Дудек
Мигел Переа Милито Антонио Лопес
Педро Леон Банега Пауло Асунсао Ромарик
Боян Форлан
И съм сигурен че ще бие всичките ваши
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
enguerino написа:Моя идеален отбор за сезона пък е този
Дудек
Боян Форлан
megan fox написа:enguerino написа:Моя идеален отбор за сезона пък е този
Дудек
Боян Форлан
Прав си, ще ги бие, но не и на футбол... още някоя смъртна резерва не успя ли да измислиш?![]()
![]()
megan fox написа:Нали ти е ясно, че има първенства, където със състав като твоят без проблеми можеш да станеш шампион?!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
enguerino написа:megan fox написа:Нали ти е ясно, че има първенства, където със състав като твоят без проблеми можеш да станеш шампион?!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
С Форлан във форма в атака ще се боря за влизане в Уефа минимум
megan fox написа:enguerino написа:megan fox написа:Нали ти е ясно, че има първенства, където със състав като твоят без проблеми можеш да станеш шампион?!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
С Форлан във форма в атака ще се боря за влизане в Уефа минимум
Това за кое първенство?! Защото с такъв състав в родната "А" група си твърдо шампион и направо ще играеш в квалификациите за ШЛ, че даже със същият състав можеш да спечелиш шампионатите на всичките балкански страни + Шотландия, Австрия, Дания и други подобни забутани първенства...
Madridist написа:enguerino,аз от твоя състав бих сменил Милито с Раул Албиол. Милито е няколко класи над него.
Madridist написа:enguerino,аз от твоя състав бих сменил Милито с Раул Албиол. Милито е няколко класи над него.
dunavfc написа:ББ е достатъчно богат за да си позволи да отпраши където си поиска,той обаче,не се е отказал и му се занимава с политика,защото му пука за народа.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 4 госта