Светкавица - Левски София 27.11.2011г. / 13:30

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

daniel875
Контакти:

Re: Светкавица - Левски София 27.11.2011г. / 13:30

Мнениеот daniel875 » 30 ное 2011 12:46

mistreated написа:
george_speed75 написа:Трябва да си откровено нагъл и безочен тип , за да говориш за подпирания на съдията.

За подпирания от съдиите говорите вие по адрес на ЦСКА. Аз просто ви показвам, че вие сте ПОСЛЕДНИТЕ, които имате право да коментирате съдийски аванти.
И се пише безочлив, а не безочен. Научете го най-после тоя български език!

Вместо да се правиш на умен, кажи защо се употребяват толкова много забранените субстанции. После, не ми казвай, че тези, дето в момента са водещите в световен мащаб, не ги гълтат. Как мислиш, че Меси си оправи проблема в миналото?
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 30 ное 2011 13:11

daniel875 написа:Вместо да се правиш на умен, кажи защо се употребяват толкова много забранените субстанции. После, не ми казвай, че тези, дето в момента са водещите в световен мащаб, не ги гълтат. Как мислиш, че Меси си оправи проблема в миналото?

Питаш мен? Аз да ти отговоря защо се ползват субстанции? Че кога не са се ползвали?
Абсолютно всички ползват, даже "водещите в световен мащаб" ползват най-много. Ама какво общо има тази тема с това, което коментирам аз за мача?
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

hrclspr12
Контакти:

Мнениеот hrclspr12 » 30 ное 2011 13:25

mistreated написа:
daniel875 написа:Вместо да се правиш на умен, кажи защо се употребяват толкова много забранените субстанции. После, не ми казвай, че тези, дето в момента са водещите в световен мащаб, не ги гълтат. Как мислиш, че Меси си оправи проблема в миналото?

Питаш мен? Аз да ти отговоря защо се ползват субстанции? Че кога не са се ползвали?
Абсолютно всички ползват, даже "водещите в световен мащаб" ползват най-много. Ама какво общо има тази тема с това, което коментирам аз за мача?

Донякъде човекът е прав. "Светкавица" не са лош отбор, но показаха ненормална за малък отбор издържливост и настъпателност. Нашите реално заслужаваха най - много точка. "Мълниеносците" обаче явно не играят международни мачове и никой не ги проверя, взимат забранени стимуланти и играят като страхотен отбор. Забеляза ли как изглеждаха почти през цялото време? Това ако е игра на изпадащ отбор, здраве му кажи.
Ние сме безумно слаби, защото имаме Гомньо.

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 30 ное 2011 13:38

hrclspr12 написа:Донякъде човекът е прав. "Светкавица" не са лош отбор, но показаха ненормална за малък отбор издържливост и настъпателност. Нашите реално заслужаваха най - много точка. "Мълниеносците" обаче явно не играят международни мачове и никой не ги проверя, взимат забранени стимуланти и играят като страхотен отбор. Забеляза ли как изглеждаха почти през цялото време? Това ако е игра на изпадащ отбор, здраве му кажи.

Човече, едва ли точно Светкавица взимат стимуланти. Честно, смешно е.
Сега ако ти кажа, че за мен е необяснимо как играчи на по над 30 години играят непрестанно на високо темпо в Лудогорец, при положение, че досега не са показвали такова нещо в предишните си отбори, ще кажеш, че търся под вола теле. Но ако се замислиш и ако си гледал повечко техни мачове, ще разбереш за какво ти говоря. Почти всички точки са им спечелени през вторите полувремена.
Може и да греша, може да имат някакъв уникален кондиционен спец, който ги е направил машини в това отношение (поне за нашите стандарти). Ама някак си не ми се вярва...

hrclspr12
Контакти:

Мнениеот hrclspr12 » 30 ное 2011 14:06

mistreated написа:
hrclspr12 написа:Донякъде човекът е прав. "Светкавица" не са лош отбор, но показаха ненормална за малък отбор издържливост и настъпателност. Нашите реално заслужаваха най - много точка. "Мълниеносците" обаче явно не играят международни мачове и никой не ги проверява, взимат забранени стимуланти и играят като страхотен отбор. Забеляза ли как изглеждаха почти през цялото време? Това ако е игра на изпадащ отбор, здраве му кажи.

