Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
kartago
Контакти:

Re: С най-смешната дузпа в историята, ЦСКА стъпи на върха

Мнениеот kartago » 05 апр 2009 22:20

sedem_!_dva написа:
vaskonti написа:Да ви кажа ли коя е най-смешната дузпа в историята? Тази, която беше отсъдена за игра с глава, познайте в чия полза. Мисля, че всички ще се съгласят с мен :!:

Имаше не по-малко смешна дузпа на Армията пак с/у Локо ПД, когато техен играч беше пред този от вашия отбор и вашия футбалер падна зад него и съдията свири дузпа, това беше също толкова смешно. Ама сега да почнем да спорим кой е по-подпиран е доста забавно за неутралните зрители. :D :D :D

Аз лично умирам от кеф........... :mrgreen: ............всичко ще си кажете..........един за друг, :mrgreen:

donvin
Контакти:

Мнениеот donvin » 05 апр 2009 22:20

накрая пак ще играем в шампионса лига,а цска ще ни гледа по телевизията :D :D :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 05 апр 2009 22:22

donvin написа:накрая пак ще играем в шампионса лига,а цска ще ни гледа по телевизията :D :D :lol: :lol: :lol:

О, с удоволствие пак бих гледал, този път обаче ъпгрейдната версия на 17 мига от пролетта :) Например 25 ми звучи доста добре :lol:
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
Sleepwalker
Контакти:

Мнениеот Sleepwalker » 05 апр 2009 22:22

Armeeca31 написа:
Sleepwalker написа:
Armeeca31 написа:Не, ви разбирам злобата.... Коя дузпа не трябваше да се свири ?!?!?
Аман, от злоба на вас като ви дадоха 2 дузпи срещу Черно Море чисти бяха, а сега защото са свирили две за нас Петиция ще дигнете за преиграване на мача !!! Аман от болни подуянски мозъци

Злоба ли приятелю?Вярно,има доста развилнели се фенове,но моля те коментирай и отговори на един мой въпрос,зададен в една друга тема,на койта така и не дочаках отговор:

Sleepwalker написа:Някой червен фен ще ми обясни ли фактът, че през повечето време агитката на ЦСКА пееше псувни срещу Левски,вместо да подкрепя собствения си отбор?Аз си знам отговора,но ми е любопитно каква теория ще чуя.

А, ти ще ми обясниш ли как в шампионската лига обиколихте с Шумен мрази ЦСКА ?!?!?

Оп,чакай сега.Не трябва ли да ми отговориш първо на въпроса,за да зададеш своя?Или ще си играем на "Въпроси без отговор"?
Ще отговоря на твоя,добре.Това знаме беше дело на 1-2-3 човека от хиляди и беше нещо спонтанно общо взето,а не предварително запланувано от фенклуба.Но нали се сещаш,че тия "песни" тая вечер не ги пяха 1-2-3 човека, пеят на всеки мач.
Отговорих ти на въпроса,сега чакам ти да отговориш на моя.
Изображение

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 05 апр 2009 22:27

Вижте сега,факт е,че имаше няколко спорни ситуации вчера във Варна и днес на Армията и всички решения,взети от съдиите бяха в полза на ЦСКА.Няма нужда да превъзнасяте първото си място,нито да ме обиждате сега на говедо и т.н. и то не само защото не съм фен на Левски,а и защото не виждам аз с какво съм обидил някого.Също така е факт,че на ЦСКА и на Левски се помага винаги,но ревът,когато се помага на Левски е много по-голям,отколкото в такива,когато се подпира ЦСКА.За последните 15 години във вечното дерби са отсъдени 15 дузпи за ЦСКА и едва 4 за Левски.Така че нека не се дават епитети на синия отбор,че е дузпаджийски,защото има примери,че доста често ситуацията е различна.Аз съм си локомотивец и се надявам да бием както на Герена,така и на Армията,но знам,че ще е трудно.Ние шампиони няма да станем,така че пожелавам на по-силния да спечели титлата.Все пак мисля,че всичко ще се реши във вечното дерби.
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 05 апр 2009 22:27

Sleepwalker написа:
Оп,чакай сега.Не трябва ли да ми отговориш първо на въпроса,за да зададеш своя?Или ще си играем на "Въпроси без отговор"?
Ще отговоря на твоя,добре.Това знаме беше дело на 1-2-3 човека от хиляди и беше нещо спонтанно общо взето,а не предварително запланувано от фенклуба.Но нали се сещаш,че тия "песни" тая вечер не ги пяха 1-2-3 човека, пеят на всеки мач.
Отговорих ти на въпроса,сега чакам ти да отговориш на моя.

Тъп въпрос, изсмукан от пръстите - сините песни против ЦСКА са не по-малко от червените срещу левски. Тоест какво точно се опитваш да кажеш?
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
cska_90
Контакти:

Мнениеот cska_90 » 05 апр 2009 22:27

SLEEPWALKER,

Абе човек това са дребни закачки ,които допринасят за атмосферта-нищо др поне за мене.Ти като псуваш примерно наистина ли го мислиш или просто ей така.Иначе има неща с които НАПЪЛНО не съм съгласен-песента за гунди например-ей това вече е простотия - спор няма.А това ,че сте наречени говеда е просто за майтапа поне аз така го разбирам.Не влагам нищо в това,още повече ,че повечето ми приятели са от вашич ЛАГЕР ;) ;) ;) ;)
Изображение

donvin
Контакти:

Мнениеот donvin » 05 апр 2009 22:28

има много филми за гледане!но този със Сашо Томов ми е най-интересен! :D :o :D :o

Потребителски аватар
bergkamp
Контакти:

Мнениеот bergkamp » 05 апр 2009 22:29

chernomorec bs написа:
kartago написа:
chernomorec bs написа:Докога тоя цирк ,извадете ги от групата тея смешници затова ще ходят по 1000 на мач!!!! Ще дойдете в Бургас на 2 май прасета какъв бой ще ядете тогава не е истина!!!!

Не разбрах, ти от Черноморец ли си, или от "Левски" ?!....... И като се съберете 100 човека агитка, какво ще стане тогава ?!....... :mrgreen:

от Черноморец съм пич и винаги ще си бъда за акулите ,но ми става болно като гледам как подпират цска всеки мач . тоя съдия ако не го накажат до живот ,ще е ебати мафията,футбола тръгва надолу!!!!СРАМ

А бе и аз съм от Черноморец,но защо винаги след като свирят дузпа за ЦСКА , футбола тръгва надолу,а като свирят за Левски е 100% - ва и безспорна.Трябва ли да припомням , колко години подред в първите кръгове на първенството,Левски започваше с по 2 дузпи и червен картон в полза в мачовете си срещу Нефтохимик...Айде свали очилцата и гледай реално,..че имаше и трета дузпа,а първата не може да се коментира , защото няма качествено повторение от нито една телевизия..Съдията повлия,защото свири много нарушения и даде много картони,ненужни според мен....А къде беше качеството в мача на Левски вчера...можеби в удара на Йовов в гредата,или в "дузпата" срещу Иванов

jony
Контакти:

Мнениеот jony » 05 апр 2009 22:31

Много по-смешни бяха дузпите за Левски срещу Локо Пд миналата година на Герена, когато за игра с глава на Йошев съдията даде дузпа, както и дузпата срещу Черно море, когато Гаджев симулира и скочи като в басейн тази есен. Тук поне имаше дърпане и борба.

Върни се в “Архив”