Тема за борбата срещу управлението на Д.Христолов в Ботев Пд

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
PLOVDIV PEE 1912

Re: Бат Митьо праща „Ботев” във „В” група, губи лиценза

Мнениеот PLOVDIV PEE 1912 » 07 апр 2009 22:45

lpdfen написа:
Botev74 написа:Изпадаме във "В"...2012г се връщаме в "А" и за 100 годишнината се поздравявяме с титла :) :) :)

тая дето я мислиш е само в мечтите ти

Е хубаво дее разбрахме.....

Потребителски аватар
Meto_1912

Усетиха се...

Мнениеот Meto_1912 » 08 апр 2009 01:34

70 000 лева трябва да надипли президентът на Ботев Димитър Христолов. Такава е сумата, срещу която БФС ще пусне „канарчетата” да домакинстват на Локо (Мз) на националния стадион „Васил Левски” в София. Централното игрище на България и стадионът в Кюстендил са единствените варианти пред Христолов за поредното домакинство на пловдивчани. Ботев изтърпява наказание, което футболната централа лепна на клуба след бомбения ад на мача с Левски. Вариантът Кюстендил да приеме Ботев също е минимален. Нито един клуб в България не ще да приеме Четата на Митю Селския. Причината е във войната на феновете срещу президента и винаги неочакваните действия на „жълто-черната” агитка. Никой собственик на стадион у нас не ще да си сложи главата в торбата и да пусне отбора с най-дивите фенове в дома си.

http://bultras.com/

Потребителски аватар
kartago
Контакти:

Re: Усетиха се...

Мнениеот kartago » 08 апр 2009 03:33

Meto_1912 написа:
70 000 лева трябва да надипли президентът на Ботев Димитър Христолов. Такава е сумата, срещу която БФС ще пусне „канарчетата” да домакинстват на Локо (Мз) на националния стадион „Васил Левски” в София. Централното игрище на България и стадионът в Кюстендил са единствените варианти пред Христолов за поредното домакинство на пловдивчани. Ботев изтърпява наказание, което футболната централа лепна на клуба след бомбения ад на мача с Левски. Вариантът Кюстендил да приеме Ботев също е минимален. Нито един клуб в България не ще да приеме Четата на Митю Селския. Причината е във войната на феновете срещу президента и винаги неочакваните действия на „жълто-черната” агитка. Никой собственик на стадион у нас не ще да си сложи главата в торбата и да пусне отбора с най-дивите фенове в дома си.

http://bultras.com/

Аз нещо не разбрах, това хубаво ли е?!...........

Потребителски аватар
PLOVDIV PEE 1912

Re: ЛИЦЕНЗЪТ НА БОТЕВ ЗАСТРАШЕН

Мнениеот PLOVDIV PEE 1912 » 08 апр 2009 06:23

since1912 написа:СЕЛЬО, ВСИЧКИ СЕ МОЛИМ ДА УМРЕШ!

Всеки ден и час ......всяка секунда...
Последна промяна от PLOVDIV PEE 1912 на 08 апр 2009 21:09, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 08 апр 2009 06:51

kartago написа:Аз нещо не разбрах, това хубаво ли е?!...........

Аз също не разбирам този повод за гордост, но много ми прилича на "Бай Ганьо в банята" цялата работа.
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
емо73канар
Контакти:

Мнениеот емо73канар » 08 апр 2009 08:29

Да хубаво е защото СЕЛЮЮ ,ще трябва да се бръкне с 70 000 лв. за наем ,а ако случаино идат и най краините фенове и започнат да трушат нац. стадион ще трябва да се бърка с още кинти,а както всички знаем АМЕБАТА ХРИСТОЛООФ няма такива. :D :D :D ;) ;) ;) :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Потребителски аватар
Рикелме
Контакти:

Боби Димитров: Ботев е в будна кома

Мнениеот Рикелме » 08 апр 2009 08:37

Бившият изпълнителен директор на Ботев Боби Димитров заведе дело срещу клуба. Ако Ботев бъде осъден, има голяма вероятност да бъде пратен да се състезава във "В" група. "7 дни спорт" се свърза с Димитров, за да разбере мотивите му за тази крайна мярка.

- Господин Димитров, защо пуснахте иск в съда срещу Ботев?
- Идеята, с която пуснах иска в съда, е Димитър Христолов да напусне Ботев най-накрая. Не съдя клуба, а него. Смятам, че това е начин да го накараме да се махне от Ботев.

- Ако осъдите клуба, има вероятност Ботев да бъде пратен във "В" група.
- Ако клубът има нов собственик, веднага ще оттегля иска си. Причината за тези мои действия е състоянието, в което се намира Ботев в момента. Аз, както и всички други хора, които милеят за този клуб, искам Христолов да се махне. Той просто съсипва един от най-големите клубове.

- Защо Христолов не иска да продава Ботев, след като имаше няколко кандидат-купувачи?
- И аз започвам да смятам, че той нарочно не иска да продаде Ботев, въпреки финансовите затруднения, които има. В момента Ботев се намира в будна кома и единственото, което го крепи, са привържениците и няколко човека.

- Ще изпадне ли Ботев в "Б" група?
- При това управление на Христолов клубът се е запътил към "Б" група. Ботев не може да съществува по този начин. Времето на Христолов изтече, но явно той самият не го разбира и не иска да продава.

- Знаете ли дали има оферти за клуба?
- Има интерес, но не мога да си обясня защо Христолов не го продава. Изглежда ми нелогично, при положение че самият Христолов има финансови затруднения и футболистите нямат пари.

- Ако клубът изпадне или бъде пратен във "В" група, как ще реагират феновете, които са едни от най-верните в България?
- Дори и Ботев да изпадне, ако дойде нов собственик, съм сигурен, че феновете ще го приемат. Ако сега се смени собствеността и футболистите, които играят в Ботев, се мотивират, могат дори да се спасят.

Потребителски аватар
antonzzzz

Мнениеот antonzzzz » 08 апр 2009 08:49

Братя-никакво рушене на Националния,моля Ви.
70 бона са предостатъчни за удар по селския.Нека Нека не намесваме светинята Национален стадион.

Потребителски аватар
емо73канар
Контакти:

Re: ЛИЦЕНЗЪТ НА БОТЕВ ЗАСТРАШЕН

Мнениеот емо73канар » 08 апр 2009 08:52

ПЛОВДИВ ПЕЕ ти неспишли бе човече??? :roll: :roll: :roll: Нищо не каза ходили на сбирката на ЛБ ??? 8-) 8-) 8-)

galder

Re: Боби Димитров: Ботев е в будна кома

Мнениеот galder » 08 апр 2009 08:58

Абе Боби Димитров не яде ли бял хляб при Христолов? Само преди 3-4 месеца цоцаше по 3000 лв. заплата (без бонусите) и плейбойстваше из яките дискотеки, а сега реве и води дела срещу човека, който го сложи изпълнителен директор с нулевия му опит като такъв. Те и от Левски ги отпратиха поради некадърност като футболист, ама това вече е върха на тъпотията му. Мисля че и Б.Д. има голяма заслуга канарчетата да са в това положение в момента

Върни се в “Архив”