Спортният министър Красен Кралев заяви, че не бива да се допускат два клуба с името ЦСКА. Кралев не пожела да уточни на кой клуб ще предостави стадион "Българска армия", но заяви, че няма да бяга от отговорност и ще вземе решение, когато му дойде времето. "Разбира се, че да има два клуба с името ЦСКА, ще бъде парадокс. Не бива да се допуска такова нещо, но нека видим какво ще се случи. Дали ще има оздравителен план и дали ще се стигне до това да има два клуба. Това са пропуски на законодателството и нормите. Сега не желая на коментирам министерството на спорта на кой ще предостави "Армията" и базата в Панчарево. Има доста процеси, които трябва да минат. Чак тогава ще взема решение. Няма да избягам от отговорност. Ще си понеса последствията от взетото решение", заяви Кралев. info:http://www.sportal.bg/news.php?news=610411ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи
[center]Министър Кралев: Не може да има два клуба с името ЦСКА[/center]
Спортният министър Красен Кралев заяви, че не бива да се допускат два клуба с името ЦСКА. Кралев не пожела да уточни на кой клуб ще предостави стадион "Българска армия", но заяви, че няма да бяга от отговорност и ще вземе решение, когато му дойде времето. "Разбира се, че да има два клуба с името ЦСКА, ще бъде парадокс. Не бива да се допуска такова нещо, но нека видим какво ще се случи. Дали ще има оздравителен план и дали ще се стигне до това да има два клуба. Това са пропуски на законодателството и нормите. Сега не желая на коментирам министерството на спорта на кой ще предостави "Армията" и базата в Панчарево. Има доста процеси, които трябва да минат. Чак тогава ще взема решение. Няма да избягам от отговорност. Ще си понеса последствията от взетото решение", заяви Кралев. info:http://www.sportal.bg/news.php?news=610411
Спортният министър Красен Кралев заяви, че не бива да се допускат два клуба с името ЦСКА. Кралев не пожела да уточни на кой клуб ще предостави стадион "Българска армия", но заяви, че няма да бяга от отговорност и ще вземе решение, когато му дойде времето. "Разбира се, че да има два клуба с името ЦСКА, ще бъде парадокс. Не бива да се допуска такова нещо, но нека видим какво ще се случи. Дали ще има оздравителен план и дали ще се стигне до това да има два клуба. Това са пропуски на законодателството и нормите. Сега не желая на коментирам министерството на спорта на кой ще предостави "Армията" и базата в Панчарево. Има доста процеси, които трябва да минат. Чак тогава ще взема решение. Няма да избягам от отговорност. Ще си понеса последствията от взетото решение", заяви Кралев. info:http://www.sportal.bg/news.php?news=610411Re: ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи
гражданин от село написа:eMs1 написа:гражданин от село написа:vaskonti написа:гражданин от село написа:Не виждам нещо да е нарушено, още по-малко пък някоя норма, която е определена като закон.
Не съм и очаквал да видиш нещо.
Ето ти един безкрайно елементарен въпрос - какъв точно се явява Ганчев в ПФК ЦСКА АД, че да назначава и уволнява?
Хич и не очаквам смислен отговор, така че няма смисъл да си правиш труда.
Къде под някой документ за назначение или уволнение седи подписа на Ганчев?
Т.е. Ганчев е никой в ЦСКА?
Де юре - да.Де факто - не.
Да, именно за това те питам какъв е той, че да назначава и уволнява в ПФК ЦСКА АД? Знаеш ли какво пише в правилника при случай на намеса на външен човек в делата на един клуб?
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...[/center]
soilwork написа:Ама да ,разбира се....вече е на път обратно1982 написа:От Дубай до Франция е половин ден път.
Не твърдя нищо със сигурност, просто споменавам, че принципно няма проблем да е бил в Дубай до вчера или онзи ден, след което да е долетял във Франция. Силно се съмнявам, че би висял на цялото европейско, сега е време за почивки.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
-
гражданин от село
vaskonti написа:Ами по-горе ти изброих няколко неща, още колко пъти да го правя?
