Левски-Лил тема за мача.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Niksyy
Контакти:

Re: Левски-Лил тема за мача.

Мнениеот Niksyy » 05 ное 2010 00:18

slaviani написа:Здравейте на всички. Моето мнение е, че трябва да сме горди с отбора, с Левски. Днес момчетата играха с желание със сърце, за Левски, за тях си и за нас, публиката. Аз съм горд, че съм от Левски, горд съм с отбора, горд съм с всички тези запалянковци, които видях днес на стадиона. Всички бяхме там, за да подкрепяме отбора, да се радваме с него, но е неизбежно и да тъгуваме с него в подобни моменти. Всъщност и на мен ми тежи, че изпуснахме победата, но това е игра! Левски е Левски днес, ще бъде Левски и след още много години. Футболистите след години ще са други, но Левски ще го има. Затова трябва да подкрепяме Левски, а не да оплюваме този или онзи. Днес момчетата играха! Нека ги подкрепяме в трудни моменти и да се радваме на успехите им.

Поздрави на всички сини фенове.

+1.Няма по-точен коментар до момента според мен .

Потребителски аватар
Gateca
Контакти:

Мнениеот Gateca » 05 ное 2010 00:24

Има едно правило нещо , което работи добре - не се пипа . Защо трябваше да се разбие защита , която се справяше не можах да разбера . Толкова разочарован след мач не съм бил . Нарисувана победа и 90 % прескачане на грапата и да ти се стовари това . Лично за мен Ясен има вина . Защо Иво не беше титуляр ? Еми , защото е слаб е неориентиран . И изведнъж слабият футболист ще ти пази резултата , като го вкарваш на мястото на офанзивният си халф , след това Грийн отива напред и става една салата :shock: 10 секунди след влизането си , да си забиеш автогол . Бъдете сигурни , че това е световен рекорд , но пак казвам не е виновен той , че не спечелихме . Не е луд тоя , който яде баницата , а тоя който му я дава .
За мен тази смяна беше безумна . Много съм разочарован , защото бяхме по добрият отбор и победата щеше да е напълно заслужена .
„Ако се борим, можем да загубим, ако не се борим, сме загубени" - Ханс Улрих Рудел

Потребителски аватар
pe4kata
Контакти:

Re: Иво, Иво, Иво!!!

Мнениеот pe4kata » 05 ное 2010 00:28

krasavetza написа:ВИНОВЕН Е ОНИЯ ГЛУПАК ЯСЕН ЩОТО ПАК ТРЪГНА ДА ПАЗИ РЕЗУЛТАТА КАКТО СРЕЩУ ЛИТЕКС И НОРМАЛНО ПАК НИ НАКАЗАХА

В 85 мин. срещу Лил при 2-1 за Левски КАКВО ДА НАПРАВИ БЕ?Да пусне Иса ли?Или Киров?Стига вече!Един "разбирач" се опитваше да обясни,че Иво не се бил синхронизирал с колегите си ?!?!?!?Еми по тая логика-кой да пусне?Както и да е....Ясен е виновен!ще ми пази резултата...2-1 това не стига-трябва 7-1....ще пуска защитник-пускай нападатели,нищо че има-няма 5-6 мин. до края.....все пак играем срещу Лил,ако играехме с Расоха от с. Расово да пусне защитник да пази резултата,ама срещу франсетата....излага се.

Потребителски аватар
Right_side
Контакти:

Мнениеот Right_side » 05 ное 2010 00:29

а на сърбина арбитърче пожелавам 10 албанци с резани карабини да порят него и жена му
Българийо, събуди се!!!

