Литекс-Левски

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

bossar
Контакти:

Re: Литекс-Левски

Мнениеот bossar » 14 мар 2010 21:45

Porto написа:Тоя мач бях за Левски не за друго,а защото не харесвам този изкуствен измислен Литекс и ми се щеше да биетеза да си решим мача помежду си-в дербито.Иначи чета тук много трагедии,0:3 си е 0:3,но понеже никога не съм обичал разни простотии обиди и прочие,въпреки че момента е меко казано подходящ,ще си кажа набързо мнението,за да не се натрапвам в темата.Според мен днес играхте слабо-Левски,но от това не трябва да се правят трагедии.Личното ми мнение е,че ви липсва само треньор и едни нападател.Защото тези играчи няма кой да ги нареди.Но не смятам,че трябва да бъдете толкова трагично настроени-0:3 паднахме и ние от Миньор,но ето че макар и сега да не сме в най-доброто състояние,все пак се борим за титлата,така че нищо фатално не е станало,но загубата е факт и е тежка.Разбирам напълно,защото срещу Литекс с тези съдии,където си водят и цялата плеяда медийни герои трудно някой друг ще вземе титлата.Наистина трудно.Чист гол на Левски отменен първата част.Защо?!Не е ясно,а всъщност е пределно ясно...За евротурнирите според мен ще се класирате безпроблемно,освен ако не стане някакъв катаклизъм и не почнете да падате от Славия и т.н.Айде лека вечер и по-спокойно приемайте загубата-на нас феновете такава ни е работата-да подкрепяме отбора и да ни боли.
[offtopic]П.П:Браво за хореографията!Добра беше.[/offtopic]

Европа е мираж.
Локо се засилиха и нищо чудно да Ви изненадат(Литекс и ЦСКА) -двама се карат третия печели ;)

Потребителски аватар
hazard_x
Контакти:

Мнениеот hazard_x » 14 мар 2010 21:46

БЕЗУМНО СЛАБ ЛЕВСКИ...ТОЛКОВА СЛАБ ЛЕВСКИ НЕ СЪМ ГЛЕДАЛ ПОНЕ ОТ 10 ГОД.... :| К'во правят там ....мотаят се като мухи без глави....АМИ ЙОВОВ- ТОЯ ПЕНСИОНЕР ОТДАВНА ТРЯБВАШЕ ДА ГО МАХАТ....СЪРМОВ СЪ ЩО -ЗАСЛУЖЕН ЧЕРВЕН КАРТОН ЗА УДАР БЕЗ ТОПКА....Нищо не става от тях...Пълни БОКЛУЦИ!!!
Да ги линчуват с камъни им е малко!!!
Последна промяна от hazard_x на 14 мар 2010 21:46, променено общо 1 път.

bossar
Контакти:

Мнениеот bossar » 14 мар 2010 21:46

vasko1936 написа:Стига бе, оревахте света!? Айде подкрепяйте си отбора за ЕКТ, футбол е все пак, а пък и Литекс са отбор с потенциал....

Къде го видя този потенциал?

Потребителски аватар
delpi
Контакти:

Мнениеот delpi » 14 мар 2010 21:46

bossar написа:ами ние искаме неискаме си отиваме към място извън 3-ката съответно извън зона европа и от всички губим само ние тея балами които ходим по стадионите а гледам Петков селд края на мача се ухилил до уши маитапи се с ивелин попов изобщо трагедия в синьо

Да и на мен това ми направи впечатление.[/quote]

4 удара във вратата на Левски. 1 греда и 3 гола. Колкото и да са неспасяеми ударите все едно от положенията не е лошо да се извади! Отдавана трябваше да се отървем от Гошо. Колкото и да е дал за отбора все пак има и други след него, и те трябва да се развиват!
Дядовците мандри обираха, внуците телефони крадат...

Потребителски аватар
Blue_Lion
Контакти:

Мнениеот Blue_Lion » 14 мар 2010 21:46

child in time написа:Мача просто показа истинската картина в Левски а тя е батална и кървава! Какъвто и факир да е Батков не може да скрие явния срив в организацията на отбора! Кой на практика е треньор в момента ? Какво е Гонзо ? Не може сам човек да балансира в толкова голям отбор ( а и какъв опит има Гонзо ?) Това не е някакво селско отборче където Кмета е собственик и треньор и капитан и ляво крило! Това е Левски тук си трябва сериозен треньор , спортно технически директор , скаут и тн ! Ясна организационна структура !
ПП : Извинявам се че взимам отношение към Левски но като футболен фен не мога да не изразя мнението си!

Това е форум,и всеки има право на мнение,стига да не е в разрез с правилата ;) Само ще добавя,че на Левски му липсва политика в перспектива,за останалото сме на едно мнение !
Изображение

Потребителски аватар
Dumbara
Контакти:

Мнениеот Dumbara » 14 мар 2010 21:47

Гледам, че темата я четат не само фенове на Левски. Тия които не са такива .. .. ..... .......! Писна ми от цинизъм и безочие!

Потребителски аватар
za nas e toj religiq
Контакти:

Мнениеот za nas e toj religiq » 14 мар 2010 21:47

Грабвайте го тоя мустакатия и му показвайте пътя :!: Уверено върви по стъпките на скункса гледа как да вземе 5лв а да даде 2:!: Не виждам дори и промяна да се опитва да прави някаква :?: Така че нещата остават във ваще ръце :!: Явно в това ши... първенство с проблемите на отборите трябва да се справят феновете а не ръководствата :evil:

Потребителски аватар
delpi
Контакти:

Мнениеот delpi » 14 мар 2010 21:48

hazard_x написа:БЕЗУМНО СЛАБ ЛЕВСКИ...ТОЛКОВА СЛАБ ЛЕВСКИ НЕ СЪМ ГЛЕДАЛ ПОНЕ ОТ 10 ГОД.... :| К'во правят там ....мотаят се като мухи без глави....АМИ ЙОВОВ- ТОЯ ПЕНСИОНЕР ОТДАВНА ТРЯБВАШЕ ДА ГО МАХАТ....СЪРМОВ СЪ ЩО -ЗАСЛУЖЕН ЧЕРВЕН КАРТОН ЗА УДАР БЕЗ ТОПКА....Нищо не става от тях...Пълни БОКЛУЦИ!!!
Да ги линчуват с камъни им е малко!!!

Кой ще ги линчува като Батков държи фенклуба? Не виждам кой ще се опълчи докато Батков и Гугутката са като дупе и гащи.
Дядовците мандри обираха, внуците телефони крадат...

Потребителски аватар
SkArY_9
Golf Fan
Контакти:

Мнениеот SkArY_9 » 14 мар 2010 21:49

Dumbara написа:Гледам, че темата я четат не само фенове на Левски. Тия които не са такива .. .. ..... .......! Писна ми от цинизъм и безочие!

Всеки си има право на мнение ;)

Потребителски аватар
SoundWave
Контакти:

Мнениеот SoundWave » 14 мар 2010 21:49

докато бай ви Ганя е тука, все така ще е
не критикувайте играчите, те не са виновни, токова си могат пичовете
________ЛЕВСКИ СОФИЯ

Върни се в “Архив”