pan_Joro написа:Хей, хора, събота е... Има много тенис, формула, утре сутринта Багата ще се бие и т.н. Пък и за бизнеса почивен ден няма, та ще трябва и да поработя малко. Затова ще отговоря на постовете вероятно в понеделник. Лек уикенд на всички!
Съжалявам за писаното по-горе, ако ти се е сторило по-грубо...Беше доста тежък ден за мен. Единият от моите сервитьори е отговорил на разни постове във фейсбук на недоволни от него клиенти. Чак им е търсил сметка, как можело да не са доволни, понеже бил имал повече маси. Е*ахти идиота...Направо бях пощурял като разбрах ! Що за безумна тъпотия ! Както и да е, в крайна сметка всеки има право да си бъде фен на който отбор си пожелае.
Иначе аз лично не мисля, че сутринта Уориърс играха слабо, макар че дремех от време на време и ми се губят някои моменти, ама пуста тая моя умора. Просто Къри, според мен изневери на очакванията от феновете. Ако не се лъжа първата тройка, която наниза в коша на Раптърс беше в третата четвърт, а това не помня от кога не се беше случвало. Имам чувството, че всички от вашите бяха доста прегрели. Виж държанието на Дреймънд Грийн, който не спря да ръкомаха през целият мач и си изкара поредното техническо нарушение. Въпреки, че унищожи Лаури с този "chase down block". Третата част ви изяде главата, според мен... Ибака беше страхотен !