Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Sleepwalker
Контакти:

Re: С най-смешната дузпа в историята, ЦСКА стъпи на върха

Мнениеот Sleepwalker » 05 апр 2009 22:06

Armeeca31 написа:Не, ви разбирам злобата.... Коя дузпа не трябваше да се свири ?!?!?
Аман, от злоба на вас като ви дадоха 2 дузпи срещу Черно Море чисти бяха, а сега защото са свирили две за нас Петиция ще дигнете за преиграване на мача !!! Аман от болни подуянски мозъци

Злоба ли приятелю?Вярно,има доста развилнели се фенове,но моля те коментирай и отговори на един мой въпрос,зададен в една друга тема,на койта така и не дочаках отговор:

Sleepwalker написа:Някой червен фен ще ми обясни ли фактът, че през повечето време агитката на ЦСКА пееше псувни срещу Левски,вместо да подкрепя собствения си отбор?Аз си знам отговора,но ми е любопитно каква теория ще чуя.
Изображение

Потребителски аватар
kartago
Контакти:

Мнениеот kartago » 05 апр 2009 22:08

chernomorec bs написа:
kartago написа:
chernomorec bs написа:Докога тоя цирк ,извадете ги от групата тея смешници затова ще ходят по 1000 на мач!!!! Ще дойдете в Бургас на 2 май прасета какъв бой ще ядете тогава не е истина!!!!

Не разбрах, ти от Черноморец ли си, или от "Левски" ?!....... И като се съберете 100 човека агитка, какво ще стане тогава ?!....... :mrgreen:

от Черноморец съм пич и винаги ще си бъда за акулите ,но ми става болно като гледам как подпират цска всеки мач . тоя съдия ако не го накажат до живот ,ще е ебати мафията,футбола тръгва надолу!!!!СРАМ

Мой съвет пич, гледай си отбора ! Питаха те за дузпата във Варна, мога да ти напомня и дузпата срещу Локомотив СФ в Сливен!..... А не ти ли става болно когато подпират "Левски" ?! Или ти избирателно страдаш ?! Щото не знам провинциален отбор който да не страда от такива подпирания от страна и на двата гранда ?!....

cristely
Контакти:

Мнениеот cristely » 05 апр 2009 22:10

Да, най-добре да изгонят Иван Иванов в националния. Там ше цъфне и ше върже. А тоя Алекс да не се прави на вода ненапита. Когато видя да свирят 2 дузпи в един мач срещу ЦСКА тогава мога да приема всичко, което пише(същото и за Левски). Но до тогава да си затвори устата и да си трайка в кьошето докато съдиите носят отбора му към шампионската титла. А после без редовен лиценз пак да правят циркове... Оправете си първо кочинката, а после погледнете към титлата. Срам!!!

koi4i

Мнениеот koi4i » 05 апр 2009 22:10

Прасетааа имате късмет,че утре миньор ше бие сливен и ще е поредния отбор,който ще ви полегне.Видя се днес,че Славия реши да играе(за което ги поздравявам) и увехнахте,та съдията треаше да ви измъква.
ТИТАН ОСТАНИ И ДЕЛОТО СИ ДОВЪРШИ

radosta_na_naroda
Контакти:

Мнениеот radosta_na_naroda » 05 апр 2009 22:11

Сашо Апашо "оправи" червеното отборче по такъв начин, че ще им държи влага доста време . И по три дузпи да има свирят от тук нататък на червените, няма да им помогне особено !

Потребителски аватар
ticha.ultras
Контакти:

Мнениеот ticha.ultras » 05 апр 2009 22:11

chernomorec bs написа:След съдийски разстрел за Левски във Варна и реферски комфорт за ЦСКА в София, червените стъпиха на върха в "А" група с най-смешната дузпа, която някога е свирена в историята.

Приятел, ти кой мач си гледал във Варна, щот чета тука "съдийски разстрел"... Яд те е щото в Бургас нямаше дуспа в 89' минута и минахме с спечелена точка... :?

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 05 апр 2009 22:12

Да ви кажа ли коя е най-смешната дузпа в историята? Тази, която беше отсъдена за игра с глава, познайте в чия полза. Мисля, че всички ще се съгласят с мен :!:
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
Armeeca31
Контакти:

Мнениеот Armeeca31 » 05 апр 2009 22:13

Sleepwalker написа:
Armeeca31 написа:Не, ви разбирам злобата.... Коя дузпа не трябваше да се свири ?!?!?
Аман, от злоба на вас като ви дадоха 2 дузпи срещу Черно Море чисти бяха, а сега защото са свирили две за нас Петиция ще дигнете за преиграване на мача !!! Аман от болни подуянски мозъци

Злоба ли приятелю?Вярно,има доста развилнели се фенове,но моля те коментирай и отговори на един мой въпрос,зададен в една друга тема,на койта така и не дочаках отговор:

Sleepwalker написа:Някой червен фен ще ми обясни ли фактът, че през повечето време агитката на ЦСКА пееше псувни срещу Левски,вместо да подкрепя собствения си отбор?Аз си знам отговора,но ми е любопитно каква теория ще чуя.

А, ти ще ми обясниш ли как в шампионската лига обиколихте с Шумен мрази ЦСКА ?!?!?
Изображение

Потребителски аватар
sedem_!_dva

Мнениеот sedem_!_dva » 05 апр 2009 22:16

vaskonti написа:Да ви кажа ли коя е най-смешната дузпа в историята? Тази, която беше отсъдена за игра с глава, познайте в чия полза. Мисля, че всички ще се съгласят с мен :!:

Имаше не по-малко смешна дузпа на Армията пак с/у Локо ПД, когато техен играч беше пред този от вашия отбор и вашия футбалер падна зад него и съдията свири дузпа, това беше също толкова смешно. Ама сега да почнем да спорим кой е по-подпиран е доста забавно за неутралните зрители. :D :D :D
NON MOLLARE MAI

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 05 апр 2009 22:19

sedem_!_dva написа:
vaskonti написа:Да ви кажа ли коя е най-смешната дузпа в историята? Тази, която беше отсъдена за игра с глава, познайте в чия полза. Мисля, че всички ще се съгласят с мен :!:

Имаше не по-малко смешна дузпа на Армията пак с/у Локо ПД, когато техен играч беше пред този от вашия отбор и вашия футбалер падна зад него и съдията свири дузпа, това беше също толкова смешно. Ама сега да почнем да спорим кой е по-подпиран е доста забавно за неутралните зрители. :D :D :D

За симулации дузпи се свирят колкото щеш. Но за игра с глава доста рядко.
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Върни се в “Архив”