ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Маги Стралска

Re: ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Мнениеот Маги Стралска » 22 юни 2016 09:42

няма да споря повече за марките..... пък и за мен няма значение ГГ дали ше купи марката или не.... защото сърцето ми е червено.... а оранжевото не е червено.... и никога няма да е..... и това трябва редовно да се напомня на феновете на Литекс (Етрополе).... :)

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 22 юни 2016 09:43

sizif написа:
1982 написа:Ти не си тоя, дето ще ми казва дали мнението ми се брои, не се взимай много насериозно. Почнахте вече и да налагате чий мнения се брояли, хохохо.

Никой не ти се налага.Пиши си лъжите колкото си искаш.Казвам,че мнението ти не важи пред хората които сме на стадиона и няма да се откажем.

Не ми наглей да пишеш за лъжи, че да не припомням как ми приписа неверни неща миналата седмица. Хем си доказан лъжец, хем и обвиняваш другите в същото, в стил "крадецът вика дръжте крадеца". ;) ;)

За хората на стадиона не се безпокой .... с някои от тях и до днес си пием биричката, когато се срещнем, макар и да се случва рядко, особено в последно време. Уважението ще си остане, макар че сме на съвсем различни позиции. Дори си се бъзикаме понякога на тая тема. :lol: :lol: :lol:
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
sizif
Контакти:

Мнениеот sizif » 22 юни 2016 09:47

Маги Стралска написа:няма да споря повече за марките..... пък и за мен няма значение ГГ дали ше купи марката или не.... защото сърцето ми е червено.... а оранжевото не е червено.... и никога няма да е..... и това трябва редовно да се напомня на феновете на Литекс (Етрополе).... :)

Отбора си е същия.Фирмата е друга.Лошото е,че много хора се подвеждат по мантрите и лъжите на 5 псевдо армейци и многобройните подуенски фенове им пригласят а рупор на цялата какафония се дирижира от дебелашките медии на собственика на вечно вторите шопара от дпс.Вашето мнение си е ваше но ЦСКА си съществува и ще има подкрепата на феновете си.
Нищо общо нямате с Апостола

Потребителски аватар
sizif
Контакти:

Мнениеот sizif » 22 юни 2016 09:48

1982 написа:
sizif написа:
1982 написа:Ти не си тоя, дето ще ми казва дали мнението ми се брои, не се взимай много насериозно. Почнахте вече и да налагате чий мнения се брояли, хохохо.

Никой не ти се налага.Пиши си лъжите колкото си искаш.Казвам,че мнението ти не важи пред хората които сме на стадиона и няма да се откажем.

Не ми наглей да пишеш за лъжи, че да не припомням как ми приписа неверни неща миналата седмица. Хем си доказан лъжец, хем и обвиняваш другите в същото, в стил "крадецът вика дръжте крадеца". ;) ;)

За хората на стадиона не се безпокой .... с някои от тях и до днес си пием биричката, когато се срещнем, макар и да се случва рядко, особено в последно време. Уважението ще си остане, макар че сме на съвсем различни позиции. Дори си се бъзикаме понякога на тая тема. :lol: :lol: :lol:

Да бе да.Дрън,дрън,дрън

Потребителски аватар
eMs1
Контакти:

Мнениеот eMs1 » 22 юни 2016 09:51

В крайна сметка, най-вероятно, с оглед на всичко до сега, Литекс ще успее да се премести на Армията, може и марката да купят, тук масово ще има празненства, ЦСКА ще си замине и така....
Равносметката ще бъде на стадиона, тия мантри с 95% само тези дето ги пишат си вярват. Поне от хората с които ходим на мачове, от примерно 20-на човека, 18 са на моето мнение, не е представителна извадка, но...абе ще поживеем, ще видим.
Все пак, нали има още "юридически врътки", чакаме :lol:

Потребителски аватар
eMs1
Контакти:

Мнениеот eMs1 » 22 юни 2016 09:52

sizif написа:
Маги Стралска написа:няма да споря повече за марките..... пък и за мен няма значение ГГ дали ше купи марката или не.... защото сърцето ми е червено.... а оранжевото не е червено.... и никога няма да е..... и това трябва редовно да се напомня на феновете на Литекс (Етрополе).... :)

Отбора си е същия.Фирмата е друга.Лошото е,че много хора се подвеждат по мантрите и лъжите на 5 псевдо армейци и многобройните подуенски фенове им пригласят а рупор на цялата какафония се дирижира от дебелашките медии на собственика на вечно вторите шопара от дпс.Вашето мнение си е ваше но ЦСКА си съществува и ще има подкрепата на феновете си.

Националната лотария. Лафка. Рекламно лице?

Литекс няма как да стане ЦСКА.

Потребителски аватар
sizif
Контакти:

Мнениеот sizif » 22 юни 2016 09:55

eMs1 написа:В крайна сметка, най-вероятно, с оглед на всичко до сега, Литекс ще успее да се премести на Армията, може и марката да купят, тук масово ще има празненства, ЦСКА ще си замине и така....
Равносметката ще бъде на стадиона, тия мантри с 95% само тези дето ги пишат си вярват. Поне от хората с които ходим на мачове, от примерно 20-на човека, 18 са на моето мнение, не е представителна извадка, но...абе ще поживеем, ще видим.

Още един който с 18 които няма да ходи.А ти ходил ли си редовно?На нас не ни пука,че 100 измислени Армейци няма да идват.

Потребителски аватар
Маги Стралска

Мнениеот Маги Стралска » 22 юни 2016 09:55

sizif написа:

да..... същия си е.... пак си е Литекс.... само името му е друго.... :)

пп.... ЦСКА си съществува.... все още.... но е изоставено от вас....

Потребителски аватар
Маги Стралска

Мнениеот Маги Стралска » 22 юни 2016 09:58

eMs1 написа:В крайна сметка, най-вероятно, с оглед на всичко до сега, Литекс ще успее да се премести на Армията, може и марката да купят, тук масово ще има празненства, ЦСКА ще си замине и така....

не е представителна извадка... щот ти ходиш с хора от твоята среда.... по-интелигентните няма как да приемат подмяната.... за съжаление.... масата е с доста по-ниско IQ.... :)

Потребителски аватар
sizif
Контакти:

Мнениеот sizif » 22 юни 2016 09:58

eMs1 написа:
sizif написа:

Националната лотария. Лафка. Рекламно лице?

Литекс няма как да стане ЦСКА.

И какво от това,че прави реклама на черепа.Бизнеса си е бизнес.Ицо е известен черепа си плаща и няма проблем.Защо Ицо не застана зад предателя череп?
Литекс не е ЦСКА.
ЦСКА си е ЦСКА!
ЦСКА не е Мегафон!

Върни се в “Архив”