ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
HekakaB
Контакти:

Re: ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Мнениеот HekakaB » 22 юни 2016 10:13

petko.h.markov написа:
Маги Стралска написа:няма да споря повече за марките..... пък и за мен няма значение ГГ дали ше купи марката или не.... защото сърцето ми е червено.... а оранжевото не е червено.... и никога няма да е..... и това трябва редовно да се напомня на феновете на Литекс (Етрополе).... :)

И каква беше целта и ползата от тези примери с фирми от икономиката? От фирми произвеждащи компютри,автомобили даже такива за ел.контакти.
Тези емблеми на Мерцедес върху капака на Лада,сменени двигатели,производители на бира даже.
ЦСКА е футболен клуб,ако сте забравили.Коя от посочените фирми е играла полуфинал с Байерн?Или техен служител е спечелил Златната обувка.
Не срещнах тук нито един,който да е променил мнението след като е прочел друго."Бетонови глави"

ЦСКА когато е играл с Байерн не е имало изискване да е търговско дружество.Други времена, други правила.Днеска има такова изискване.За ФИФА и УЕФА футболен клуб = юридическо лице. Утре ГГ може да докара Роналдо и компания на лагер в Тетевен, Литекс няма да стане Реал Мадрид.Това не стана ли ти ясно?
golemia написа:...Там в Софийското полЕ играе тим от ЕтрополЕ.На Ловеч с играчите и на ЦСКА припознавачите... :)

Потребителски аватар
Маги Стралска

Мнениеот Маги Стралска » 22 юни 2016 10:15

petko.h.markov написа:
Маги Стралска написа:няма да споря повече за марките..... пък и за мен няма значение ГГ дали ше купи марката или не.... защото сърцето ми е червено.... а оранжевото не е червено.... и никога няма да е..... и това трябва редовно да се напомня на феновете на Литекс (Етрополе).... :)

И каква беше целта и ползата от тези примери с фирми от икономиката? От фирми произвеждащи компютри,автомобили даже такива за ел.контакти.
Тези емблеми на Мерцедес върху капака на Лада,сменени двигатели,производители на бира даже.
ЦСКА е футболен клуб,ако сте забравили.Коя от посочените фирми е играла полуфинал с Байерн?Или техен служител е спечелил Златната обувка.
Не срещнах тук нито един,който да е променил мнението след като е прочел друго."Бетонови глави"

няма полза.... просто малко интелектуално упражнение... носещо най-вече естетическа наслада.... без да има за цел да убеждава някого за нещо.... защото както казах.... оранжевото не е червено.... и никога няма да е.....

пп... чао засега.... след час-два пак ше намина.... да видя накъде върви дискусията.... :)

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 22 юни 2016 10:19

sizif написа:
eMs1 написа:В крайна сметка, най-вероятно, с оглед на всичко до сега, Литекс ще успее да се премести на Армията, може и марката да купят, тук масово ще има празненства, ЦСКА ще си замине и така....
Равносметката ще бъде на стадиона, тия мантри с 95% само тези дето ги пишат си вярват. Поне от хората с които ходим на мачове, от примерно 20-на човека, 18 са на моето мнение, не е представителна извадка, но...абе ще поживеем, ще видим.
Все пак, нали има още "юридически врътки", чакаме :lol:

Още един който с 18 които няма да ходи.А ти ходил ли си редовно?На нас не ни пука,че 100 измислени Армейци няма да идват.

Етрополец, фен на Литекс, да обижда на неистински армейци, леле, какво доживяхме, какво безочие. :lol: :lol:
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
russia

Мнениеот russia » 22 юни 2016 10:56

Вие – по идиотски радостни глашатаи на нечовешката подигравка и гавра с ЦСКА! Излиза един от собствениците след спечелената купа от стадион с над 35 хиляди зрители и казва – „Това е един мъртвец, който няма как да бъде съживен!“. Назначават ни един пехливанин за директор и всички пляскат в екстаз за поредния „мъдър ход на Гришата“. Решение за преименуване на ФК Лупи?!? Това ли е моделът за чисто и прозрачно управление? Как на някой не му стана поне малко гадно? Един пехливанин, от когото никой досега не се сети да вземе интервю, като заемащ толкова важен пост в съдбоносен момент за клуба, ще ни преименува на ФК Лупи и вие сте в еуфория! НЯМАТЕ ЛИ СРАМ БЕ?!?! Нямате...! Не ме интересува и не ме е интересувало никога „синьото“ мнение. Въпросът с „припознаването“ не е дали ще ме е срам от тях, а дали ще ме е срам от мен!
Безумие... Не Титан, не Лупи, не ВБ, ГГ, ББ или БМ ликвидираха ЦСКА – ние, самите НИЕ го направихме! Великата червена публика уби любовта си!
Тръгнете ли по мачове на един новосформиран изрод, не носете нашите шалове, не пейте нашите песни! В тях се пее, че и „в огъня ще вляза да пазя честта си“, че „няма да те предадем, ако трябва ще умрем“ и сме „вечно верни, до болка предани“! Няма да отива просто...

