, а договор никой не е видял все пак и самия факт, че футболистите не се лекуват там говори еднозначно, че има нещо гнило.

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 07 ное 2014 14:58

Кировец написа:Сайтът е "умрял". Чувал съм за леченията в Турция, ама нещо не мога да повярвам, че е безплатно. Прекалено лесно са я подхвърлили тази дума, а договор никой не е видял все пак и самия факт, че футболистите не се лекуват там говори еднозначно, че има нещо гнило.

Ами сега дали има гнило или не, аз не знам. Показвам ти какво обявиха тогава, и то не само от ЦСКА, а и от Левски, впоследствие и Локо Пд. Айде Титан хубаво са се осрали да речем, ама нали същия договор са подписали и от другите 2 клуба. А и след като излезе информация за прословутото "спонсорство" от Глобул, не мислиш ли, че щяха да отворят дума Сашетата и за този договор, ако имаше нещо гнило по него?

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 07 ное 2014 15:02

mistreated написа:
Кировец написа:Сайтът е "умрял". Чувал съм за леченията в Турция, ама нещо не мога да повярвам, че е безплатно. Прекалено лесно са я подхвърлили тази дума, а договор никой не е видял все пак и самия факт, че футболистите не се лекуват там говори еднозначно, че има нещо гнило.

Ами сега дали има гнило или не, аз не знам. Показвам ти какво обявиха тогава, и то не само от ЦСКА, а и от Левски, впоследствие и Локо Пд. Айде Титан хубаво са се осрали да речем, ама нали същия договор са подписали и от другите 2 клуба. А и след като излезе информация за прословутото "спонсорство" от Глобул, не мислиш ли, че щяха да отворят дума Сашетата и за този договор, ако имаше нещо гнило по него?

"Същият" само в онлайн пространството, аз докато не видя черно на бяло вече не вярвам, още повече, че договорът е подписван от г-н Спектакъл.
И в работата ми се убеждавам с всеки изминал ден, че е добре, когато човек има лист с параметри и подписи пред себе си, а не да се хваща за сладки думи. :roll:

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 07 ное 2014 15:04

Кировец написа:
mistreated написа:

"Същият" само в онлайн пространството, аз докато не видя черно на бяло вече не вярвам, още повече, че договорът е подписван от г-н Спектакъл.
И в работата ми се убеждавам с всеки изминал ден, че е добре, когато човек има лист с параметри и подписи пред себе си, а не да се хваща за сладки думи. :roll:

Ама аз не съм чул и футболистите на Левски да ходят там да се лекуват, което пак е странно. А сам се досещаш, че няма как да видим тези договори, а и 90% от нещата, които коментираме в този форум всеки ден. Освен да го закриваме :)

Върни се в “Архив”