2019 NBA Playoffs

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

!

Мнениеот Drunken_Master » 08 юни 2019 18:50

pan_Joro написа:Хей, хора, събота е... Има много тенис, формула, утре сутринта Багата ще се бие и т.н. Пък и за бизнеса почивен ден няма, та ще трябва и да поработя малко. Затова ще отговоря на постовете вероятно в понеделник. Лек уикенд на всички!

Съжалявам за писаното по-горе, ако ти се е сторило по-грубо...Беше доста тежък ден за мен. Единият от моите сервитьори е отговорил на разни постове във фейсбук на недоволни от него клиенти. Чак им е търсил сметка, как можело да не са доволни, понеже бил имал повече маси. Е*ахти идиота...Направо бях пощурял като разбрах ! Що за безумна тъпотия ! Както и да е, в крайна сметка всеки има право да си бъде фен на който отбор си пожелае.
Иначе аз лично не мисля, че сутринта Уориърс играха слабо, макар че дремех от време на време и ми се губят някои моменти, ама пуста тая моя умора. Просто Къри, според мен изневери на очакванията от феновете. Ако не се лъжа първата тройка, която наниза в коша на Раптърс беше в третата четвърт, а това не помня от кога не се беше случвало. Имам чувството, че всички от вашите бяха доста прегрели. Виж държанието на Дреймънд Грийн, който не спря да ръкомаха през целият мач и си изкара поредното техническо нарушение. Въпреки, че унищожи Лаури с този "chase down block". Третата част ви изяде главата, според мен... Ибака беше страхотен !
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Изображение

Потребителски аватар
rmfan5
Контакти:

Re: Уориърс, Селтикс, ЛеБрон

Мнениеот rmfan5 » 08 юни 2019 19:02

Drunken_Master написа:До бай Жоро а.к.а. Транжоро...
Второ, не знам, какво разбираш под "помиярско" представане на Бостън Селтикс. Кайри през целият сезон е на приливи и отливи, на всичкото отгоре е публична тайна, че в съблекалнята никой не го харесва. Не искам да го критикувам отново, че фенът на Реал Мадрид му е огромен фен и ще ме нападне...отново ! Просто не оправда огромните очаквания към себе си.

Чак огромен фен е силно казано :mrgreen: ,последно време изказванията му хич не ми харесват.
Иначе критиките за играта му в плейофите са си заслужени,аз също не останах доволен от продукцията му на паркета.
[wrapimg=]http://prikachi.com/images/523/7021523v.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Re: !

Мнениеот rhaegar » 08 юни 2019 19:18

Drunken_Master написа:Просто Къри, според мен изневери на очакванията от феновете. Ако не се лъжа първата тройка, която наниза в коша на Раптърс беше в третата четвърт, а това не помня от кога не се беше случвало.

В шестия мач срещу Хюстън беше с 0 точки до полувремето и завърши с 33. Не чак толкова отдавна.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

Lakers

Мнениеот Drunken_Master » 08 юни 2019 20:24

rhaegar написа:
Drunken_Master написа:Просто Къри, според мен изневери на очакванията от феновете. Ако не се лъжа първата тройка, която наниза в коша на Раптърс беше в третата четвърт, а това не помня от кога не се беше случвало.

В шестия мач срещу Хюстън беше с 0 точки до полувремето и завърши с 33. Не чак толкова отдавна.

Марк Кюбан заявил в някакво интервю, че е адски щастлив от сегашното положение на Лейкърс. Само, дето, къде са Лейкърс в историята, а къде Далас... Това сигурно е пропуснал да каже...
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Изображение

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Re: 2019 NBA Playoffs

Мнениеот rhaegar » 08 юни 2019 20:27

Тоя па, все едно те са цъфнали и вързали. Драфтнаха един добър играч и се взеха за голямата работа. :lol:
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

Марк Кюбан

Мнениеот Drunken_Master » 08 юни 2019 20:32

rhaegar написа:Тоя па, все едно те са цъфнали и вързали. Драфтнаха един добър играч и се взеха за голямата работа. :lol:

Абе иначе си е пичага. Преди време беше казал в едно интервю за ESPN: "Събрах на вечеря всички баскетболисти от моят отбор и им казах:Вижте какво, за всеобщо благо е, да загубите оставащите мачове до краят на сезона...!" Глобили го не знам си, колко хиляди после. :lol: :lol: :lol:
Изображение

pill
Контакти:

Re: 2019 NBA Playoffs

Мнениеот pill » 08 юни 2019 22:36

Едно нещо, в което съм съгласен с Леброна е като почне да я плюе тая еврейска сган. 8-)
“Never say never, because limits, like fears, are often just an illusion.”

https://youtu.be/6kARhdu_yqk

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

Кюбан

Мнениеот Drunken_Master » 09 юни 2019 08:06

pill написа:Едно нещо, в което съм съгласен с Леброна е като почне да я плюе тая еврейска сган. 8-)

Не може, да му се отрече, че е човек тръгнал буквално от нулата. Ако не се лъжа, до 26 годишна възраст е бил барман в някакъв долнопробен ресторант. Шапка трябва да се сваля на такива хора...
Изображение

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

Кевин Дюрант

Мнениеот Drunken_Master » 09 юни 2019 11:57

Шансовете за Дюрант били 50-50. Ортопедът на воините бил казал, че му се следи състоянието всеки ден. В петък се опитал да се включи пълноценно в тренировката, но било неуспешно. Имало вариант дори и в седем срещи от финалната серия, отново да бъде аут...
Изображение

Потребителски аватар
obi4am_pirin
Контакти:

Re: Кевин Дюрант

Мнениеот obi4am_pirin » 09 юни 2019 13:46

Drunken_Master написа:Шансовете за Дюрант били 50-50. Ортопедът на воините бил казал, че му се следи състоянието всеки ден. В петък се опитал да се включи пълноценно в тренировката, но било неуспешно. Имало вариант дори и в седем срещи от финалната серия, отново да бъде аут...

Следиш ли състоянието всеки ден... Пиши го бегал.
damyanov1963:

Ами според нашата черга си е успех.
Кои сме ние, даже не се и доближаваме до средноевропейските отбори, та да имаме претенции

Върни се в “Архив”