Ами, аз също ти писах, че не виждам нарушение на някой правилник на бфс, още по-малко пък закон.Всичко това са някакви твои предположения за неща, които не ти се е искало да се случат или просто "търсиш под вола теле" (Венци Стефанов)
Кралев и той мишкува, чака да види накъде ще задуха вятърът, за да вземе поредното популистко решение, всички са един дол дренки - Кралев, БФС и т.н., гнус ме е, че живея в една държава с такива пластелини.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
-
гражданин от село
vaskonti написа:гражданин от село написа:eMs1 написа:гражданин от село написа:vaskonti написа:гражданин от село написа:Не виждам нещо да е нарушено, още по-малко пък някоя норма, която е определена като закон.
Не съм и очаквал да видиш нещо.
Ето ти един безкрайно елементарен въпрос - какъв точно се явява Ганчев в ПФК ЦСКА АД, че да назначава и уволнява?
Хич и не очаквам смислен отговор, така че няма смисъл да си правиш труда.
Къде под някой документ за назначение или уволнение седи подписа на Ганчев?
Т.е. Ганчев е никой в ЦСКА?
Да, именно за това те питам какъв е той, че да назначава и уволнява в ПФК ЦСКА АД? Знаеш ли какво пише в правилника при случай на намеса на външен човек в делата на един клуб?
Виж в предишния ми отговор на твоето мнение цитата от Венци Стефанов!
- Маги Стралска
1982 написа:Кралев и той мишкува, чака да види накъде ще задуха вятърът, за да вземе поредното популистко решение, всички са един дол дренки - Кралев, БФС и т.н., гнус ме е, че живея в една държава с такива пластелини.
хи хи.... чудя се.... има ли нещо в БГ.... дет да се случва нормално.... или сичко става по втория начин.....
- Долно уйно
- Контакти:
soilwork написа:То и ти онзи ден каза че, Перуци бил на почивка в Дубай и въобще не мислел за Европейското.....Долно уйно написа:
Всеки е свободен да пише, каквото пожелае, идиотското е, че има много хора, които да вярват на този придворен шутЩе следим с интерес и останалите ти прогнози -ти нали си "хортуваш " с хора от БФС-то по детски турнири ,Данониади и т.н
Точно така, писах го в неделя или понеделник.
Перуци е бил миналата седмица в Дубай или си мислиш, че той ще седи там един месец?
Вчера беше вторник.
Сори забравих, че си от групата, която не обича да следва хронологията на сроковете.
Какво е Данониада, защото републиканско първенство (турнир) по футбол за момичета до 12 годишна възраст зная, какво е?
Пародийна Перуканова Лига a.k.a. ППЛ, Made in Bulgaristan
гражданин от село написа:vaskonti написа:гражданин от село написа:[
Виж в предишния ми отговор на твоето мнение цитата от Венци Стефанов!
Ами понеже съм наясно, че всичките ви отговори са все такива "остроумия" , затова и ти казах да не си правиш труда да отговаряш. Щом не виждаш нищо незаконно в това Литекс да си кичи емблема, принадлежаща на друго дружество, която на всичко от горе е и под запор, наистина е пълна загуба на време да говорим, честно ти казвам.
[center]I'll be the savior of you all
- Долно уйно
- Контакти:
Хахаха ето така управляват в БФС:
Пък аз си мисля, че просто решават проблемите, спазвайки нормативната база.
То ест решението вече се знае.
„Правим всичко възможно да угодим, но няма как да угодим на всички. Пълно щастие няма, колкото и да искате. Аз съм вицепрезидент на БФС, откъде да знам дали ще има ЦСКА в А група. Има си хора, които преглеждат документи, не мога в момента да се ангажирам и да кажа“, сподели още вицепрезидентът на Българския футболен съюз.
Пък аз си мисля, че просто решават проблемите, спазвайки нормативната база.
То ест решението вече се знае.
Пародийна Перуканова Лига a.k.a. ППЛ, Made in Bulgaristan