russia написа:Отлагат решението за ЦСКА
То беше ясно, ще отлагат до последно и после ще кажат, ами няма какво да направим, "Литекс-Цска" в Б група, ЦСКА (ако има някакъв план) в В група и така, по-живо по-здраво, и кой ще е виновен?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
russia написа:Отлагат решението за ЦСКА
eMs1 написа:russia написа:Отлагат решението за ЦСКА
То беше ясно, ще отлагат до последно и после ще кажат, ами няма какво да направим, "Литекс-Цска" в Б група, ЦСКА (ако има някакъв план) в В група и така, по-живо по-здраво, и кой ще е виновен?
golemia написа:Ти остави ама припознавачите все се бъзикат че ПФК ЦСКА АД нямат играчи и как щели да играят в Б или В група.Ами да кажат според тях при отказ на БФС да признае урода тези дето са с емблемата на ЦСКА в Тетевен къде ще ходят?Аз мисля...у дома.В ПФК ЦСКА АД.
golemia написа:...Там в Софийското полЕ играе тим от ЕтрополЕ.На Ловеч с играчите и на ЦСКА припознавачите...
HekakaB написа:golemia написа:Ти остави ама припознавачите все се бъзикат че ПФК ЦСКА АД нямат играчи и как щели да играят в Б или В група.Ами да кажат според тях при отказ на БФС да признае урода тези дето са с емблемата на ЦСКА в Тетевен къде ще ходят?Аз мисля...у дома.В ПФК ЦСКА АД.
Тц, те 90% от тия са си играчи на Литекс.Имат си договори с тях.Никъде нямата да ходят.Ще ходят де.В Ловеч, където си бяха.
ПФК ЦСКА АД може да си играе във В група с юношите без проблем.За там договори не трябват.
eMs1 написа:russia написа:Отлагат решението за ЦСКА
golemia написа:...Там в Софийското полЕ играе тим от ЕтрополЕ.На Ловеч с играчите и на ЦСКА припознавачите...
седемнамалко написа:eMs1 написа:russia написа:Отлагат решението за ЦСКА
На колко се ловим на бас, че ако това се случи (вероятно) 99% от припознатките ще гледат да се присламчат към вас и ще твърдят, че те "винаги са си били от ЦСКА"? Въпроса е вие какво ще ги правите!
Потребители, разглеждащи този форум: Google [Bot] и 3 госта