Мнениеот acmilan » 05 апр 2009 22:27
Вижте сега,факт е,че имаше няколко спорни ситуации вчера във Варна и днес на Армията и всички решения,взети от съдиите бяха в полза на ЦСКА.Няма нужда да превъзнасяте първото си място,нито да ме обиждате сега на говедо и т.н. и то не само защото не съм фен на Левски,а и защото не виждам аз с какво съм обидил някого.Също така е факт,че на ЦСКА и на Левски се помага винаги,но ревът,когато се помага на Левски е много по-голям,отколкото в такива,когато се подпира ЦСКА.За последните 15 години във вечното дерби са отсъдени 15 дузпи за ЦСКА и едва 4 за Левски.Така че нека не се дават епитети на синия отбор,че е дузпаджийски,защото има примери,че доста често ситуацията е различна.Аз съм си локомотивец и се надявам да бием както на Герена,така и на Армията,но знам,че ще е трудно.Ние шампиони няма да станем,така че пожелавам на по-силния да спечели титлата.Все пак мисля,че всичко ще се реши във вечното дерби.
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.