ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
soilwork
Контакти:

Re: ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Мнениеот soilwork » 22 юни 2016 13:24

[center]Правната комисия към БФС е дала зелена светлина на дружеството ПФК ЦСКА – София на Гриша Ганчев и Христо Стоичков да участва в новосформираната Първа лига, пише „Тема спорт“. Реално няма и причина това да не се случи, така че процедурата е чиста формалност. Решението обаче ще бъде обявено следващата седмица, когато ще има Изпълком.[/center] Изображение „Каквото има за ЦСКА, ще го обявим в най-скоро време, не се притеснявайте. Надя­вам се още до края на седми­цата да го съобщим. Изпълко­мът ще се проведе, когато го насрочи президентът на БФС. Но такъв със сигурност ще има. Тази седмица очевидно няма да има Изпълком. С твърда дата не искам да се наемам, но не мисля, че ще се проточи дълго“, каза изпълнителният директор на БФС Борислав Попов. [center]Изображение[/center] Очаква се Изпълкомът да се проведе през следващата седмица. До този момент ня­колко независими източници коментираха пред „Тема Спорт“, че Правната коми­сия е дала зелена светлина на дружеството. Реално погле­днато, няма и причини то да бъде спряно. „Очаквам в най-кратки срокове становището на Правната комисия. Те все още не са ми го връчили. До­колкото разбрах, не е подпи­сано от всички юристи и за­ради това не са ми го дали. Те са на различни места, хо­дят, събират се… Малко труден технологически про­цес е. Организационна работа, без нея не може“, обясни Попов.

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 22 юни 2016 13:25

suni написа:Кой ще внесе оздравителен план и кога??? :?
КОЙ ??? :?
Айде оздравителите, остават два дена... :(

Ганчев?
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
sizif
Контакти:

Мнениеот sizif » 22 юни 2016 13:26

Маги Стралска написа:
sizif написа:
Маги Стралска написа:
sizif написа:Тоя ферман не съм го чел.

явно четенето не ти е присъщо....

Глупости.В моята група всички са умни и интелигентни и с високи доходи.Това не пречи да сме ултраси.

хи хи..... повярвах ти от първия път.... :)

Аз не искам да ми вярваш.Ходя си на мачове и това е.Такива като теб които не живеят в България въобще не ме интересуват.Имах друго отношение към теб и не се заяждам и не те обиждам но явно съм бъркал.

не съм искала да те обидя..... извинявай....

пп.... ако ЦСКА не бъде оздравен.... нищо не може да го замени.... ще си ходя на мачовете на Байерн.... както и досега.... но ЦСКА е детската ми любов.... и нищо няма да го измести от сърцето ми.....

Пфк не може да бъде оздравен.Няма начин да се платят 25 милиона.Отделно за стадион 30-40 милиона.10 милион за бюджет на година.Това прави близо 100 милиона само за три години.
Нищо общо нямате с Апостола

Потребителски аватар
HekakaB
Контакти:

Мнениеот HekakaB » 22 юни 2016 13:26

Altarf написа:Предлагането на оздравителен план, което явно изчакват от БФС, няма да внесе никаква яснота относно бъдещето на старото дружество.
Дори такъв да бъде предложен, не е ясно дали ще бъде приет от кредиторите. А най-рано такъв може да бъде приет на 20 юли, за когато е насрочено събрание на кредиторите. Чрез старото търговско дружество не може да се развива спортна дейност поне през следващата година поради ред причини, изброявани много кратно (санкции, липса на инфраструктура, липса на играчи, липса на средства и многомилионни дългове). Заради това смятам, че отлагането на БФС е проява на страх пред фактори, които желаят злото на ЦСКА и са крайно недоволни, че клубът ще участва в Първа лига през новия сезон със силен отбор и финасова стабилност. Те самите не знаят какво ще се случи и са също жертва на бруталната пропагандна война на левскари, недоброжелатели и медии като 7 дни спорт, които не спряха да бълват лъжи, уплашени от случващото се. Реално обаче никой не е изявил желание да оздравява и оздравителен план не е представен. Такъв може да бъде представен само от недоброжелател, който иска да внася раздори сред армейската публика, тъй като оздравяването на това прогнило дружество е финансово неизгодно. Единствено ГГ обеща да представи план, но заради тънкообидните фенове, а не защото някога е имал сериозно намерение да спасява старото търговско дружество.

