Всекидневна около Челси(Трансфери, Новини, Слухове и т.н)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
ChElSeA_FaN
Контакти:

Re: Всекидневна около Челси(Трансфери, Новини, Слухове и т.н)

Мнениеот ChElSeA_FaN » 13 май 2011 16:24

fireblood написа:Това, което си написал само доказва, че Торес просто не е за Челси.

И как го доказва ? :roll:
[wrapimg=]http://chelsea-blues.ru/0000news/lampschampion.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
Frankie Lampard
Контакти:

Мнениеот Frankie Lampard » 13 май 2011 16:36

Та с какво Бенаюн помогна за гола на Торес ? Това са глупости ... Бенаюн ли ще ни е лидера на халфовата линия ? Я стига ... Трябва си ни там играч и това е очевидно. Да не говорим, че Бенаюн имаше тежка контузия, а мисля че е и на над 30.

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 13 май 2011 18:15

Ако Кака си върне дори само на 50 % оптималната си форма, определено ще е далеч по полезен от Бенаюн.
И аз харесвам играта на евреина, но като че ли той вече много трудно ще играе това, което си може ...
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

[center][wrapimg=]http://www.rozetabg.com/wp-content/themes/corporate/iyi/logo.jpg[/wrapimg][/center]
[wrapimg=]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/353.png[/wrapimg][rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/661.png[/rimg] [rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/687.png[/rimg]

Потребителски аватар
fireblood
Контакти:

Мнениеот fireblood » 13 май 2011 19:02

ChElSeA_FaN написа:
fireblood написа:Това, което си написал само доказва, че Торес просто не е за Челси.

50 млн. 17 мача - 1 гол(и този гол дойде доста скандално след пороен дъжд и локва, която спря топката на Хлапето). Сега ще кажете дайте му време, бе.

Потребителски аватар
ChElSeA_FaN
Контакти:

Мнениеот ChElSeA_FaN » 13 май 2011 19:10

fireblood написа:
ChElSeA_FaN написа:

50 млн. 17 мача - 1 гол(и този гол дойде доста скандално след пороен и локва, която спря топката на Хлапето). Сега ще кажете дайте му време, бе.

Ти за слаба форма чувал ли си ? Руни имаше почти едногодишната голова суша,но тогава никой не каза,че не става за Юнайтед.Но така е,едни ''фенове'' подкрепят отбор и играчи само когато играят добре,а други ги подкрепяме през цялото време.
[wrapimg=]http://chelsea-blues.ru/0000news/lampschampion.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
fireblood
Контакти:

Мнениеот fireblood » 13 май 2011 19:32

И как го доказва ? :roll:[/quote]

50 млн. 17 мача - 1 гол(и този гол дойде доста скандално след пороен и локва, която спря топката на Хлапето). Сега ще кажете дайте му време, бе.[/quote]
Ти за слаба форма чувал ли си ? Руни имаше почти едногодишната голова суша,но тогава никой не каза,че не става за Юнайтед.Но така е,едни ''фенове'' подкрепят отбор и играчи само когато играят добре,а други ги подкрепяме през цялото време.[/quote]

1.Не харесвам Торес.
2.Аз ще съм първия човек, който ще напише похвали за Торес, когато той изиграе силен мач. И вече съм го правил. ;)
3.Подкрепям отбора винаги. Това, че не харесвам Торес не значи, че не подкрепям Челси. Но в момента в този форум, когото и да попиташ, ще ти каже, че когато Торес влиза в игра или е титуляр, играта на Челси не върви. Това на лоша форма ли се дължи? Изключвам мача с Уест Хям, когато той се разписа и аз се радвах така, както не се бях радвал на гол отдавна.
4.Не си мисли, че всички фенове имат като твоето мнение, затова се казва "форум", защото ангажира голям кръг от хора и всеки изразява своето мнение. ;)

Pro.Daeg
Контакти:

Мнениеот Pro.Daeg » 13 май 2011 19:47

В Англия: Анчелоти спокоен преди последния си домакински мач

Изображение

Карло Анчелоти е спокоен преди мача с Нюкасъл в неделя, който може и да се окаже последна домакинска среща на италианския спец на „Стамфорд Бридж” като мениджър на Челси.Според медиите в Англия собственикът на „сините” от Лондон Роман Абрамович вече е изгубил всякакво търпение към Анчелоти след изпусната титла в Англия и отпадането от Шампионската лига.„Не знам какво ще се случи с моето бъдеще, но не съм нервен. Спокоен съм”, коментира Анчелоти.„Не искам да мисля, че това ще е последният ми домакински мач. Концентриран съм да избера най-добрия състав, който да спечели мача и така да кажем едно „Благодаря” към феновете”, продължи Карлито.„Нашите привърженици ни подкрепяха фантастично през този нелесен за тях сезон”, каза още той.„Надявам се, все пак, че ще остана, казах го вече много пъти. Но ако нещо се промени, бързо ще намеря решение”, завърши Карло Анчелоти.

Потребителски аватар
christian825
Контакти:

Мнениеот christian825 » 14 май 2011 14:04

[center]Карлето: Искам да остана в Англия, Висшата лига ми харесва много[/center]
[center]"Ще се опитам да си намеря друг клуб от Висшата лига, ако се стигне до раздяла с Челси", призна италианецът[/center]
[center]Изображение[/center]
[center]Мениджърът на Челси Карло Анчелоти призна, че ако напусне "Стамфорд Бридж" през лятото иска да поеме друг английски отбор, защото футболът в страната му много харесва.Бъдещето на италианския специалист в лондонския клуб е под сериозна въпросителна.През настоящата кампания "Сините" като цяло разочароваха и ще завършат сезона без спечелен трофей.На Острова пък усилено се говори, че Карлето може да бъде уволнен след края на този сезон.
"Желанието ми е да остана в Англия, но ако това не е възможно, тогава ще трябва да си търся отбор на друго място. Не съм уморен да тренирам футболистите, напротив. Зареден съм с енергия. Нямам нужда от почивка. Искам да водя отбор през следващия сезон. Държа това да е Челси, защото искам да остана в клуба, но ако все пак напусна, тогава ми се иска да поема друг английски отбор", заяви Анчелоти, цитиран от "Дейли Меил"."Обичам атмосферата в Англия. Стадионите са пълни и няма насилие. Освен това хората уважават работата на треньорите. Не искам да мисля за това кой мач може да ми бъде последен начело на Челси. Двубоят срещу Нюкасъл е последният ни домакински мач през този сезон и се надявам, че ще успеем да го спечелим", добави италианецът."Съвсем ясно осъзнавам, че понякога отборите решават да направят треньорска рокада, което според мен е нормално. Сега обаче не искам да мисля за бъдещето си", каза още той.
Челси приема Нюкасъл на "Стамфорд Бридж" в неделя, а в последния кръг лондончани гостуват на Евертън, като след тези две срещи трябва да стане ясно, дали Анчелоти ще остане в клуба.Специалистът има договор с лондончани и за следващия сезон, но още не е сигурно, че ще води отбора през следващата кампания.Очаква се италианецът да обсъди бъдещето си изпълнителния директор на Челси Рон Гърли, като едва след това ще стане ясно, дали той ще напусне или не.Ако се погледне няколко години назад, тогава ясно се вижда, че собственикът на "Сините" Роман Абрамович очевидно обича да сменя треньорите.Клаудио Раниери и Аврам Грант завършиха сезона без спечелен трофей и в крайна сметка бяха уволнени от отбора, макар че евреинът се справи доста добре начело на "Сините" като заместник на Жозе Моуриньо.[/center]
[center][wrapimg=]http://i.imgur.com/GVGpODO.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
christian825
Контакти:

Мнениеот christian825 » 14 май 2011 16:24

Хълк подписа с Порто до 2016
Драконите сложиха клауза 100 млн. за разтрогването на контракта.
[center][wrapimg=]http://i.imgur.com/GVGpODO.jpg[/wrapimg][/center]

Върни се в “Архив”