Ще се намерим...в друго време, в друг свят!

Това е истината!
THE G.A.M.E написа:...не се изказвай по исторически въпроси, когато по-същите, си компетентен колкото чукча, по-квантова физика.

petko.h.markov
Контакти:

Мнениеот petko.h.markov » 22 юни 2016 10:58

HekakaB написа:
petko.h.markov написа:

ЦСКА когато е играл с Байерн не е имало изискване да е търговско дружество.Други времена, други правила.Днеска има такова изискване.За ФИФА и УЕФА футболен клуб = юридическо лице. Утре ГГ може да докара Роналдо и компания на лагер в Тетевен, Литекс няма да стане Реал Мадрид.Това не стана ли ти ясно?

На мен ми е ясно,но на теб не ти ясно моето мнение по въпроса с това чудо на природата.
И сега кога ще има Изпълком?От всички до сега "твърдо обявени" дати няма нито един познал.
Правната комисия и ЛК ли ще го отнесат накрая.

Haralampy
Контакти:

Мнениеот Haralampy » 22 юни 2016 11:00

:mrgreen:

Тоя дългия "ферман", дето го цитирате 10 пъти е много "свежарски"...
Има "заклинания", "проклятия", но най-важното - яко "умрели майки" и "сакати деца"...

Авторът определено е за Карлуково...
:roll:

Потребителски аватар
suni

Мнениеот suni » 22 юни 2016 11:02

Haralampy написа::mrgreen:

Тоя дългия "ферман", дето го цитирате 10 пъти е много "свежарски"...
Има "заклинания", "проклятия", но най-важното - яко "умрели майки" и "сакати деца"...

:roll:

И там нема да го вземат. :mrgreen:
Прокобо мръсна, върви на майната си! Изображение

Потребителски аватар
russia

Мнениеот russia » 22 юни 2016 11:02

sizif написа:

Отбора си е същия.Фирмата е друга.Лошото е,че много хора се подвеждат по мантрите и лъжите на 5 псевдо армейци и многобройните подуенски фенове им пригласят а рупор на цялата какафония се дирижира от дебелашките медии на собственика на вечно вторите шопара от дпс.Вашето мнение си е ваше но ЦСКА си съществува и ще има подкрепата на феновете си.

Кой отбор е същия, бе? Кой отбор? Къде е отбора? Къде е Демона, къде е Кикарин, къде е Хазуров, къде са останалите? Арсеньовци и Диоговци...това ли е "същият" отбор? На баба ви шортите...същия отбор бил, ама друга фирма... :oops: Извратеняци!
THE G.A.M.E написа:...не се изказвай по исторически въпроси, когато по-същите, си компетентен колкото чукча, по-квантова физика.

Потребителски аватар
russia

Мнениеот russia » 22 юни 2016 11:15

suni написа:
Haralampy написа:Тоя дългия "ферман", дето го цитирате 10 пъти е много "свежарски"...

И там нема да го вземат. :mrgreen:

Що, кое не вярно от написаното в дългия "ферман"?? Или ви липсват малоумните емотикони, с които се барате за оригинални?
Един ред, който не отговаря на истината посочете, не повече! Разпознахте ли се в текста? Едно към едно сте описани!
Припознавач до припознавача, мила моя майнольо! :oops:

Потребителски аватар
HekakaB
Контакти:

Мнениеот HekakaB » 22 юни 2016 11:17

Бегай па ти бре, "моралист""оздравител". :lol: :lol: :lol:
golemia написа:...Там в Софийското полЕ играе тим от ЕтрополЕ.На Ловеч с играчите и на ЦСКА припознавачите... :)

Върни се в “Архив”