С две думи - ситуацията около старото търговско дружество няма да се промени след една или две седмици, което прави отлагането на БФС абсолютон ненужно. Така или иначе на дружеството на ГГ не може да бъде отказано участие в Първа лига. Какво си мислят и какво кротя в изпълкома, може само да гадаем.

Стига сте повтаряли тоя 20-ти юли като мантра.Това събрание е насрочено от съда и ще се проведе, ако не бъде предложен оздравителен план.Ако бъде предложен такъв, съда има седмица да го одобри.Още седмица за корекции, и след това срок от 45 дена в който ще има събрание.Това събрание на 20-ти автоматично се изпарява,ако до понеделник има внесен план.
golemia написа:...Там в Софийското полЕ играе тим от ЕтрополЕ.На Ловеч с играчите и на ЦСКА припознавачите... :)

Потребителски аватар
Маги Стралска

Мнениеот Маги Стралска » 22 юни 2016 13:27

sizif написа:Пфк не може да бъде оздравен.Няма начин да се платят 25 милиона.Отделно за стадион 30-40 милиона.10 милион за бюджет на година.Това прави близо 100 милиона само за три години.

ОК.... значи край.... сбогом ЦСКА....

Потребителски аватар
soilwork
Контакти:

Мнениеот soilwork » 22 юни 2016 13:27

Явно всичко е наред с Комисиите и чакаме г-н Михайлов да се завърне от заслужената му почивка в Дубай -Франция 8-)

Потребителски аватар
suni

Мнениеот suni » 22 юни 2016 13:28

vaskonti написа:
suni написа:Кой ще внесе оздравителен план и кога??? :?
КОЙ ??? :?
Айде оздравителите, остават два дена... :(

Ганчев?

Може, ама ще е проформа и няма да бъде приет. Давай некой друг. :)
Прокобо мръсна, върви на майната си! Изображение

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 22 юни 2016 13:31

sizif написа:
Маги Стралска написа:
sizif написа:
Маги Стралска написа:

Глупости.В моята група всички са умни и интелигентни и с високи доходи.Това не пречи да сме ултраси.

Аз не искам да ми вярваш.Ходя си на мачове и това е.Такива като теб които не живеят в България въобще не ме интересуват.Имах друго отношение към теб и не се заяждам и не те обиждам но явно съм бъркал.

пп.... ако ЦСКА не бъде оздравен.... нищо не може да го замени.... ще си ходя на мачовете на Байерн.... както и досега.... но ЦСКА е детската ми любов.... и нищо няма да го измести от сърцето ми.....

Пфк не може да бъде оздравен.Няма начин да се платят 25 милиона.Отделно за стадион 30-40 милиона.10 милион за бюджет на година.Това прави близо 100 милиона само за три години.

Очевидно и хиляда пъти да ви се каже едно нещо, пак няма да вденете, но ще пробвам за хиляда и първи - при оздравяване не се плаща целия дълг, а примерно половината. Или една трета. Произволна цифра, която се предлага на кредиторите и те решават дали им изнася или предпочитат студената вода.
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
soilwork
Контакти:

Мнениеот soilwork » 22 юни 2016 13:31

suni написа:Може, ама ще е проформа и няма да бъде приет. Давай некой друг. :)
Нашите го играят умряла лисица и накрая ще сюрпризират всички неверници :lol:

Потребителски аватар
golemia

Мнениеот golemia » 22 юни 2016 13:34

sizif написа:
Маги Стралска написа:
sizif написа:
Маги Стралска написа:

На тебе кой ти каза че 25 млн.трябва да се дават?
Ееех Българийо!

Върни се в “Архив”