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 05 ное 2010 00:29

Един неадекватен футболист развали футболния празник на Синя България - това е коментарът ми за мача. Поздравления за останалите футболисти за играта, която показаха.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
SoundWave
Контакти:

Мнениеот SoundWave » 05 ное 2010 00:41

Хора, аз съм горд с отбора си, играхме мъжки, не спечелихме, но играхме мъжки. Това е футбола. Оставете Иво на мира, всички грешат.
________ЛЕВСКИ СОФИЯ

RageAgainst
Контакти:

Мнениеот RageAgainst » 05 ное 2010 00:51

SoundWave написа:Хора, аз съм горд с отбора си, играхме мъжки, не спечелихме, но играхме мъжки. Това е футбола. Оставете Иво на мира, всички грешат.

+1

Потребителски аватар
Ботев Враца
Контакти:

Мнениеот Ботев Враца » 05 ное 2010 01:02

Какво ли щеше да стане само ако онази топка бе излезнала в аут :( ..... Ето какво:
Синята приказка продалжава, стадиона остава пълен половин час след последния ссъдийски сигнал срахотен мач на Левски и почти сигорно преминаване от групите...
но уви... :( и такива неща се случват... мисля че изпуснахме нашия шанс за излизане... критикувайте ме, мен сащо ми се иска да греша но нека бъдем реалисти, в Гент ако постигнеме равен би било добре, много добре знаем как играем като гости... а Гент ще се борят за победа, след това мач с Спортинг които също ще искат да се реваншират... с две думи ... нямаме почти никакъв шанс.... ако все пак се съомиме да сътворим чудо и бием в Гент .... кой знае видяхте ЦСКА какво направи... Бог знае... но каквото и да стане БЛАГОДАРЯ НА ЛЕВСКИ че ни кара да се радваме по българските терени :lol:
Господ е с мене като мощен и страшен защитник

Потребителски аватар
groti
Контакти:

Мнениеот groti » 05 ное 2010 01:26

Стига глупости.Бил виновен Ясен.Гола падна при статично положение !!! Там дето няма значение защитник,дефанзивен халф,нападател.Всеки там си има работа !!! Май много се влияете от коментаторите.Вкара Иво,точно за да помага при статичните положения,но то какво се получи.Карък...
110 години любов!

Потребителски аватар
Dzheff
Контакти:

Мнениеот Dzheff » 05 ное 2010 02:04

Какво да кажем след такъв мач... отбора игра добре... както и да беше завършил като резултат този мач трябва да сме им благодарни за това на момчетата и да им кажем по едно браво! Дали беше сигурна победата, която изпуснахме... ами разликата между гола на Гаджев и този на Иванов беше 4-5 минути. Аз още се радвах и коментирах гола, когато се случи този абсурд, лошото е че май същото може да се каже и за футболистите, а всички знаем че футбол се играе 90мин... така че докато не свърши мача сигурни неща във футбола няма. Много се коментира Ясен Петров - нека да направим просто едно сравнение на Левски непосредствено преди да дойде Ясен и сега и всеки да си направи изводите за себе си - на мен лично отбора в момента ми харесва повече. Като човек, който живее във Варна и има възможност да следи най-отблизо Черно море мога да кажа, че Черно море също ми харесваше повече по времето на Ясен отколкото сега. колкото до Иво Иванов - правилно беше решението на Ясен да го извади от титулярния състав (видя се нагледно защо, но не е и само този мач), но грешката беше че го остави в групата. Аз лично не виждам качества на този футболист за отбор като Левски. Това е мнение продиктувано от цялостните ми впечатления към него, а не от афекта от случилото се. Иначе правилно отбора застава зад него - дано да се възстанови от шока и да продължи успешно кариерата си... в някой друг клуб. Искам да завърша положително. Преди време беше пусната една тема дали Гаджев заслужава да бъде капитан на отбора. Тогава защитавах тезата, че той трябва да бъде капитан ДОРИ когато на терена са легенди като Кривия, Петков и Йовов. Днес си мисля, че хората които споделят мнението ми ще са се увеличили ;)
[center]ИзображениеИзображениеИзображение
Walk on with hope in your heart and YNWA! YNWA!!![/center]

Върни се в “Архив”