ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи
И министър Кралев пита, КОЙ е Великия Оздравител!.. И аз питам, ама отговор... 
Прокобо мръсна, върви на майната си! 

miros написа:Преди няколко дни писах,че изпълкома ще е на 15.07.2016г.Засега промяна в датата няма.
Мдааа..Тогава ще има и приет ден преди това оздр.план.
Ееех Българийо!
- Долно уйно
- Контакти:
suni написа:И министър Кралев пита, КОЙ е Великия Оздравител!.. И аз питам, ама отговор...
Къде е питал същото, обърни внимание на втория абзац
http://gong.bg/bg-football/v-grupa/kras ... ime-384129
Пародийна Перуканова Лига a.k.a. ППЛ, Made in Bulgaristan
Долно уйно написа:Хахаха ето така управляват в БФС:„Правим всичко възможно да угодим, но няма как да угодим на всички. Пълно щастие няма, колкото и да искате. Аз съм вицепрезидент на БФС, откъде да знам дали ще има ЦСКА в А група. Има си хора, които преглеждат документи, не мога в момента да се ангажирам и да кажа“, сподели още вицепрезидентът на Българския футболен съюз.
Пък аз си мисля, че просто решават проблемите, спазвайки нормативната база.
То ест решението вече се знае.
Решението не го знаят само 8-9 ,,фена,, и то се в тоя подфорум.

Цирковете край нямат, заеби...
@ Всеки си прехвърля топката на другия... коври гадни!
@ Всеки си прехвърля топката на другия... коври гадни!
Долно уйно написа:suni написа:И министър Кралев пита, КОЙ е Великия Оздравител!.. И аз питам, ама отговор...
Ми, човека увърта и чака, некой да предложи Планът... След няколко седмици ще връчи ключовете на Триото и няма проблем /кака се омъжи/.

-
гражданин от село
vaskonti написа:гражданин от село написа:vaskonti написа:гражданин от село написа:[
Де юре - да.Де факто - не.
Да, именно за това те питам какъв е той, че да назначава и уволнява в ПФК ЦСКА АД? Знаеш ли какво пише в правилника при случай на намеса на външен човек в делата на един клуб?
Виж в предишния ми отговор на твоето мнение цитата от Венци Стефанов!
Ами понеже съм наясно, че всичките ви отговори са все такива "остроумия" , затова и ти казах да не си правиш труда да отговаряш. Щом не виждаш нищо незаконно в това Литекс да си кичи емблема, принадлежаща на друго дружество, която на всичко от горе е и под запор, наистина е пълна загуба на време да говорим, честно ти казвам.
Е, ти щом виждаш нещо незаконно си е твой проблем.А, откога е под запор емблемата и чак сега ли ти направи впечатление?
- Долно уйно
- Контакти:
suni написа:Долно уйно написа:suni написа:И министър Кралев пита, КОЙ е Великия Оздравител!.. И аз питам, ама отговор...
Ми, човека увърта и чака, некой да предложи Планът... След няколко седмици ще връчи ключовете на Триото и няма проблем /кака се омъжи/.
За оздравители никъде неговори, но за история да
Моят съвет е към хората, които искат да върнат успехите на клуба, да се отнасят с уважение към историята на клуба, към великите спортисти, трябва да сме по-внимателни и да спазваме законодателството, от там нататък всичко ще си дойде на мястото", допълни Кралев.
Пародийна Перуканова Лига a.k.a. ППЛ, Made in Bulgaristan
-
гражданин от село
Долно уйно написа:Хахаха ето така управляват в БФС:„Правим всичко възможно да угодим, но няма как да угодим на всички. Пълно щастие няма, колкото и да искате. Аз съм вицепрезидент на БФС, откъде да знам дали ще има ЦСКА в А група. Има си хора, които преглеждат документи, не мога в момента да се ангажирам и да кажа“, сподели още вицепрезидентът на Българския футболен съюз.
Пък аз си мисля, че просто решават проблемите, спазвайки нормативната база.
То ест решението вече се знае.
И защо реши, че това подчертаното означава неспазване на нормативната база?Ще я спазят угодявайки, както за Левски в Благоевград.
Долно уйно написа:suni написа:Долно уйно написа:suni написа:И министър Кралев пита, КОЙ е Великия Оздравител!.. И аз питам, ама отговор...
За оздравители никъде неговори, но за история даМоят съвет е към хората, които искат да върнат успехите на клуба, да се отнасят с уважение към историята на клуба, към великите спортисти, трябва да сме по-внимателни и да спазваме законодателството, от там нататък всичко ще си дойде на мястото", допълни Кралев.
И Гриша Ганчев чака да се проведе заседание на Изпълкома и след него да бъде официално обявено завръщането на ЦСКА в елита...
П.П. Под велики спортисти има предвид Стоичков, Никодимов, Марков и т. н... предполагам...