Човече, едва ли точно Светкавица взимат стимуланти. Честно, смешно е.
Сега ако ти кажа, че за мен е необяснимо как играчи на по над 30 години играят непрестанно на високо темпо в Лудогорец, при положение, че досега не са показвали такова нещо в предишните си отбори, ще кажеш, че търся под вола теле. Но ако се замислиш и ако си гледал повечко техни мачове, ще разбереш за какво ти говоря. Почти всички точки са им спечелени през вторите полувремена.
Може и да греша, може да имат някакъв уникален кондиционен спец, който ги е направил машини в това отношение (поне за нашите стандарти). Ама някак си не ми се вярва...

Има логика в това, което казваш. Не забравяй обаче, че там много пари играят, тоест всичко е възможно. И все пак Джобният Херкулес винаги си е бил класа. За Деко не знам, но предишният със сигурност. А то не, че и "Левски", и ЦСКА не са взимали. Хайде да не се правим на балами!
Въпросът е, че всички говорят за чист спорт, а той никога не е бил такъв. В леката атлетика взимат ли? Естествено, как мислиш, че ще правят такива колосални рекорди. В щангите, колоезденето, тениса - естествено. Няма нищо случайно, а ние сме просто едни зрители.

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 30 ное 2011 15:03

hrclspr12 написа:Има логика в това, което казваш. Не забравяй обаче, че там много пари играят, тоест всичко е възможно. И все пак Джобният Херкулес винаги си е бил класа. За Деко не знам, но предишният със сигурност. А то не, че и "Левски", и ЦСКА не са взимали. Хайде да не се правим на балами!
Въпросът е, че всички говорят за чист спорт, а той никога не е бил такъв. В леката атлетика взимат ли? Естествено, как мислиш, че ще правят такива колосални рекорди. В щангите, колоезденето, тениса - естествено. Няма нищо случайно, а ние сме просто едни зрители.

Както казах - всички взимат, във всички спортове. Просто едните хвърлят луди пари в разработката на такива "възстановяващи лекарства", а другите изпозлват доста по-стари химии.
Може би си гледал клипчето с Канаваро, когато играеше в Ювентус и как му преливаха кръв вечерта преди мач. А какво имаше друго освен кръвта, сам се сещай.

Потребителски аватар
фифи перото

Мнениеот фифи перото » 30 ное 2011 15:12

mistreated написа:
george_speed75 написа:Трябва да си откровено нагъл и безочен тип , за да говориш за подпирания на съдията.

За подпирания от съдиите говорите вие по адрес на ЦСКА. Аз просто ви показвам, че вие сте ПОСЛЕДНИТЕ, които имате право да коментирате съдийски аванти.
И се пише безочлив, а не безочен. Научете го най-после тоя български език!

Това беше вица на седмицата,при положение,че всички видяха в последният ви мач какво се случи :lol:
А що се отнася до езика-научи ни..mistreated :mrgreen:
Make love ,not war!`

Тошо, кажи си!

[offtopic]На много хора тук... не им трябва мозък за да живеят.... правят го несъзнателно...[/offtopic]

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 30 ное 2011 15:26

фифи перото написа:Това беше вица на седмицата,при положение,че всички видяха в последният ви мач какво се случи :lol:

Кое е "виц на седмицата", че вие сте не по-малко подпирани от нас ли?
Някои хора тук са толкова назад с граматиката и правописа, че и в първи клас да ги върна няма да им помогне.

Потребителски аватар
фифи перото

Мнениеот фифи перото » 30 ное 2011 15:41

mistreated написа:
фифи перото написа:Това беше вица на седмицата,при положение,че всички видяха в последният ви мач какво се случи :lol:

Кое е "виц на седмицата", че вие сте не по-малко подпирани от нас ли?
Някои хора тук са толкова назад с граматиката и правописа, че и в първи клас да ги върна няма да им помогне.

За първото-да.
За второто-това не е нито мой,нито твой проблем.
Make love ,not war!`

Тошо, кажи си!

[offtopic]На много хора тук... не им трябва мозък за да живеят.... правят го несъзнателно...[/offtopic]

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 30 ное 2011 16:05

фифи перото написа:За първото-да.
За второто-това не е нито мой,нито твой проблем.

За първото: Естествено, не очаквам от теб да си обективен.
За второто: Това е НАЦИОНАЛЕН ПРОБЛЕМ.

Върни се в “Архив”